Mer bilder från Bali.

Snodde lite av Eriks bilder från Bali. Jag hade inte sett dem innan. Åh vad jag saknar allt! Men snart är vi där igen. Då kommer jag bjuda på bilder och uppdateringar här varje dag. När vi ligger på stranden i Australien och ni skottar snö här hemma!


You spin my head right 'round.

Jag skulle bara hem till Frida och färga hennes hår igår. Det slutade med att vi stod ute på stolar och dansade och hoppade runt med våra vinglas. Erik kom förbi och fick oss att följa med ut. Vi sprang ut och in på alla uteställen här i Jessheim och klockan tre inatt fick vi skjuts hem.

Spontan fester gillar vi. Men vi gillar inte dagen efter. Dessutom ska jag iväg och jobba snart...


A.Wang-inspirerat.


Innan jag blev genomblöt.


Min lycko-klänning nr1 hade kommit in på nytt i nya färger och nyare form. Var ju bara tvungen att ha den!
H&M, 99:-.
(Det var de kvällarna när jag hade den svarta klänningen på Bali som jag hade som roligast!)


Äntligen fick jag tag på det jag letat efter, på REA dessutom. H&M, 99:-.


Gina/H&M 129:-/69:-


TA DAAAAH! De otroligt underbar wang-inspirerande skorna! Din sko, 449:-.


c-o-l-d.

It's so f-f-f-freaking c-c-c-cold outside. Jag har frusit konstant sen jag kom hem från Bali. Det är så förbannat kallt hela tiden! Jag går fortfarande med en filt på mig på jobbet (som vi fick i vintras när det var dödskallt).

Idag åkte jag till Storsentret för att släcka shopping-törsten lite, och gud fullkomligt PISSADE på mig när jag cyklade hem! usch. Jag vill ju ha sol.Köpte världens snyggaste skor som jag ska visa sen.zZzZzZzZz...

Möttes av smått kaos på flygplatsen imorse. Jag hade inte hunnit äta fukost. Jobbade 9 timmar och när jag slutade hade jag fortfarande inte ätit. Jag hade då alltså inte ätit sen igår. Jag hade blodsmak i munnen. Jag tog mig hem, åt, hamnade i matkoma och somnade till sittandes framför datorn. Jag är förbannat trött och ska lägga mig och kolla på film/serier och sooooooova tills imorgon då jag är ledig.

weheartit;

Har precis ätit tacos och hamnade i världens matkoma. Lika bra att gå och lägga sig snart, börjar 05.00. Ska bara kika på lite mer inspirerande bilder och läsa lite mer bloggar.Summer dayzzz.Summer summer daaaaaaaaaaaaays.

Sol, solbränna, blommor, blått. Dessutom hittade jag mitt löshår (bild 2) och jag har kommit fram till att jag ska nog köpa nytt och börja anv'nda det igen. NU ska jag städa vidare här hemma.
@ work.

Vi sitter och gæspar ikapp hær på jobbet. Seeeeegt. Men snart ska jag nog gå och kæka min thaiwok som jag har till middag/kvællsmat. Førhoppningsvis får jag sluta lite tidigare æn 01.30 och imorgon ær jag ledig! Vilket betyder att jag ska fortsætta min træning infør BEACH 2010 (tur att jag inte behøver vara klar før den førens i september nær vi åker), sen borde jag ta mig till svenska ambassaden i Oslo før att fixa ett nytt pass.

Nu ska vi fortsætta gæspa vidare!


Marabou polka!

Solen har verkligen hittat till Norge de senaste dagarna! jag ska ut  i det vackra vädret och röra på mig. Sen börjar jag jobba 18.30-02.00 (usch jag hatar sena pass....)


Det bästa av det bästa. Marabou Polka! Jag älskar polkagrisar och choklad så hur bra är inte den här? Jag ska nog beställa några med Frida som är hemma i Sverige.

True love.Bildbevis på världens bästa ställe. Jodå snart ses vi igen. På med de vita korta shortsen, flipp-floppsen, linnet och en Bomba eller Vodka vaganza i handen, sen är det bara att vifta med saltvatten-lockiga håret.

Åååh jag dör av längtan.


Party every day!

Jag har bara festat och ätit mat sen i söndags med Frida. I Norge kan man verkligen fira sin nationaldag. Många började i lördags, 17 maj var igår. Haha. Men himla trevligt har vi haft det med mat, tårta, kakor, vin, cyklat mitt i natten i klänning, gått barfota med klackskorna i handen klockan halv fem på morgonen.

Idag vaknade jag i Fridas soffa av att solen lyste in. Då blev det brakfrukost på hennes uteplats, sen åkte bikinin på och där satt vi och solade resten av dagen med bra musik på högsta volym.

Allt finns samlat på bilder så de ska ni såklart få se också.


Flytt.

Juste, jag har nog glömt nämna att hela familjen ska flytta till Falun. Eller jag och Albin bor ju här i Norge nu och jag ska åka till Asien i september, men vi ska hem och hjälpa mamma flytta i augusti. Bort från Mora.

Det bästa är att:
- Lägenheten ligger centralt i Falun
- Det är en mysig/trevlig stad
- Det tar bara 2 timmar med x2000 till Stockholm

Hur bra? Bäst.


Kom sommar!

Norrmännen har börjat fira sin nationaldag två dagar i förväg. Flaggor, dräkter ochfanvetallt är igång redan. Jag åkte till storsentret och köpte somrig cider och imorgon är man bjuden på fest, varför kan inte vädret vara med oss också? Det skulle kännas kanon då.Foto-dag.

En ledig mulen dag i Norge. Då åker man hem till Frida och sminkar sig och går ut i skogen. Det slutar så här;Satt och kollade igenom alla videos som vi gjort på Bali! Åååh så underbart, jag lovar att lägga upp dem här när jag fått dem.


New;Allt från H&M. Byxorna på sista bilden har jag dock inte köpt än, velar fram och tillbaka om de är snygga eller inte.

Jobbade på morgonen sen gick jag den dagliga milen och nu skulle jag behöva sova lite känner jag. Först ska det nog göras pannkakor med The Sounds pumpandes ur högtalarna.


Frånvarande.

Oj vad jag har tappat det här med bloggandet sen jag åkte till Bali. Där hade jag varken dator (förutom när jag var på något internetcafé för att mejla mamma att jag levde) eller mobil. Ingen koll på vilken dag eller hur mycket klockan var. Vi åt när vi var hungriga, solade, gick hem när det började mulna till på eftermiddagen och sovmiddag och gick ut på kvällen.

Här i Nogre har jag bara jobbat kväll sen jag kom hem (15.00 - till sent på natten) därför sover jag så länge jag kan för att orka vara vaken. Där i mellan så sitter jag mest och klickar runt mig på backpacking.se eller resedagboken.se. Letar lite flygbiljetter till hösten håller jag på med också.

Min Bali-lista på spotify går på repeat varje dag!


Jag hade det ju väldigt bra.

Jag hade det ju otroligt bra där borta. Skarttanfall, råttor, kackerlakor, liftning, Gili Trawangan, ösregn, 35+, delfiner, fest, australienare, kuta, bounty discotheque, nattbad i poolen, solbränna, BÄST.

Till hösten tar jag en sväng förbi Bali igen och sedan vidare till Australien!


There are many things that I would like to say to you.

Det är tråkigt att se hur vänner förändras till något dåligt. Du var den enda som jag trodde alltid skulle vara..du. Jag vet själv att jag har förändrats så jag antar att man måste lära sig att släppa folk, de kommer och går hela livet.RSS 2.0