Lara Bingle

JAG ÄLSKAR HENNES STIL! Hon klär sig så himla europeiskt, men SKITSNYGGT. Love love love.
För er som inte vet vem hon är så är hon en ausrtaliensk kändis.

Turkey meatballs

DAGENS HÖJDPUNKT: I den tillfälliga misären (kanske lite överdrivet) så lyckades jag laga en dundergod middag!! Gjorde kalkonköttbullar med potatis och gräddsås.
Ååååh så himla gott det var. Hade bland annat dill och havregryn i köttbullarna.
 
Nu tittar jag på 'Being Lara Bingle' och väntar på att min man ska komma hem från fotbollsträningen så han också får smaka på min goda middag!

That time

Sitter i sängen och dricker flädersaft och tittar på videos. Har ont i huvudet, men det är väl efter mitt blodbad i badrummet. Jag måste verkligen lida av blodförlust den här tiden varje månad. Det kan inte vara normalt. Mår lika dåligt varje gång! och hur ONT har jag inte då!? Känns som att någon hugger mig 1000,000 gånger i magen och ryggen. KUL.
Sen har det kräkregnat hela dagen. Måste skaffa mig ett paraply, eller ett set regnkläder för det går inte att gå utanför dörren när det väl regnar här om man inte har något skydd.

Coffee art

Har suttit och studerat olika mönster man kan göra i kaffet. Jag var ganska duktigt med vår espressomaskin förra året, men efter att ha levt utan en i 9 månader så har jag glömt allt. Har tränat sen jag kom tillbaka. Mala kaffet rätt, inte pressa kaffet för hårt, eller för löst inte låta 'handtaget' sitta i för länge, inte bränna kaffet, inte bränna mjölken, inte fluffa den för mycket och inte för lite. På bilden är i alla fall mitt hittils bästa mönster. Haha espresso shoten var dock skitdålig, men jag lyckades med mjölken. Ska försöka att göra ett snyggt mönster imorgon.

Tattisar

Är så sugen på flera tatueringar! Skitsnyggt att ha en på fingret.
Jag vill, jag vill, jag vill.

20 grader och vinter!

Idag åkte vi och fikade på ett nytt café. Har en grej där vi åker och fikar på olika ställen varje söndag. Det var 20 grader och strålande sol ute. Tog en sväng till stranden och sedan till ett surf och skate outlet där G köpte lite nya kläder (jag hittade inget till bra pris åt mig själv!). Sedan blev det bio och popcorn, vi såg den sista Batman filmen! Hur bra som helst, bland det bästa jag sett.
Supercool inredning!
Varför inte använda tvättkorgen som lampa istället?
Dags att testa kaffet! gott var det.
Cafét: Ootong & Lincon i South Freo. Så himla hippie, människorna som jobbar där har coolt stil och det var två killar som spelade gitarr där inne.
Tog en promenad och tittade på hus. När jag ska skaffa hur i framtiden skulle jag verkligen vilja bo i det här området.
Hittade ett påklätt träd.
Haha fingret!
SÅ SKÖNT VÄDER! Folk låg och solade och jag ska göra det samma imorgon, för då ska det bli 23 grader.

Veckan som gått

Bjuder på lite bilder från veckan som gått:
Geoff spelade sin 150 game som firades stort på kvällen.
Espresso martini!
Någon mådde mindre bra dagen efter.
Men det löste vi med Nand's fantastiska mat! Detta är riktig lyx-skräpmat.
Hittade den här roliga parkeringsplatsen när vi skulle köpa kaffe från Elixir. Perfekt för vår lilla bil!
Tog en snabbis till IKEA, beställde garderoben och hemkörning. Åt såklrt 10 köttbullar till lunch också.
Igår lekte jag med smink och gjorde mig iordning för middag med Geoff pappa Lloyd (som bor i Indonesien annars) + 3 av farbröderna.
Spicy italian pizza, helt sjukt god!
Här har vi 4 av 8 syskon (om jag inte missat räkna med någon). Geoff pappa Lloyd längst till höger och de 3 farbröderna som jag inte vågar mig på att stava deras namn. Helt galna är dom, skämtar om allt och dricker som ett öppet hål i öknen. Skitkul att träffa dem i alla fall!

