Untitled.

How to save a life.

Somnade sittandes framför datorn igen! Ska gå och tvätta bort sminket sen kryper jag nog ner i sängen. Klockan fem på eftermiddagen.


Om ni tror att jag sitter och klurar ut olika elaka saker om er att skriva om i min blggg, så får ni väl tro det. För det finns tydligen inga andra människor som jag kan syfta på verkar det som enligt er? Innan jag publicerade inlägget så funderade jag på om någon skulle ta åt sig som inte borde det, men samtidigt måste jag kunna skriva vad jag vill utan att få en bitchslap.


Ajabaja.

Vilket liv det blev av mitt förra inlägg(!?)
1. Det är min blogg jag skriver vad jag vill (ingen är tvingad att läsa) så självklart skriver jag om mig själv.
2. "nomore" det är inte så svårt att lista ut vem du är...
- är du avundsjuk?
- jag startade inte bloggen för att samla läsare.
- kul att du försöker skriva så det låter som någon annan.
3. Jag skrev hur JAG inte vill ha det, ni får leva hur ni vill bara ni är nöjda.
4. Jag måste kunna skriva saker utan att alla ska ta åt sig (HERREGUD...).
5. Jag klagar hellre på att ha ont i kroppen än att klaga på att man inte gör något överhuvudtaget.
6. Jag klagar hellre på hur mycket jag jobbar än att klaga på att jag inte ens har att jobb att gå till.
7. Jag bor i en småstad i Norge nu för att jobba, jag har sparat pengar och kommer resa en hel del i vår och till hösten blir det nya äventyr, så det är inte precis så att jag står och trampar på samma ställe.
8. "Det kommer en dag när du är redo, men det är tills den dagen kommer som du ska leva livet..." hon förstod alla fall mitt inlägg. Jag skulle helst villa fara runt hela livet men jag kommer säkert bli tvungen att stanna upp en dag (tidigast om 10 år hoppas jag på haha).

Så hoppas ni är nöjda, kanske låter lite elak i vissa punkter men jag är inte på humör alls för det här idag. Så fort jag uttrycker mig om något så klagar folk.

I can make you start to smile!

Det bubblar i kroppen och jag vill bara berätta allt här i bloggen , men jag får inte, jag har lovat mig själv att hålla käft tills allt är säkert. En del av er har jag berättat lite för för ett tag sen, men saker har ändrats.

Mycket på G i mitt liv just alla fall och jag älskar det! Jag vill aldrig stanna upp och leva svensson-vardag. Att hamna i en småstad eller förort med lån och få allt att precis gå runt och inte ha råd med att göra något eller ha något att se fram emot.

Nej leva livet är det som gäller!


Jimmy Choo.

Jag har sovigt totalt 9h på 3 dagar. Måste nog försöka sova snart om jag ska orka upp 03.00 imorgon igen...

Igår besällade jag dessa älsklingar:

Jag hoppas att de passar och är lika snygga i verkligheten. Beställde även en tröja som jag och Râch har designat själva, vi ska ha dem i London så den får ni inte se än.

Nästa vecka åker jag hem, men har proppfullt med saker som måste göras där hemma, får hoppas att jag hinner vila lite alla fall. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova.


The vampire diaries.Min kväll är fullbokad med att titta på detta! Underbart är det!


It's a brave new world.It's a brave new world!


Massa sprutor.

Februari och mars kommer bestå av olika sprutor som ska tas inför resan till Bali, jag är redan nervös, det knyter sig i magen, jag kommer gråta som en liten unge, jag hatar sprutor mest i hela världen!

Ska bland annat ta sprutan mot svininfluensan så jag äntligen har tagit den. Sen blir det Hepatit A & B.
Sen har vi lite andra spännande sprutor som troligtvis ska tas:

Malariaprofylax (smittar via myggor): för att skydda mig mot malaria

Vaccin mot Tyfoidfeber (smittas via mat och vatten):
"Tyfoidfebern är en svår sjukdom som i regel kräver sjukhusvård."

