I'm gonna get dressed for success!

Jag vill inte berätta om min dumma sova-för-länge-accident, men det blev ju bara värre när jag öppnade dörren och det är 20-30cm snö överallt, även på bilen...

Men idag har jag alla fall gjort lite nytta, kom ihåg att tanka bilen, handlade mat men glömde det viktigaste (flingor!), sen råkade lite annat följa med mig hem. Jag har dammsugit och satt uppp min enda ljusstake (har tydligen glömt allt julpynt hemma i Sverige), nu ska jag nog laga lite mat.

Kan berätta att jag inte får jobba den 24/12 eller den 25/12, kul Jul (nu var jag rolig va höhö). Funderar på att var liten-sur-flicka och ta ledigt några fler dagar och dra hem till Sverige. Jag vill ju jobba, kan de inte bara låta en gör det då?

Här är några saker som följde med mig hem idag (och ta det lugnt när ni ser andra bilden!):



Bredbent som en man, gulligt. Här är alla fall de skönaste byxorna jag köpt på länge! Snygga som bara den är de också (dock så ger inte bilden dem rättvisa, de ser mer ut som ett par byxor du har på dig när du vandrar eller går ut i skogen, men ja ni skulle se dem i verkligheten!)



Okej okej okej jag vet! det är samma modell på väskorna bara olika färger, men ta det lugnt. Jag har kikat på dessa väskor i flera månader och nu äntligen var de på REA!

Imorgon har jag bara en 5 timmars kurs på jobbet sen är det BEERCALL som gäller! Alltså öl i mängder med bra vänner! är inte livet för bra när man kan gå ut på en tisdag?


With or without you.

With or without you
With or without you.
I can't live with or without you.

Sitter här och lyssnar på U2 och känner massa saknad! De senaste dagrna har jag bara funderat på allt underbart jag gjort som jag så gärna vill tillbaka till och alla underbara människor jag haft i mitt liv som inte finns där på samma sätt längre. Kan inte jag få bestämma själv hur jag vill ha det? Tänk så bra man skulle må/ha det då.



"Shhh, Bella, calm down"
"Don't leave me," I begged in a broken voice.
"I won't," he promised.


Nu ska jag somna till Twilight, jobb kl.04.15...


Det händer på flygplatsen.

  • Passagerare som skulle till Riga har blivit boardade på flyg till Marrakech(!?)
  • Två passagerare försökte lura oss med falska pass/dokument(?) för att ta sig till Dubai

 


Last Christmas, I gave you my heart.

Det är fredag och 'helg' för de flesta idag, själv så missar jag det helt för jag jobbar. Det är Decmeber och jul snart och det missar jag helt? Jag har inte plcokat fram något som har med julen att göra, jag kommer troligtvis jobba hela julen. Jag har inte köpt en enda julklapp? jag hatar detta seriöst, jag har bara hittat julklappar jag tänker köpa till mig själv! hahahaha. Men idag kom jag och barndomsvännen Linda som också är i Norge på att, vi kan fira jul ihop eftersom hon också troligtvis jobbar hela julen! Vi får hoppas att det passar oss båda, så vi kan baka och kolla på kalle anka ihop. Hade varit lite kul att slippa sitta helt själv den 24.



Sleeping the day away.

Slutade jobbet i tid med att solen precis höll på att gå upp (hur sjukt låter inte det?), klockan var alltså  09.30 när jag brummade hemåt. Gjorde allt för att hålla mig vaken men vid 14.00 somnade jag framför datorn(!?)HAHA, vaknade till och förflyttade mig till sängen och ställde klockan så att jag skulle få sova 45min. Så höll det på enda fram till klockan 18.30... jag kan inte sova en liten stund hur mycket jag än försöker! jag sover alltdi minst fyra timmar. Jag blev dock väckt vid halv fyra av att mormor ringde, men jag minns inte vad som sas? haha illa. men förhoppningsvis får jag besök av min kär mormor och morfar näsat vecka eller veckan efter det.

Ehm, ja nu ska jag väl försöka sova igen. Jobb kl.07.00.


London calling.

Jag har just bokat flygbiljetterna till London. Gör allt i fel ordning, bokade konsertbiljetterna först, nu flygbiljetterna, imorgon boende. Haha, men vi kommer ha det bäst, du och jag bästis. Vi smider planer på att göra något galet i London, och då menar jag verkligen GALET!

