Norge!

Så nu har jag allt packat och klart, tror jag alla fall. Hemskt mycket att komma ihåg, hemskt mycket packning. En väska med mat och en för kläder! haha. Blir ju som sagt borta i två veckor, men jag ska försöka hålla uppdateringen med hjälp av mobilen. Mår som en påse hammare som Elias brukar säga, huvudvärken vill icke ge sig... men jag är taggad ändå! Ska bli så skönt att få komma iväg och sköta sig själv!

Nu ska jag till affären och köpa fil, sen hämta älskling, SEN köra 4 timmar till Jessheim!

Imorgon kl.08.00 börjar kursen, woho!

HEJ DÅ!


Fest 24/7.

Jag förstår inte att folk klarar av att festa i flera dagar, jag är helt död efter en kväll!

Blev alla fall en riktigt kul kväll, först satt vi på altanen med filtar och infravärme. Drack vin och åt chips som om vi aldrig ätit det tidigare, sen bar det av ner till krogen där jag träffade på massa vänner. Pratade och jag drack vatten när en helt främmande kille bjuder mig och Danne på varsin shot med tabasco i. Ingen höjdare. Men kul hade jag och kvällen slutade på mcdonalds för att kissa och dricka vatten medans pojkvänen åt mat.

Tack för en riktigt lyckad kväll! Nu ska jag packa klart, ikväll drar jag.


Hörs då!

Nu drar jag, mitt vackra hår och vinet till pojkvännen. Kvällen börjar med lite mys på altanen med trevligt folk sen får vi se vad som händer... ha en bra kvällen gott folk det ska jag ha!



Mitt hår skiftar i rött, brunt, blont, silver...hehe.



I dyed my hair...again.

Fick kommentarer om att mitt hår blev snyggt igår. Men det var av folk som inte hade sett det IRL. Det blev för ljust, vitt i hårbotten. Såg ut som att jag hade en peruk på mig. När jag mötte Elias utanför affären igår hade jag keps på mig och vägrade visa håret, men han la armen lite fint om mig och lirkade av kepsen...tystnad..."det blev ju inte... så..gult." sa han. Sen blev jag kallad för "gula sidorna" resten av kvällen, försökte bli lite sur men lyckades såklart inte.

Kände att jag inte kunde åka till Norge och se ut som gula sidorna, därför blev det impusköp av ny hårfärg idag. Min lillebror tycker att jag är skitsnygg alla fall!



Bild t.v: Där ser man inte den vita hårbotten och de fula gula fläckarna...
Bild t.h: Ljus askblond, mörkare än det är på bilden. Håret skiftar i lite blandade färger men jag är nöjd som bara den alla fall. (Blev lite som Blondinbellas första toning av håret)
Använder silvershampoo nu också.

Försöker nog fixa en bättre bild sen, men vad tycks?






Trevlig kväll.

Igår = middag, vin och trevligt sällskap hemma hos Olle. Mysigt som bara den! Blir kanske någon liknande mys-kväll hemma hos Elias ikväll får vi hoppas.

Den dagen består mest av mensvärk x 7000, mer behövs väl inte sägas. Jo, jag måste göra något åt mitt hår! Har lite fläckar som är gula(!!!)(mitt hår har inte varit gult på 2-3 år! usch)




29 augusti 1958, MJ skulle ha fyllt 51 år idag.

(Så här ser min startsida ut)



I dyed my hair.



Syns kanske inte på bilden, men håret blev för ljust alá Dessi. Därför blir det en ny färgning som är mörkare om några veckor. Långt börjar det bli alla fall! wiie.

Mord i sikte.

...Nästan alla fall. En viss person på banken ska alla fall få veta att hon lever. Usch vilken utskällning hon ska få, fy fan. Hon har bara gjort fel när hon "hjälpt" mig, och det har hänt förut också. Men nu gäller det en inbetalning till polisen för att jag skulle få papper som ska till dem i Norge. HON SKREV FEL JÄVLA PLUSGIRONUMMER! (har fått tillbaka ett utbetalningskort) för att få papprena skulle man betala in i förskott. Men nu så är ju papprena skickade men polisen har inte fått några pengar... ska ringa till dem och fråga om det löser sig genom att jag sätter in pengarna på RÄTT plusgirokonto idag, eller om jag måste börja om med alla papper.

Jag är så förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, fan!

Underbara du.