Veckan som gått

Bjuder på lite bilder från veckan som gått:
Geoff spelade sin 150 game som firades stort på kvällen.
Espresso martini!
Någon mådde mindre bra dagen efter.
Men det löste vi med Nand's fantastiska mat! Detta är riktig lyx-skräpmat.
Hittade den här roliga parkeringsplatsen när vi skulle köpa kaffe från Elixir. Perfekt för vår lilla bil!
Tog en snabbis till IKEA, beställde garderoben och hemkörning. Åt såklrt 10 köttbullar till lunch också.
Igår lekte jag med smink och gjorde mig iordning för middag med Geoff pappa Lloyd (som bor i Indonesien annars) + 3 av farbröderna.
Spicy italian pizza, helt sjukt god!
Här har vi 4 av 8 syskon (om jag inte missat räkna med någon). Geoff pappa Lloyd längst till höger och de 3 farbröderna som jag inte vågar mig på att stava deras namn. Helt galna är dom, skämtar om allt och dricker som ett öppet hål i öknen. Skitkul att träffa dem i alla fall!

It's my city and I love it

Perth♥
Älskade stad!
 
god natt.

Mitt i allt

Ska skärpa min bloggning imorgon. Allt är så stökigt just nu. Men garderoben är strax färdig! Det blir SÅ HIMLA BRA. Nöjd tjej. Lagade precis världens godaste (så gott man kan här i Australien, hade jag haft falukorv hade det varit ännu bättre) korvstroganoff! Istället för ris så rev jag blomkål och stekte det lite. Hur gott som helst, så det rekommenderar jag. Höll på att offra min tumme under matlagningen. Råkade hugga lite i den istället för löken, så den kommer nog göra ganska ont ett tag.
 
Nu ska jag dricka upp min öl och titta klart på Australia's got talent!
 

Leverans

Hejhej, jag har itne gått under jorden. Har bara varit lite upptagen med fotboll, lite fest, ätit onyttigt, druckit svingo kaffe och tagit en sväng till Ikea igen.
Sitter i ett kallt och stökigt kök just nu. Vi köpte en garderob på Ikea igår och fick den hemkörd idag, men självklart fick vi inte alla delar! De glömde ett paket (såå typiskt Ikea!?), så nu väntar vi på det paketet innan vi kan sätta ihop allt.
Det är alltså den vita garderoben till höger som vi skffat oss (hittade ingen bättre bild på den ihopsättningen som vi valde). Den har 4 hyllor och 6 nätkorgar och sen 3 stänger för att hänga kläder på. Försökte hjälpa G att bära upp några av paketen, med detta monster väger 160kg så vi ska bygga ihop den på sin plats i sovrummet sen är den orörlig.

Inredning

Nu kommer bilderna från när jag möblerade om och ändrade inredningen lite.
 
Sovrum före:
(Så här blir det när jag ska välja kläder)
Efter:
Vardagsrum före:
Efter:
Badrum före:
Efter:
Kök före:
Efter:
Sådär nu vet ni hur jag bor!

10 köttbullar, tack!

Igår började vi med att köra längst kustvägen förbi strändera eftersom G ville surfa. Leighton, Cottesloe, Swanbourne, City beach, Scarborough och Dog beach men vågorna bjöd inte på något bra och därför drog vi till Ikea direkt istället. Vi hade ett presentkort + Ikea cash som vi ville spendera.
Hej älskade butik!!!
Jag försökta övertala G till att vårat sovrum borde se ut såhär. Det var en tvärt NEJ, antar att det var för tjejig och rosa för han.
Sprang igenom första halvan av butiken för att komma fram till restaurangen. Vi åt lyxmiddag alá Ikea. 10 köttbullar var, rosa prinssestårta, mazarin och daimtårta = matkoma.
Någon var väldigt glad att få äta köttbullar!
Sen kom vi fram till den delen där man plcokar på sig saker, och jag tjatade till mig den blommiga dala-kudden och de blommiga sängkläderna (som inte var så populära hos G haha).
Sen sa vi HAY DOE till Ikea!
Eftersom Ikea börjat med sitt egna skit-utbud av matvaror så fanns det inte så mycket kvar att köpa, men lite blev det i alla fall.
 

