Målarvärk

Herregud vilken träningsvärk jag har! Hela kroppen ömmar. Måste ha använt varenda muskel i hela kroppen igår när jag målade. Skulle egentligen har tränat efter jobbet, men efersom jag knappt kan röra mig så valde jag att baka nyttig "kärleksmums" istället. Jag har ju helt snöat in mig på "RAW food":
        "är en kosthållning som innebär att äta rå, obehandlad och ofta ekologist mat, med syftet att uppnå en god hälsa och må bättre." - Wikipedia.
 
Det är så enkelt och nyttigt, men framförallt GOTT!
 
 

Renovering

Frågar ni mig, så byggdes Rom på en dag. Eller i alla fall så försökte man gör det.
 
Efter en riktig slapplördag, med 34 grader och strålande sol möttes vi av 20 grader, SPÖREGN och storm. Väldigt varierande vårväder. Eftersom vi inte kunde vara ute så bestämde vi oss att ta tag i renoveringen vi ska göra av lägenhten. Vi har spenderat hela dagen åt att skubba väggar med sugarsoap och målat två lager vit grundfärg. Medans färgen torkade hann jag storstäda badrummet också. Har halva vardagsrummet kvar att måla, men det kommer ta längst tid då ena väggen är tegelvägg. Vi var till Bunnings och plockade på oss lite färgprover av olika gråtoner. Jag tror att det kommer bli så jäkla bra när det är klart! Fast helst vill jag att det ska vara klart nu på en gång.
 
Här är två inspirationskollage som jag gjort.
 
Kök:
 
Vardagsrum:
 

Helg och vårsol

Jag överlevde workshopen och de två dagarna på jobbet förra veckan. Nu är det bara att ge sig in på en ny vecka. I helgen så har jag bara vilat och njutit av vädret! Det ska vara strålande sol och 23-27 grader i en vecka nu. Fantastiskt. Hann med lite ärenden i helgen, baka, plocka citroner, storhandla (jag älskar att handla mat! Det finns inget bättre än en full kyl av massa gosaker) och jag fick tag på en ram till teckningen jag fick av Elsa när jag var hemma i Sverige.
 
Söndagseftermiddagen spenderades på stranden:
 

Storm

Full fart, ingen vila. Livet går i 102934023984km/h just nu. Jag har haft 1 vecka på mig att lära mig ett nytt jobb (för samma företag), jag har fixat med skatteåterbäringen, jag har flytatt in i lägenheten igen, jag håller på med mitt visum (mer papper att fylla i..) och toppen på det är att jag i 3 dagar denna vecka inte är på kontoret och försöker göra mitt nya jobba utan jag befinner mig på en workshop som är full fart från 08.00-18.00. Ännu en vecka av en helt slutkörd Sara helt enkelt. Jag längar verkligen tills September är över! Allt för mycket på gång just nu. Vet ni vad jag gjorde i helgen? Jag laddade hem en av Pippi Långstrump filmerna från 1970. Jag behöver hennes energi och tankesätt just nu:
 
"Det har jag aldrig provat tidigare, så det klarar jag säkert!" - Pippi Långstrump.
 
Jag klara allt, jag vet det. Måste bara peppa mig själv när det är jobbigt i uppförsbackarna.
 
På väderfronten så har det gått och blivit stom i Perth. En riktigt hemsk en. Jag vaknade hela natten av olika ljud och det kändes som att träden skulle blåsa in genom fönstret. En annan lägenhetesbyggnad en bit ifrån oss hade inte lika tur:
Hela taket blåste av! Tänk er att vakna mitt i natten av det, och få en förstörd lägenhet. Jag hoppas att vi slipper.

RSS 2.0