Du och jag. Vi. Vi är så bra. Småfnissar lite när jag tänker på oss. Jag vet att folk reagerar på hur vi kan vara mot varandra. Nästan lite smått elaka, vi nyper och biter varandra, kallar varandra för tjockis, är kaxiga och retar varandra, håller inte på med massa "snuttiga" avslut varje gång vi pratar i telefonen med varandra. Brukar bli "ahmen vi hörs sen då pusspuss" eller "ja men sov så gått då, puss". Men bråkar vi någon gång? NEJ. Nypas, kalla varandra tjockis och retas är av kärlek som får oss att skratta ihop. Behöver vi allt detta snuttigull? NEJ. För vi är säkra på vad vi är. Det är du och jag. Vi behöver inte bekräfta varandra om det hela tiden.

Jag vill inte att folk ska kommentera oss, dig eller mig. För är det något jag hatar så är det när folk slänger ur sig saker som det inte har någon aning om. Jag är ganska van att bli placerad i olika fack. Men det finns gränser, när folk börjar placera mina käraste då är det dags att sluta.

Ni vet ingenting.

Nobody puts Baby in a corner.

<3







Min mamma är helt besatt av låten 'Hungry eyes' från denna underbar film, Dirty Dancing. Den spelas om och om igen, men inte gör det mig något, låten är underbar och Dirty Dancing är en av de bästa filmerna som finns. Ska faktiskt ta och kika på den nu.

I carried a watermelon.


Mobilblogga.

Idag har jag varit riktigt effektiv. Fixat de behövliga sakerna till Norge + mat. Jag längtar verkligen efter att få åka dit nu, vill bort härifrån. Ska bli skönt att få byta miljö och träffa nya människor. Det behöver jag.

En annan sak som är bra är att jag kommer mycket närmare mina kära vänner i Göteborg och Malmö. Har inte träffat vissa av dem på snart ett år, och vissa ännu längre! det ska det bli ändring på.

Har klurat ut det där med mobilbloggning så jag kan hålla er uppdaterade när jag befinner mig i Norge!


Min gamle vän.

Har varit och hämtat ut min gamle vän på nytt. Selexid 200mg. Fick lite panik när de på apoteket inte hittade något recept till mig. Det blev hissen upp till vårdcentralen och gnälla lite surt på dem så fixade det sig.

Nu ska jag göra klart allt på listan som mamma skrivit åt mig, har även en lista med det som ska med till Norge som ska plockas fram. Sen måste jag skriva en lista med mat som ska med, blir till att stohandla idag. Imorgon måste jag köpa laddare, kalender och ett block.

Jag tackar Isabelle för sovplatsen i Norge, kommer bli super!

Mamma är hemma!

Världens bästa mamma är hemma, tillbaka i Sverige, här utanför mitt rum! Dock så ser hon ut att tillhöra Afrikas befolkning mer än Sveriges. Jag ska springa iväg och prata med henne nu och resten av kvällen, för jag behöver henne.

Här är en bild på vad hon hade med sig hem till mig:


Ett nytt set med sminkpenslar och en en ny parfym! Paris Hilton såklart, använder bara hennes parfymer för det luktar godast. Denna heter Fairy Dust och ska få ersätta min CanCan som är slut.


Vårdcentralen 18.00

Jag dör. Jag har ont. Jag grinar som en idiot. Jag har fått tid 18.00 på vårdcentralen. Ge mig antibiotika nu.


Rakblad

Jag tror jag kissar rakblad. Inget blod denna gång alla fall, än så länge. Hinkar vatten som en jag vet inte vad och springer på toa var 5min. JAG VILL INTE! Nu mår jag illa också. Det är fan synd om mig.


02.14

Nej jag har inte gått och lagt mig än. Jag sitter och är orolig över att jag håller på att få urinvägsinfektion igen(!). Känner av lite smärta när jag kissar, så hela dagen har jag druckit 2 liter vatten efter varje toabesök. Jag är livrädd för det där. Det är helt klart det värsta man kan drabbas av enligt mig, slår magsjuka med hästlängder. Fast nervös-ont-i-magen kommer nästan upp till samma nivå, men bara NÄSTAN.

Uh, jag vill inte! Nu ska jag försöka sova, bara kissa en sista gång.





00.02

Kom just på att jag senast åt för 12 timmar sen. En macka och té. Har snaskat på lite cheez ballz ikväll, men det räknas ju knappt. Men imorgon kommer världens bästa mamma hem från Grekland, åh vad hon är saknad! Då får jag lite riktig mat igen. Älskade mami hur ska jag överleva i Norge utan dig? <3



Ingen panik, allt på en gång!

Åh nej känner att detta inlägg kommer bli ett sånt där ordbajsar-inlägg-med-massa-strunt-som-ingen-vill-läsa. Men jag har tråkigt och mycket i huvudet så here we go.