Nu väntar jag på att mina pannkakor ska kallna, sen ska jag göra pannkakstårta med grädde och jordgubbar. MUMMMMA. Väntar också på att de blommiga sänkläderna ska torka (ha ställt ett element precis bredvid) sen ska jag visa alla bilder på när jag möblera och fixade här om dagen.

IKEA

Första stopp: stranden
Andra stopp: IKEA! 
Jag vill ha godis NU!

Lunch

Förjäkla god lunch måste jag säga! Nom nom.
Ska till stranden med G lite senare idag. Han ska surfa och jag ska njuta av vädret!
Ska passa på att visa vad jag köpte igår:

Summer adventure

Summer adventure
 

Playsuit

Snygga playsuits från topshop. Finns inget bekvämare/snyggare som passar till allt. 

Spotlight and Thingz Living

Idag tog jag bussen till Mayree där det ligger massa stora butiker, bland annat mina favoriter för hem/inredning/pyssel: Spotlight och Thingz Living. Fick med mig lite saker hem till lägenheten och skulle "bara" göra om lite så att sakerna passade in. Det slutade med att jag gjort om hela lägenheten.
Vill ha allt i Thingz Living butiken! Så snygga grejer.
Avslutade shoppandet över en kaffe med Kim (G's mamma).
Imorgon ska jag visa er vad jag köpte och hur det blev!

First class dinner

Måste bara visa en bild på världens godaste middag, som jag fick serverad av min man igår. Han är grym på att laga mat och jag har sagt åt honom att bjuda på detta när min mormor kommer hit!

Nerds

Sitter och äter rainbow nerds och kollar på 'Friedns with benefits', bara för att Mila Kunis är så snygg. Har städat badrummet med blekningsmedel så nu är det glänsande vitt. Regnet har öst ner hela morgonen så vill helst inte gå utanför dörren.

Helgen

Fredag: hade migrän i 13h, KUL.
Lördag: Kände mig helt mörbultad av migränen dagen innan, men huvudvärken höll sig borta så jag satt i solen och tittade på fotboll hela dagen. På kvöllen åkte vi in till city till en bar som heter Helvetica, som ligger undangömd i en gränd. Kvällen bästa var helt klart min kebabrulle med vitlökssås på väg till tåget hem.
Söndag: Åkte iväg och hade BBQ hemma hos G's mamma och drack lite öl (har sjukt mycket öl kvar från förlovningsfesten). Hängde i solen och jag plockade citroner från grannens träd (känner mig skitcool! jag ska också ha ett citronträd när jag bor i hus). På kvällen åkte vi till Hoyts cinemas och såg filmen 'Ted', höll på att skratta ihjäl mig! Ni måste se den. Nu har vi ätit glass och kikar på 'Forgetting Sarah Marshall'.
Lemon picker in action!

Waiting

SOMMAR KOM. NU.
Längtar ganska sådär otroligt mycket. Värme, ,värme, värme jag älskar dig. Ingen här vet hur de ska klä sig at the moment. Idag gick jag i jeans och skinnjacka och småfrös, men såg massa tjejer i snygga outfits med kjolar eller shorts och sandaler. Jag vill också gå klädd så! och vara lika brun. Men jag HATAR att frysa, så nej det får vänta.
Men snart såå....

Cheetah

HUuh, så kallt ute idag! Strålande sol och blå himmel, men KALLT. Ulltröja på. Satt med två filtar bredvid det enda elementet vi har och drack varm choklad. Jag har köpte kex och ost till ikväll som vi kan mysa i oss efter middagen. Lite vardagslyx mitt i veckan.