"Huvudvärk, hosta och muskelvärk är vanliga begynnelsesymtom. Utan behandling är dödligheten ganska hög och patienten kan avlida av t.ex. blödning, tarmbristning med bukhinneinflammation m.m."

Japansk encefalit (smittas via myggor): 
"Detta är en virusorsakad hjärninflammation som finns i Sydostasien"

"I svåra fall kan patienten bli omtöcknad/medvetslös, ibland ses även kramper och förlamningar. Dödligheten är hög, och flera överlevande patienter blir aldrig helt återställda."


Känns som att jag bör ta alla sprutor, men ska höra med vårdcentralen här i Norge vad det tycker.


Love life.

Sitter och lyssnar på Jason Derulo - whatacha say, pratar med världens bästa mamma på msn och älskar livet. Fan va allt känns bra idag! Jag är bäst.

Om någon vecka åker jag hem till min älskade familj och får åka lite slalom förhoppningsvis, jag ska planera den störta händelsen i mitt liv med Isabelle, ska passa på att träffa min lillasyster som jag saknar.

Drar till bästis i Göteborg, flyger till London och lever livet! Shoppar upp hela PRIMARK, ser våra gudar live, träffar våra gudar! Testar det bästa av Londons nattliv!

Sen jobbar jag så mycket jag kan i mars, drar till Bali 8/4, LIVING THE DREEEEEEEAAAM nere på Bali! Solar så mycket att jag byter hudfärg, lär mig surfa (alla fall stå på knä på brädan), träffar massa trevliga människor och reser runt ön.

Sen är det sommar nästan! Sen till hösten händer den stora händelsen troligtvis, men den förblir hemlig tills vidare.

Nu ska jag åka och jobba för KLM/Air France hejs!


Topshop.


£39.00 - £35.00 (make-up bag) - £28.00

Topshop har fått in gåvor from himlen, dessa skapelser måste jag få tag på i London! Har fallit speciellt för den längst till höger.


LoveGame.

Det dåliga med att komma från en liten håla är att folk är förbannat bra på att göra en höna av en fjäder, och sprida sjuka rykten. Det tråkiga är att de som jag trodde stod mig närmast tror på ryktena istället för på mig?

Aaaah blir så arg och ledsen på folk som inte kan sluta snacka om andra och sköta sig själva.


COSTUME.

Norges bästa tidning helt klart! Var tvungen att klippa ut lite fina saker från den:


Nu vill jag ha vår/sommar!


New;

You're never gonna fit in much, kid...
(My Chemical Romance är musiken som gäller idag med)


79,90:- & 69,90:-

199:-

249:-

Svårt beroende? tröstshopping? What ever. Vädert suger här i Norge, slutar aldrig snöa. Om mindre än en månad är jag i London och lever livet, det längtar jag efter!


Asleep or dead.

Jag lever tror jag, eller så är jag i något sånt där mellanting. Gått upp kl:02.45 fem dagar på raken. Jag återkommer.

My Chemical Romance - Famous last words

I see you lying next to me
With words I thought I'd never speak
Awake and unafraid
Asleep or dead


earthquake in my head.

Somnade sittandes framför datorn, lagomt till parcermonin i Paradise Hotel. Är trött och har huvudvärk och det pulserar i hela kroppen. Jag orkar inte diska, tvätta, laga matlåda. Jag går och lägger mig istället, klockan ringer ju faktistk 02.30...She's got the look.

En dag då jag är ledig och har tråkigt.

Nytt boende i London bokades igår, vi kände att vi ville bo lite bättre. Satt och kollade på olika hotell nere på Bali också, kommer alla fall boka boende för de två första nätterna där nere. IIhk vad jag längtar! Om en månad åker jag ner till Göteborg sedan vidare till London med bästis. Yeah yeah yeeaah!


Ny header...

...igen.

Haha jag gillar att byta, dock så skulle jag vilja ha den här större annars ser man inte allt ordentligt. Skulle haft skugga bakom bilden på mig också man jag har glömt hur man gör?BALI BOKAT OCH KLART!!!!!!!!!!!!!!!!!