Hatar söndagar. Min pojkvän åker till Norge, jag tröstäter godis, känner mig ful, allmänt deppig, missar det jag vill(e) se på tv, borde städa och tvätta. Denna söndagen fylls även mitt huvud med ännu mer grejer som: hitta boende i Norge (gärna Jessheim), planera maten inför veckorna i Norge (vad ska jag äta? vad är lättast att ha med sig?), ska jag stanna över helgen i Norge? Hur löser jag allt om jag blir kvar i Norge direkt efter kursen?

Känns så här: Jag hittar en sovplats på någons balkong, köper med mig 50 paket biffnudlar, lever på ta-med-kaffe på flygplatsen, går kursen 8.00-16.00 måndag till fredag, är så trött av allt nytt så jag orkar inte åka hem utan sover hela helgen, kör hårt andra veckan, har förhoppningsvis hittat en cool person att dela lägenhet med, börjar jobba direkt och får leva på den packningen som jag hade för de 2 veckorna. Sen får resten lösa sig med tiden...

Den här veckan kommer vara stressig as hell. Inte nog med det så hörde jag en liten fågel viska om en liten tripp till Värmland som ska ske mitt i den här veckan! och jag ska passa min lillebror till helgen.

Nej, tillbaka till min lugnande medicin: cheez ballz.

Popcorn á la Albin.

Sitter och dricker natt-te och försöker förstå vad Elias skriver i smsen (han har varit på Etage (en krog i Falun), får sms som detta "Jag är dtjj..Fan vad snurrar (:".

Satt här och kom på att jag hade en sak att lägga till i kategorin "Dagens dummaste".

Igårkväll satt jag i soffan och kollade på Mumien med en sovandes pojkvän över mig, när det helt plötsligt började lukta bränt(!?). Ett tag trodde jag att TVn höll på att explodera eller något liknande. När lukten började oroa mig att det verkligen brann någonstans gick jag ut i hallen och såg en stol som stod under brandvarnaren, fast brandvarnaren satt inte kvar? Till höger i köket stod fönstret på vidgavel, till vänster i Albins rum stod fönstret på vidgavel. I köket låg påsen med popcorn framme. Efter att jag frågat vad Albin höll på med fick jag en fin förklaring att han aldrig hörde några popcorn "smälla till" (= han hörde aldrig NÄR DE BÖRJADE smälla i kastrullen eftersom han hade gått till sitt rum och satt sig vid datorn) och att det hade börja brunnit i kastrullen. Jaha men okej vad bra Albin. Heja heja. Jag ska säga åt popconen smälla hela huset nästa gång så de kan väcka dig i ditt dator-koma.

Nu ligger det svarta klumpar i slasken. Men när mamma kommer hem från Grekland så kommer hon hem till sina två barn som lever och en lägenhet som finns kvar alla fall.
Och läser du det här storebror så är du bästa broren alla fall! haha puss.


Höst, okej då.



Hösten är okej när jag har de här sakerna hemma hos mig!


Deppigt väder.

Regnet slutar ju aldrig! Riktigt äckligt väder är det ute, vilket har gjort den här dagen till världens lat-dag. Vaknade först vid 9 i morse av ett sms från Halebop, somande om och vaknade vid 11.30 av att Elias får sms från Halebop(!?). Han rörde inte en min så jag somnade om. Vid 13.00 vaknade jag igen och kände att vi inte kan sova bort HELA dagen. Lyckades väcka en djupt sovande pojkvän som gott och väl kunde ha sovit några timmar till. Vid 14.30 tog vi oss upp för att gå någonstans och äta frukost/lunch. Efter att ha ätit alldeles för fet mat gick vi till affären för att köpa godis (haha varför inte ta allt på en gång liksom?). Nu känner jag mig bakis och uppsvälld av allt äckligt jag tryckt i mig. Nu är det slut med det onyttiga för att bra tag.

Must have.

Jag har precis förälskat mig i dessa skor, som jag bara måste ha som höstskor.
Bilden är lånad från KENZA.





Swimmingpool i badrummet!

(Har sakapat en ny kategori "Dagens dummaste" där jag tänker skriva om knäppa händelser och konstiga människor)

Igår skulle jag bada i vårat lilla badkar och fyllde det men väldigt varmt vatten och massa skum, nöjd och glad lutade jag mig tillbaka och var nästan på väg att somna. Hur skönt som helst. Efter ca. 30 min kände jag att det var dags att ge sig eftersom det inte var en så bra sovplats. Jag drog ur proppen och väntade glatt på att vattnet skulle försvinna. Min storebror stormarde in i badrummet och från att ha mumlat lite för sig själv slängde han ur sig "vad fan gör du!?" va? tänkte jag. "öhm, jag badar?" svarade jag. "Ja jag ser det!" får jag till svar precis när jag tittar fram bakom duschdrapperiet.