Nya håret

Tog några bilder på håret precis när jag vaknat, eftersom solen lyser rakt in i vårt sovrum. Jag tycker ändå att det ser mörkare ut i verkligheten än på bild. Måste kanske bara vänja mig lite. Är riktigt nöjd med klippningen i alla fall! Hon är den första som inte klippt av för mycket.

Ikea love!

På vår förlovningsfest fick vi ett presentkort till Ikea och en del cash som vi vill lägga på det. På bilden ser ni det jag vill köpa! Fina påslakan, överkast, dekorationskuddar, nya sänglampor, 'ludde'-pläden!! nu ska jag banne mig ha den, den vita sängramen och en industriell hylla som jag vill använda som skohylla. Sen måste vi få tag på en garderob eftersom vi har så himla mycket kläder och våra klädställningar håller på att falla ihop.

Ensam hemma

Fick tag på ett neon-gult skal idag! Weho. Här ser man de ljusa topparna lite mer. Ska be G att ta en bild på mitt hår i dagsljus imorgon, är så svårt att visa den riktiga färgen.
 
9 grader och regn har det varit idag. Trodde att jag skulle frysa ihjäl ett tag! Inte ok. Men vi går mot varmare tider. När ni har 9 månader vinter så har vi 9 månader sommar. Heheh.
Jagade runt dammsugare i lägenheten (heltäckningsmatta är väl ändå en dum grej...) när jag kom hem från frissan. Städade köket efter mitt misslyckade bullbak och nu sitter jag i sängen med täcke och kuddar och äter sushi! Min man ska äta kinesiskt med sitt fotbollslag ikväll så I'm home alone. Funderar på att göra något super tjejig som att träna på sminkningar. Har faktiskt kikat på lite såna kurser, guuuuuu va roooooligt det hade vart!
 
Nu har jag även skickat ett mejl med kopia av pass och signerad ansökan om utdrag ur polisregistret, till rikspolisstyrelsen. Självklart var det dyrast för dem att skicka brev till Australien, så 278:- fick jag betala in på deras plus giro. Nu hoppas jag att jag får en fint brev!

New hair

Förstår inte hur man kan tacka nej till ett presentkort! Jag ropade JA, och vips så satt jag där i frisörstolen och fick kaffe serverat, huvudmassage, klippning och en helt ny hårfärg!
Mitt hår igår: varmt och ljust.
Mitt hår nu: kallt och mörkt.
Jag fick alltså mörkblont på toppen av huvudet och så ljusare ut i topparna. Lite 'ombre'. Känns väldigt ovant eftersom jag haft samma hårfärg sen 2007(!?), men jag gillar det. Jag ser mycket äldre ut nu!

Neon

Är verkligen helt såld på neon. Speciellt gult. Så himla fiiiiiiint. Ska köpa ett neongult skal till mobilen.
Imrogon ska jag upp tidigt och följa med G till jobbet där jag kan fylla i pappret och skanna mitt pass och skicka till svenska polisen. Kickar igång allt med ansökandet för visum just nu. MASSA PAPPER. Sjukt omodernt. Hallå dator, 2012?
 
Nu ska jag och mina neongula naglar sova!

Lazy sunday

Igår åkte vi till en mysig bar och mötte upp vänner, Anna ska hem till Italien ett par veckor och hennes familj vet ingenting! surprise. Skitkul kväll hade vi! Idag vaknade vi vid 9, och drog till norra Leighton beach där G ville prova den rosa surfbrädan som har blivit lagat. Den är från 70-talet och retro-rosa, love it. Efter ett par vågor bestämde vi oss för att åka och fika i Freo. Dessutom kom 7 news helikoptern och svävade runt ovanför oss, antagligen haj eller valar (ska se på nyheterna senare).
Väääääärldens godaste flat white och banan och choklad muffins! Hush espresso är en ny favorit för söndags-fika.
JAG HITTADE LEKSANDS KNÄCKEBRÖD i en butik i Freo!!! Det är lycka!
Sen åkte vi vidare och badade bastu på G's gamla jobb. Låter kanske lite sjukt, men vi gjorde det mest för att det skulle hjälpa G's mörbultade kropp efter fotbollen igår.
 