RESAN TILL BALI ÄR NU BOKAD OCH KLAR!!!! 8/4-25/4 befinner jag mig på andra sidan jorden hos värmen, solen och den vita stranden! UNDERBART! Jag är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!!
1 day in Oslo.
Tog flygbussen in till Oslo, tar ca.45min.


Sämsta vädret ever... kallt/regn/snö/blåsigt. Haha fick med IKEA på en hörn också.


Jag började traska iväg och hittade hela vägen bort till karl Johan Gate efter några timmar i ett shoppingcenter. Hittade älskade affären ZARA tillslut men det var ingen idé att ens försöka hitta något där, rean var hysteriskt och så var även kunderna.


De hade de bästa H&M:arna jag varit på!


Sjukt snygg jacka, sjukt ful på mig dock...


Laddade lite för våren med en skjorta och strumpbyxor.


Hittade en asrolig affär där jag köpte mig en bricka, en spargris som ser ut som en svamp och söta lipsyl.


Smyckeskrin och söta smycken.


Dyraste sminkborsten ever, men nu är den min. MAC 224, för 270 riksdaler.

Har avklarat min första dag i Oslo någonsin! måste helt klart åka dit när det är bättre väder och då måste jag även hitta till Hard Rock Café och vara lite bättra turist. Fin stad alla fall är hlet klart värt ett besök för er som inte har varit där.


Spring 010.


Fick ett ryck att dra fram vårkläderna och jag bara längtar tills man kan gå med shorts och tunna strumpbyxor!
(nej jag är inte lika lång som min yttterdörr, jag står på en pall.)


Jag älskar wedges, måste skaffa mig fler i vår.

Blir en spontan tripp till Oslo imorgon, har aldrig varit inne i stan ordentligt (bara bytt buss när jag skulle till Göteborg). Ska bli väldigt trevligt och jag hoppas hitta några second hand butiker och något mysigt café. Tar med mig kamera för imorgon får jag vara turist!


Mitt paradis.

I mars/april händer det, förhoppningsvis i tre veckor om Frida kan en extra vecka, annars två veckor. Hade henne på besök här på kvällen och vi planerade vår underbara resa till mitt paradis. Älskade solen, havet och den vita sanden snart kommer jag! Jag ska byta hudfärg och jag ska ta surfinglektioner varje dag, jag SKA klara det.


GREATER VANCOUVER.Ett till resmål att skriva upp. Har alltid varit lite sugen på Vancouver, eftersom de ligger i Kanada där mitt favorit band kommer ifrån, det finns mäktiga berg att åka skidor i och det ligger precis på gränsen till USA. Efter att ha läst det här sidorna om det ur en tidning vi har på flygplatsen så blev jag bara mer sugen.

Så dessa länder ligger på listan:
Bali
Australien
Sydafrika
Mexico
Kanada, Vancouver
Nya Zeeland

De kommer prickas av en efter en, med början i vår!


@TC/CDXB/SCS/BC

Ja, där har ni ett exempel på en kod som jag ska kunna nu. Har haft kurs för KLM/Air France i två dagar nu och idag hade vi prov, som jag klarade såklart. Jag antecknade åtta A-4 med bara koder under dessa dagar... kommer ta ett par månader innan jag kan allt, men eftersom jag redan kan ett annat in-checkningssystem så kommer det nog gå lite lättare. Tycker alla fall att det ska bli hur kul som helst att få jobba för dem! Då får man verkligen checka in folk till hela världen.

Så när jag var och handlade så tyckte jag att jag var värld detta:

De har inget gott godis i Norge, men detta duger bra. Fick tag på ballerina också. Det här är det sista i godisväg, sen är det stenhård träning som gäller eftersom jag måste vara klar för 'beach 2010' redan i mars/april! ska man vara fin när man ska på semester får man lida pin.


Dreamcatcher.

I fyra nätter har jag drömt olika sjuka drömmar, och det här tar verkligen priset av SJUKA DRÖMMAR! Även fast jag sover 11 timmar varje gång så vaknar jag genom svettig och inte utvilad alls. I varje dröm har det handlat om människor som inte är lika nära som förut men som är betydelsefulla för mig, som jag saknar. I drömmen så är alla så jävla elaka mot mig, inatt drömde jag att jag blev svårt misshandlad av en av dem, och det var verkligen brutalt, även om det var andra som såg så var det ingen som brydde sig om mig eller min lilalsyster (som också var med, som jag försökte skydda).