Men nu skriker sängen efter mig, jobb 04.30!






Men vad nu?

Igår var det strålande sol, och nu är det grått och regnar ute!? Åh humöret åker rakt ner i backen igen. Jag hade massa planer för idag men regnet får en inte att bli så pigg på det längre. Men jag funderar på att trotsa vädret och ge mig ut och springa eller powerwalka alla fall, det finns en skogsväg här som jag har undrar vart den leder.

Lagade en stor frukost imorse alla fall och läste lite tidningar, har skrivit av olika adresser till bra shopping och lunchställen i New York och Los Angeles. Vill bara åka iväg nu!



Kristin Cavallari.

Hon som alltid varit känd som den elak bitchen som förstör förhållanden och snor pojkvänner hit coh dit. Dock så är jag ganska säker på att hon spelar väldigt överdriven bitch i tv, och jag gillar henne på något sätt. Hennes perfekta utseende gör en nästan arg av avundsjuka. Men hon är en stor inspirationskälla när det gäller klädval.



Det här är vad jag satsar på just nu, letar fortfarande efter den perfekta skjortan. Provade några av min storebrors men de var FÖR stora. Väskan väntar på att bli hemklickad. Sen kör jag på lacktights istället för jeans (har stora problem med att komma överens med jeans just nu).

Men nu ska jag slita mig från datorn och läsa ut min bok och sova, har massa planer för min lediga dag imorgon!


Sunshine.

Solen är det bästa som finns, idag jobbade 07.00-16.00 hade solen i ögonen hela dagen, den har inte varit framme på flera månader känns det som! Man vill bara sätta på sig solbrillorna och shortsen och sitta på en uteservering med bra vänner. Åh vad jag vill ha vår nu! Det är så otroligt tungt med höst och vinter speciellt när man har en personalparkering som vår som består av sjöar så fort det komemr lite regn.

Sitter och gungar lite härligt till U2, bra skit det där som inte fått komma ut ur mina högtalare på 4-5 år. Man behöver lite förändring på musikfronten när man varit i en svacka och håller på att ta sig upp.

Idag är en bra dag, imorgon är jag ledig = ännu bättre dag. Jag ska nog läsa ut 'Elsas mode' nu, har bara några få sidor kvar!



detaljer.



ge mig tröjan.



ge mig tröjan.

"Flicka gick lös på sin arm...

...med sågen"

Nej, men nästan alla fall. Har så förbannat ont i armen! det liksom strålar i hela armen och så domnar den bort ibland. Känns som att det skulle vara lättare att bara kapa av den, hehe.

Lagade middag tidigt idag, för jag hade tråkigt. Har läst bok sen jag kom hem från jobbet (11.30), 'Elsas Mode' är så grymt bra! Nu måste jag vika ihop den nytvättade tvätten som jag hade med mig från Sverige, plocka undan lite sen ska jag nog kolla på The Hills och The City.

Back in Norge.

Kul kul kul helg! skulle vara hemma och vila upp mig, men icke. Fullfart hela tiden. Nu är jag tillbaka i Norge och har en sjuk jobbvecka framför mig, och dessutom har jag en trasig arm efter den galna kvällen igår. Jocke tappade mig och mamma har konstaterat att jag var såååååå nära på att bryta armen. Den är blå/lila/röd/svullen och hela höger underarm är bortdomnad. Gör bara illa mig nu för tiden, haha.

Nu ska jag duscha och sen läsa bok, börjar 05.00 imorgon så jag måste sova i tid.



Heeeeeeeeeeeeey!

Här var det dött. Är hemma i Dalarna och firar(!?) min födelsedag. 19 stora år idag haha. Tackar alla för alla sms som fyllt min mobil under dagen!

Invigde min födelsedag på bion inatt, 23.59 var det ÄNTLIGEN dags för NEW MOON! Jag var lika nervös som inför en konsert, känslan i kroppen var helt sjuk. Har väntat sen februari på den här dagen. Och jag är nöjd, älskade älskade film jag vill bara se den igen snart. Även om filmerna aldirg kommer bli så underbara som böckerna så är det grymt hur bra de lyckats alla fall.

Kan berätta att jag läser en annan grym bok, 'Elsas Mode' (som jag la upp en bild på tidigare) den är vekligen GRYM! Så sjukt bra! Sen fick jag ju Lauren Conrads 'L.A Candy' i födelsedagspresent och den verkar ju också hur bra som helst. Jag kommer bli en bokmal den närmaste veckorna, varvat med jobb då.