Till middag ska vi laga kalkonburgare! Yummie.

Footy

Lördagmorgon = nu drar jag iväg för att titta på min man när han spelar fotboll! Blå himel + sol ute, fast de säger att det ska regna idag. Kan inte helt lite på vädret efter gårdagen, tar därför med mig en jacka.
Igår kikade vi på fotboll på tvn och åt tacos. Det var Collingwood vs. Carlton, G's kompis spelar i Collingwood så  nästa höst ska vi flyga till Melbourne och se fotbollen live på MCG.
 
Hejsvejs!

Winter weather

Vaknade med ett ont huvud, men gav mig på en promenix in till Freo i solen. Shoppade lite i de olika OP-shops (second hand butiker) som finns där, och hittta fler guldkorn kan jag tala om. Dessvärre började det SPÖREGNA när jag gick hem och jag var helt dränkt + alla mina saker, håller på att tvätta allt jag köpt nu. Spenderade 500 sek och fick ett par läderskor, en väska, 2 kryddkar, en jeans kjol, ett par shorts, 3 toppar, ett par Calvin Klein jeans. Katchiiiing! Visa allt när det är torrt.
 
Nu är det dags för taco-kväll! (och nej jag har inte min förlovningsring på högerhanden! bilden blir spegelvänd...)

Grön är skönt

Igår spenderade jag mina sista dollar som jag hade på ett presentkort i Garden city shpping center. Köpte en fin grön cluth, halsband och en klocka som jag velat ha såååååå forever (den fanns på Urab Outfitters i europa förut). Sen den som sa att man inte kan köpa lycka, LJÖG. Jag har precis gjort det i form av två böcker! ÄNTLIGEN efter flera år är de MINA. Hej och hjärtligt välkomna.
 
Nu har jag lagat lasagne med en god sallad till och väntar på att mannen i huset ska komma hem.

Hajmat oha ha!

 
 Jag tycker att mamma vithaj kan åka hem nu. Hon ha hållit igång här allt för länge. Naffsat på surbrädor och skapat allmänt kaos. Jag hoppas inte att hon gör sig allt för bekväm och bestämmer sig för att stanna kvar här. Jag vill nämligen inte ha en uppäten pojkvän, tack. Dessutom håller min blivande rosa surfbräda på att bli fixad, vilket betyder att jag också ska ut och plaska i vattnet en dag. 

Tuesday

Har städat köket och lite i sovrummet, flyttat pengar mellan norska och svenska Nordea och fixat lite annat. Ska ge mig ut i finvädret nu och hoppas att jag blir lite solbränd. Klippte av ärmarna på min t-shirt från Cheap monday så det blev ett linne. Har knappt använt t-shirten och hittade 3 hål mitt i ena armen! Lite irriterande, men jag gillar linnet mer.
Nu: ut i solen!

Date night

Hängde med Val hela dagen igår. Pizza och vin nere på The Left Bank blev till cider och häng med lite mer folk nere i hamnen. Riktigt roligt var det! Fick sota lite för det idag och har inte rört många fenor. Lagade god middag med min man och sen åkte vi på bio för att se 'Snow white and the huntsman'. SVINBRA! Vill se den igen, men inte bli lika rädd som jag blev på ett ställe i den. Haha.

Birthday dinner

Blev en heldag med fotboll igår, så nu sitter solbrännan lite här och var på mig. Vintern har varit riktigt bra här nere än så länge. Idag ska jag till The Left Bank och äta lunch med min amerikanska vän. Det är lika fint väder ute som igår så det blir nog short eller kjol.
 
Igårkväll blev det middag på restaurang Barque med födelsedagsbarnet. Helt gudomlig mat! Det var verkligen det bästa jag ätit på länge, och min äppel cocktail var den godaste ever.

RSS 2.0