NEW HAIRCUT

Kan inte minnas att det har hänt något allt för spännande sen jag uppdaterade sist. Veckorna går så himla fort, jag är trött på kvällarna och vill hellre sova än att sitta framför datorn. I torsdags var ag och Albin i Garden City på kvälls-shopping (det är öppet till 21). Fick för mig att klippa av håret, sagt och gjort.
Har försökt ta lite bilder på håret, men jag hade helt fruktansvärda påsar under ögonen! Här är i alla fall en bild. Vad tycks?
 
I helgen har jag knappt lyft ett finger. Tittat på film och idag blev det en promenad på 1 mil (typ första dagen det inte spöregnat på hur länge som helst). Sen gick jag igenom mina låda med uderkläder och insåg att jag har en del bikinis.
Och vår lägenhet håller på att förvandlas till ett förvaringsrum för surfbrädor?
 
 

NO TIME TO BE LAZY

GUUUUU vad fort denna vecka har gått! hinner inte med. SVINKALLT har det varit också,  på nätterna är det 2 grader!!! Men vi går mot ljusare tider. Det vänder sakta men säkert.
Körde en 5km promenix och ute-gym med Albin när jag kom hem från jobbet. Är rätt mör nu, och trött. Hoppas att jag får sova ordentligt i natt. En varm dusch och lite varm choklad ska nog lösa det. 
Vi har inga större planer inför helgen, blir lite after work drinkar med jobbet imorgon.

SÖNDAG

Idag startade vi dagen med ett träningspass. Geoff är vår personlkiga tränare och har gjort program för mig och Albin. Var het slut efter det. Sen åt vi lite frukost slappade här hemma. Jag håller på att virka en ryggsäck. När det var dags för lunch så åkte vi till The Cool Room.
 
 

Instagram Saturday

Produktiv lördag: Power walk på 5km, fått nya gel nails, fikat, färgat håret och druckit ett glas vin och klockan är inte 17.00 än!
Har varit otroligt aktiv på Instagram denna lördag. Bjussar på de bilderna här:
 

Last Sunday

Herregud veckorna bara springer förbi! Det har regnat och varit skirväder i typ 2 veckor nu. En morgon var det 2 grader!!! Förra söndagen fick vi finväder som tur var. Vi åkte på en utflykt till Lancelin och Wedge Island. Det var strålande sol men blåse och var kallt (vilket man inte ser på bilerna). 
Vi har varit med om lite tråkigheter den senaste veckan. Våran granne på nedervåningen är sjuk i huvudet och vi blev tvunga att ringa polisen. Blir så förbanand, idiot. Men han håller på att bli utkastad av hyresvärden verkar det som. Bra det.
Igår lyckades vi låsa ut oss själva... utan nycklar, utan telefoner och utan pengar. Jag kunde inte göra annat än att GAPSKRATTA. Jag och Albin skrattade ikapp och Geoff var skitsur. Men vi fick tag på en låssmed som kunde  öppna på 3 sekunder och det kostade oss $140. Skönt med fredag imrogon, ska bara slappa i helgen.
 
Här kommer lite bilder från vår utflykt förra söndagen i alla fall.
Kl.06.00 satt vi i bilen redo!
Det var fortfarande mörkt ute.
Solen började gå upp över city när vi körde förbi.
Jag tvärsomnade och vaknade upp, mitt ute i ingenstans.
Torra buskar och sanddyner.
Självklart var den här pajasen med och rullade i sanden.
Så himla vackert! JAG ÄLSKAR HAVET! Här såg vi delfiner också.
Köra bil på stranden.
Lite surfing.
Någon behöver en solbränna.
 

FIJI

Biljetterna är bokade!!! G och jag åker till Fiji i November. 
13/11-24/11, Jag får alltså fira min födelsedag på en av världens mest fantastiska platser! Helt sjuuuuuuukt vad jag längtar.
 

RSS 2.0