Kom tvåa på bowlingen idag, jag är ganska grym på det alltså. Dock så vann norrlännigen som är på besök över mig! Men nu håller jag på att dö av trötthet, all min energi är utsugen.

Så den nyblivna 19-åringen går och lägger sig tidigt och läser bok en fredagkväll...what? Mamma är i chock, men det är sant. Imorgon ska jag upp i tid och beställa konsertbiljetter inför London-resan.



Mamma till en mördare.

Vilken sorligt dokumentärserie. Tycker så synd om mamman men även han som mördade sin egen bror, gjorde ont i hela hjärtat och jag blev tårögd av att se hur dåligt de mådde.

Lite sorligt slut på den här dagen alltså. Men annars har den varit bra, massa planer inför London! vi ska på konsert när vi är där också, UNDERBART! 30 Seconds To Mars har spelning på Wembley Arena just när vi är där! Köande i fler timmar, varm choklad och träffa nytt folk åh jag saknar mitt rock-liv en aning.

Men nu måste jag stupa i säng börjar 05.15 imorgon, men jag ska visa en kompis som jag fick med mig hem idag:


Yes, det är den klänningen som alla är ute efter, 99:- på H&M och den är slutsåld på nätet och i butikerna. Men där hängde det en kvar i min stl. Kommer sitta som en smäck på mig inne på någon av Londons pubar!



2 timmar vs. 13 timmar

Jag kunde inte somna inatt, somnade 01.00 klockan ringde 03.00, redan då kände jag mig helt borta i huvudet. Lyckades ta mig upp och dunkade lite Simple Plan i bilen på väg till jobbet (jag sitter och sjunger högt för mig själv till all musik jag spelar). 03.45 åkte jag hemifrån, mitt i natten, ingen borde vara vaken, men jag fick en bil bakom mig som helt plötsligt slåg på massa blåljus.. great...polisen. Min första tanke "det är inte sant, vad fan har jag gjort nu då!?" men polisen susade förbi mig och jag kom på att det var lördag igår = utgång för många och mycket som går snett.

På jobbe var det helt sjukt dött hela morgonen, men när jag kom tillbaka från min rast var det smockat med folk. Bara att sätta igång, och självklart ringer min telefon vid skranken och jag får frågan "vill du jobba lite längre?" visst tänkte jag, lär ju inte bli mer än 1-2 timmar. "Är du pigg?" blir jag frågade sen, mjaa, "vill du jobba till 17.30 istället?" mjaaa okej då. Skulel ha slutat 13.30, men nu blev det ett 13 timmars pass istället. JAG ÄR HELT KÖRD, måste sova nu innan jag tuppar av. Men 300:- i timmen tackar man inte nej till! klockan ringer 03.30 imorgon.

Måste bara berätta att jag beställt två böcker:

Elsas mode


och
L.A. Candy


Hoppas de kommit när jag komemr hem till Sverige!

Godnatt var det va?


Jimmy Choo for H&M.



Någon som lyckats få tag i något från Jimmy Choo's kollektion för H&M? kan tänka mig vilket kaos det varit i de utvalda butikerna i dag, som alltid när en designer gör en kollektion för H&M. Fanns några godbitar jag gärna klickat hem, men det mesta var slutsålt på hemsidan.


Virrpanna.

Jag har så mycket tankar och funderingar att allt blir en enda gröt i huvudet. Satt ju halva natten och letade efter toppen + kjolen/ the dress men den har ju såklart inte kommit ut än, utan jag får säkert vänta tills i vår någon gång. Har även suttit och letat boende och jobb i London!!! ja, det är sant. Man skulle kunna säga att det är med på min lista över saker att göra innan jag dör...typ. Vill alla fall prova på det. Kanske får bli till nästa höst eller nästa vår. Har hittat lite bra sidor som jag sparat alla fall.

Senst jag var i London i februari 2007:



Var jag på konsert med bästis och träffade älskade Dave Williams!
(haha ja, det är faktiskt JAG till vänster...)



Steve drog till med en fin pose också.

Åh vilka minnen! London in my heart. Tur att jag och bästis åker dit samma datum (20/2-23/2) nu i februari 2010!


The dress.

