CAMPING IN MARGARET RIVER

Färdig packad och klar för helgen. Vi ska åka och campa i Margaret River! G och C ska surfa och jag ska läsa bok och sola. Har fått massa gjort den här morgonen: städat badrummet, tvättat, vikt tvätt, packat och handlat. Var tvungen att handla enkel frukost/lunch och lite snacks, eftersom grabbarna bara verkar ha SURFING i huvudet. Campingplatsen har jag varit på förut och det finns varken vatten eller el och man får absolut inte elda (bara använda de gasgrillar som finns där). När jag frågade vad vi ska äta fick jag till svar 'det löser sig'. HALLÅ LITE PLENARING KAN MAN VÄL HA. När jag frågade om jag skulle ordna platstallrikar, plastmuggar och bestick fick jag till svar 'bestick har jag fixat'. JAHA MEN VAD BRA DÅ KAN VI ÄTA MED GAFFEL UR VÅRA HÄNDER.
Det är nog tur att de har med mig. Mamma-Sara fixar. Nu väntar jag bara på att bli upphämtat så åker vi söderut!

MAMMA<3


RAINY MORNING

Dricker kaffe och känner mig lite lurad av värdet. Det är ju sommar snart, ändå regnar det som att det skulle vara mitt i vintern här! Det vräker ner verkligen. Antar att det är bra för när det väl blir 40-45 grader så börjar ju allt brinna istället.
Igår tvättade jag MIN CYKEL. Japp, jag har gått och blivit med cykel, helt gratis! Istället för att man åker till en soptipp här, så har de speciella dagar här som man lägger allt man inte vill ha vid vägkanten av sitt hus och så samlas allt ihop av gubbarna från soptippen. Det var en kvinna som höll på att ställa ut två cyklar, fullt fungerande och helt oanvända av hennes barn. Jag fick båda + en hjälm! Ska väl ge bort eller sälja den andra cykeln när jag tvättat den också.

STEREO

Varm och galen dag! Jag hade svinkul hela dagen/kvällen och svinont i kroppen dagen efter. Det är inte förens idag som träningsvärken har börjat släppa. Dansade ju i 6h. Nu ska jag iväg på BBQ!

STEREOSONIC 2012

Imorgon ska bli en av de sjukaste/roligaste dagarna i mitt liv! GUD VAD JAG LÄNGTAR! Vi är ett gäng som börjar skåla kl:11.00am hemma hos Hannah, sen ska jag dansa HELA dagen! House/dance/club musik är fan bäst.

GULDGRUVAN

Jag kom på att jag hade värsta guldgruvan i det här huset!! Geoffs garderob i hans gamla rum! Eftersom han inte verkar ha slängt en enda pryl sen han var 6 år så kan jag tala om att det gömmer sig mycket där inne. Hittade ett sånt där timglas i mjukplast som man snurrade på ett snöre mellan två pinnar. Kommer ni ihåg!? Kan det ha varit i slutet på 90-talet i början på 2000-talet som det var sjuuuuk poppis? Jag måste se om jag hittar pinnarna för då jäklar ska jag prova igen!
I alla fall, det jag var ute efter var hans gamla kläder. Han smalar typ på t-shirtar, alla märkes t-shirtar inom surf och skate som billabong, rip curl, rusty, ebb and so on. De kommer bli perfekt som material till att börja sy! Hittade också en grym mormorsrute-filt (gjorde av hans gammelmormor) inklämd längst in i garderoben. Den åker med hem också. Efter en tvätt så kommer den passa fint på vår soffa!

CHICKEN COOP

Tur att man har bra musik att lyssna på när det behövs.
 
Sitter inne och dricker redbull medans G bygger en hönsgård på baksidan av sin mammas hus. Snart får vi gratis ägg hoppas jag. Sen fattas bara avokadoträdet och lite grönsaker så är jag nöjd. Svängde förbi Bunnings för att få tag på lite byggmaterial, och jag hittade två olika kaktusar så nu kan jag slänga ut den halvdöda blomman på köksbordet. Nu ska jag fortsätta eBay:a (allt finns där! bästa sidan).

CROCHET TOP

Här är baksidan av min virkade topp (som tog mig total 12h att tillverka). Det är en mag-topp som passar perfekt till vädret här nere.
Ikväll har jag gjort marknadsgodis/marknadsnougat och nu tittar jag på 'Mamma Mia' som går på tvn. Är ganska trött och gäspar titt som tätt. Kl.05.30 imorgonbitti ska G fösöka sparka liv i mig för att jag ska följa med och kika när han surfar. Ja, jag ska också lära mig men vattnet har inte blivit uppvärmt ännu och jag är världens badkruka. Så utan en wetsuit så får jag vänta 1 månda till eller så. 

NEW DESIGN

Gjorde om designen lite! Hoppas det ser ut så här för er också?
 
Håller på att göra massa research om namn och 'hur man gör', känner mig ganska grön på det här området. Har flera designprogram öppna och håller på att designa tyglappar/tags. Tänk vad mycket idéer lite garn och en symaskin kan starta! 

22

Den här filuren föddes för 22 år sedan! Hehe. Tackar och bockar för alla fina presenter.
Ska komma igång med bloggningen igen snart. Men nu ska jag fira min födelsedag med mexikansk mat och vin.

SAD TIMES

Mormor åkte hem igår. Kändes så konstigt att hon skulle åka, hon hade ju "bott in sig" hos oss. Det gjorde ont i mitt lilla banrbarnshjärta. I bilen på väg hem sa G "det är ok att vara ledsen Sara" och jag gjorde en sån där ful gråthulkning och bamsetårarna kom, haha. Det känns så himla tomt och ensamt i lägenheten nu.
Tur att tomten hade varit här tidigt imorse, för utanför dörren låg ett paket från Swedish goodies. Det gjorde mig glad!

UPPTAGEN

Här var det dött, men har inte riktigt tid nu när mormor är här. Så mycket att göra och se! Sydney var helt fantastiskt, mycket bättre än första gången jag var där. Längtar redan tillbaka till shoppingen, maten, kaffet och stränderna (där vi även såg Hugh Jackman!).
Nu ska jag göra mig redo för ett bröllop som vi ska på. Vi hörs nästa vecka  igen!

RSS 2.0