Där på golvet hade en ENORM pöl av vatten bildats, och den växte med en hastig fart då vattnet fullständigt bubblade upp ur avloppet. När allt vatten försvunnit ur badkaret och tagit plats på golvet hade vattennivån kommit upp i 1,5-2 cm. Min storebror plaskade glatt ut ur badrummet och jag satt nästan bad om att vattnet skulle rinna tillbaka till avloppet. 30 sekunder senare så var det tillbaka där det skulle vara. Allt hade klarat sig fint från vattnet utom ett paket tvättmedel som stått på golvet, jag antar att det är som en stor degklump i botten på den.

Blir nog ett samtal till Morastrand så de får fixa vårat avlopp! Eller så blir det pool-party i mitt badrum nästa gång?


Hösten är här!



Men hallå vart tog sommaren vägen? Det känns som att jag har missat den helt? Cyklade hem från stan vid 22.30 tiden efter att ha varit med Hanna och Karin, och jag trodde bokstavligt talat att jag skulle frysa ihjäl! Fingrarna blev till is och jag skakade i hela kroppen. Samtidigt försökte jag prata med Elias i telefonen och undvika att bli påkörd (för mörkt har det ju blivit också! nej fram med reflexerna). Eftersom ena handen var fastfrusen i styret och jag hade telefonen i andra handen så kunde jag inte växla heller, tyngsta växel var i. Han bara skrattade åt mig eftersom han vet hur dålig jag är på att cykla i vanliga fall.

Jag känner inte att jag är redo för höst, jag vill ha mer sol och värme! Åh Bali och Australien blev precis ännu mer lockande. Men jag antar att jag får göra ett fint inlägg om sommaren '09 imorgon för den har nog gjort sitt nu alla fall. Blir till att leta fram höstkläderna också.

Drömmar.

Jag har två stora drömmar, och de är att åka till Bali och Australien! Det skulle vara så himla coolt! Naturen, maten, träffa nya människor och uppleva nya kulturer. Jag vill klappa koalor, mata kängurus, snorklar bland färgglada fiskar och lära mig surfa.

Det är dessa två drömmar som får mig att verkligen vilja jobba som en galning i höst. Jag tror att man behöver mål att jobba mot  för att se att man faktiskt kan göra/klara av vad man vill. Jag kommer vara så stolt över mig själv när jag sitter där på stranden och tittar ut över det turkosa vattnet!

Bali


Bali


Australien

Design...check!

Nu har jag fixat designen lite, funderar på om det är dags att börja länka bloggen? jag tror jag är redo för det alla fall.
Så...HEJ ALLA! (Ni som hittar hit kan ju slänga in en kommentar så jag vet vilka ni är.)


Norge here I come!

Äntligen har jag fått ordning på allt gällande jobbet i Norge. Vilket krångel det har varit, och jag är trött på människor som inte verkar bry sig ett skit i att hjälpa till. Men nu är allt fixat och jag har fått all info på mailen, så nu ska jag bara förbereda mig inför den 31/8. Måste skicka papper till rikspolisstyrelsen imorgon, köpa en kalender så jag kan ha koll på allt och nu ska jag boka en klipptid!

Måste fixa all design på bloggen också!


Ung mamma.

Ja det känns så idag alla fall. Jag känner mig som en mamma. Stackars min mamma som göra det här hela tiden. Har dammsugit, torkat golv och hyllor i hela lägenheten, diskat och lagat mat, städat mitt egna rum grundligt. Tvättat och nu håller jag på att tvätta mera. HELA DAGEN HAR GÅTT ÅT TLL DETTA! När jag blir stor och rik ska jag ha folk som göra det åt mig. Puh. Nu ska jag ut och röra på mig alla fall, kommer väl lägligt till att hänga tvätten sen...

 

 


I miss you miss you.

I'd never given much thought to how I I would die. But dying in the place of someone I love seems like a good way to go.

Det kan inte vara hälsosamt att sakna någon så här mycket. Kom hem nu min älskade pojkvän! <3

 


Välkommen till min nya blogg!

Thank god att jag äntligan lyckades hitta ett bloggnamn som inte var upptaget! En förklaring av namnet kommer sen.

Jag har försök mig på det där med bloggar förut men nu ska jag försöka att sköta en på ett normalt sätt (hehe). Ska fixa designen innan någon får börja läsa (onödigt att ens skriva det här inlägget eftersom jag inte kommer länka till min blogg förens allt är fixat) och fixa i photoshop.



RSS 2.0