Sitter här mitt i natten och kollar på bilder från catwalken in för S/S 2010 och inspireras. Av en slup som snubblade jag över den här klänningen/topp+kjol av designerna på 'Proenza Schouler', såg den först igår här:



Kirsten hade den på röda mattan i London (I think?). Min tanke då var: vad fan har hon på sig!? men nu är jag helt förälskad! Pang så sitter jag här och letar som en tok efter den/dem, JAG SKA HA DEN/DEM! KOSTA VAD DET KOSTA VILL!

Komsi komsi! Har dock inte hittat något pris på den/dem än, men max 5000:- chansar jag på. Ehehehehe.


Vi klarar det här.

Igår var jag ledig och passade på att följa med Nikolina en sväng till Sverige. Hon skulle hämta sitt pass i Arvika, så dit bar det iväg kl.09.00. Vi babblade på som bara den i bilen, var otroligt skönt att prata med någon som verkligen förstår och har varit med om liknande saker som en själv. Efter att passet var hämtat så åkte vi till Charlottenberg och åt svensk pizza! fy fan vad gott! har inte ätit pizza på flera månader. Sen drog vi runt i affärerna och jag fyndade ett par klackisar för 99:- och en t-shirt som jag slagit in och ska ge mig i present.

Otroligt bra dag och jag somnade tidigt för att orka vara på jobbet 04.30 imorse.

Åker hem till dalarna nästa onsdag och bokade därför biljetter till mig och min storebror till New Moon den 19/11 kl.23.59, blir en bra start på min födelsedag! Vi ska nog gå på filmen 2012 också.

Jobbelijobb imorgon igen.



Inte utan mina vänner.

Vad skulle man göra utan vänner? Jag skulle sluta fungera helt och hållet tror jag. Ni är så jäkla bra, jag är ingenting utan er.

Imorgon åker jag och Nikolina - två heartbroken girls - till Sverige och Arvika över dagen. Fika, handla lite och sånt där. Uppehålla oss för att inte behöva tänka och fundera, slippa må dåligt helt enkelt. Det kommer bli great! Nu ska jag sova så jag orkar upp tills vi ska åka.


crazy night.

Vilken galen kväll! Förfest med endast norskar, för mycket dricka för snabbt, massa vatten, B-52 shot, bra musik, utgång, Gastro, dansa, strawberry daiquiri (= fläckig tröja), Hydranten, dansa, mojito, tappar bort alla, fel på bankkort = kan inte ta taxi hem, GÅR i mina skyhöga klackar till Frida 03.30 för att tigga om skjuts hem (hon började jobbet 04.30), får skjuts hem, somnar, vaknar 12.30, ingen huvudvärk och inget illamående, gör allt för att försöka se pigg ut inför jobb.


Bilderna ville inte vrida sig, men så här såg jag ut igår.


Populär väska från gina tricot, smirnoff ice 0,5 l inte bra.


Världen blev ganska sne efter den här kan jag säga.


Jobbade 14.00-22.30, glad att jag klarade det (vissa andra gick ju hem efter att ha spytt 6 gånger, hahaha). Nu väntas sömn och jobb!


Wang in da' house.

Kunde inte hålla mig från att visa er min födelsedagspresent. My love.
(Ljuset blev lite olika på bilderna, men jag orkade inte fixa det)



WOW! Var inne på Wangs hemsida och kolla vad jag hittade! Min väska är verkligen lik denna. Men istället för att betala 5700:- så betalade jag 300:-. High five!



That's money honey.

Idag var jag äntligen ledig och tänkte att jag skulle ta en sväng till 'storsentret', jag sa till mig själv "köp inget onödigt nu Sara".

Det började med att hela Norge hade bestämt sig för att åka dit idag, jag har aldrig sett så mycket bilar och folk där på en  gång! Fick leta parkering ett bra tag men snodde en till slut. Jag skulle ha ett par lackleggings, sen skulle jag handla lite mat, that's it. Tror ni att det höll för mig eller? nej det gör det aldrig i det där jäkla sentret.

ÅH VAD SNYGG! ekade i mitt huvud, men jag höll mig ändå ganska bra. Lackleggingsarna som jag skulle ha fanns inte i min stl såklart, men jag köpte dem alla fall fast i M (Cubus har de bästa så ni vet). En vanlig vit långärmad topp, en väska med massa nitar på sen råkade jag ramla över en till äckligt snygg väska (herregud vilken tur att min mamma inte hittat till bloggen än! haha), den var så Alexander Wang, så snygg, så perfekt! jag ryckte åt mig den och gick snabbt till kassan. Jag ska slå in den och ge mig den på min födelsedag, för då är det väl ok att jag köpte den? Jaaaaadå.

Nu ska jag försöka kolla på Public Enemies med Johnny Depp i huvudrollen, somande ju igår när jag skulle se den. Ikväll blir det utgång! eller ja, det bestämmer mig rygg hur det blir.



Alexander Wang...

...nästan i alla fall. Den här väskan är inspirerad av hans och de är identiska nästan. Jag har jobbat extra varje dag den här veckan vilket har gjort att jag såklart har tjänat ihop till denna födelsedagspresent till mig själv!





Lilla jag.

Ibland känner jag mig så otroligt liten, vill bara spola tillbaka tiden till i våras när man fortfarande gick i skolan och livet lullade på med läxor och att vara med kompisar. Man bodde hemma och fick mat serverad varje dag.

Samtidigt kan jag känna mig så stark och vuxen. Jag bor själv, sköter mina egna räkningar, lagar mat, jobbar och gör allt annat som man måste. Jag har så många planer som jag ska uppfylla: studera engelska i San Diego i tre månader, jobba i Australien ett år, jobba i England och sen måste jag nog prova livet som au pair i USA.

Våga ge mig ut och göra spännande saker, men så slår den där känslan av "lilla jag" till och jag vill bara gömma mig under täcket. Fööööööööööööörsvinn jag vill inte dras tillbaka.

Ont i ryggen har jag nå så otroligt, åh.



Något nytt...

Jag fixade bloggen lite. Den får se ut så en sund nu.



Just my luck.

Äter, sover, jobbar, har otur. Det är det enda jag gör. Fast det funkar det också, jobbet får mig att tänka på annat. Kunde dock ha klarat mig utan oturen, den är verkligen maximal just nu. Jag slår i mig i saker hela tiden och har blåmärken överallt. När jag lagade min baklänges-måltid (jag brukar äta kvällsmaten när jag kommer hem från jobbet sen äter jag middag mellan 20.00-22.00 hehe jag vet helt sjukt) så lyckades jag skära upp halva pekfingret, skojar inte! man kan typ dela på fingret. Väntade bara på att något skulle ta eld, men det har inte hänt än alla fall...

Börjar 05.00 imorgon igen så det är nog dags att somna till en film nu. Kan berätta att jag stängde av klockan imorse, 04.17 vaknade jag av ett ryck och fick panik! jag har aldrig varit så snabb i hela mitt liv, och jag kom perfekt i tid!


Sen har jag pratat med min mormor, och vi har en hemlis på G:





Oh yes, vi planerar att åka till Dubai i December och gifta bort mig med en oljeshejk!
hehe okej kanske inte riktigt, men Dubai ska vi till förhoppningsvis! mormor har ju varit där en gång, hur coolt som helst! Förenade Arabemiraten here i come!


850kr.



Funderar på att låta dessa flytta in hos mig.



Stars are falling all for us.

Doktor och polis har jag hunnit med idag. Mamma tvingade mig att köra och jag har blivit livrädd för det märkte jag, jag tror att varenda bil ska köra ut framför mig. Tog en sväng i 'sentret' och jag köpte för dyra vinterskor och var in på resebyrån och hämtade massa kataloger. Jag antar att det är så jag mår dåligt. Jag shoppar dyra saker och vill fly till någon varm plats. Jag och mormor ska åka någonstans, Gran Canaria eller Egypten får det nog bli.

Jag har ont i hela kroppen och ska nog gå och lägga mig snart.


Jag är inte kär i dig längre.

Jag har ont. Överallt. Mest i hjärtat tror jag. För du är inte kär i mig. Det fick jag höra idag, iskallt och fruktansvärt och jag trodde att mitt förråd av saltvatten skulle ta slut. Tydligen så var inte min hjärtesorg tillräcklig.

En krockad bil, en krockade Sara och nästan en brusten rygg och nacke. Det var första gången jag krockat i hela mitt liv. Som tur var så var jag riktigt snabb på bromsen och att svänga. Satan vad glad jag är för det, annars hade det blivit riktigt illa. Min tanke precis vid smällen: Nej inte mammas bil! Chocken efter var nog bland det värsta jag varit med om, usch. Dessutom smet den jävla norrmannen från platsen!

Jag klara nog inte så mycket mer idag.



RSS 2.0