Det är inte så att jag drömmer samma dröm varje natt, för någon dag sen handlade det om ett midsommarfirande som var helt rubbat och den betydelsefulla personen ignorerade mig totalt och gjorde massa saker som fick mig att bli otroligt sårad.

Jag undrar om det är något jag ska försöka förstå med mina drömmar? Varje gång jag går och lägger mig tänker jag liksom 'jaha undra vad jag ska drömma inatt'.På andra sidan jorden.

Jag ska till andra sidan jorden. Leva på vattenmelon och lära mig surfa.
Titta på bilderna och känn avundsjukan!
Dagens inköp i bilder.


Jäklar vad nöjd jag ser ut, men den här bilden togs när jag var på väg till sentret. Måste ha varit runt -25 grader alla fall. Men det var sol och blå himmel!


Från Make Up Store:
Cake/gel eyeliner 155:-
Microshadow 'champange' 135:-
Nagellack 'charlotte' 65:-
(rea 50%)
Mascara 'max lashes' 160:-
(köpte även ett puder från Isadora)


H&M Divided 199:-
Jag har en känsla av att dessa skor kommer missbrukas under våren/sommaren.


H&M Divided 50:- (rea)
Skönt linne till sommaren, som jag tänker ha till en av mina svart kjolar.


H&M Divided 149:-
GOSSIP GIRL, var det som ekade i mitt huvud, så söt!


H&M Divided 99:-
Äntligen har jag hittat en ersättare av tröjan som blev stulen på 'Peace and Love', den såg precis likadan ut.Shop 'til you drop.

Idag var det min lediga dag den här veckan, och jag tänkte ta en sväng till Storsentret. Det var svinkallt ute och bilen ville inte starta (eftersom jag inte hade satt i motorvärmaren dagen innan). Det var bara att klä på sig och börja gå. Det tog en timma att gå dit och jag var nästan helt säker på att jag skulle få amputera båda benen och ansiktet efter den promenaden. Det var såklart tokmycket folk, men jag hade skrivit upp innan vad det var ajg var ute efter (i ett försök att inte köpa något onödigt på REA). Hittade vår/sommar-jackan som jag var ute efter, men jag är lite osäker över hur den sitter på mig så jag väntar med att köpa den. Inne på KICKS gick jag lös på Make Up Stores hyllor = några hundra kronor fattigare = ändå en NÖJD Sara. Inne på JC var rean helt crazy, fanns såååå mycket snyggt! Men jag höll igen och köpte inget. Vidare på H&M Divided hoppades jag hitta de jeansen jag vill ha, men icke. Lyckades hitta skorna som jag ville ha där alla fall! och lite annat snyggt såklart.
Sen var det bara att börja gå den långa timmen hem.

Lägger på bilder på allt snart, för de är så jäkla snygga grejer!Lägre än glocalnet.

Ja så lågt är det. Usch. Samma visa om och om igen. Nej jag har inte tid för detta.

Trodde att jag skulle vakna utvilad och glad, men vaknade helt skakig och med världnes dåligaste känsla i kroppen, kändes som att jag hade sovit 1 timme istället för 11. Inte alls bra. Drömde världnes dåligaste dröm om ett konstigt nyårsfirande, men efter det drömde jag om LA (som jag gjort flera gånger nu). Världens bästa stad.

Jag har en fet hemlighet och det är en av anledningarna till att jag måste hem till dalarna också. Mohaha.


Los Angeles, Älskade stad!

Nu ska jag åka och jobba, hejs!


Shoes.jakandjilBack on track?

Jag är tillbaks i Norge för er som inte listat ut det. Jag saknar Sverige, men tänker på resan till Asien och ett liv i Usa för att tagga mig själv på jobbet. Jobbar sex dagar i veckan hela januari och idag jobbade 3,5 timme längre (totalt 11 timmar). Det kommer kännas fint sen det vet jag.

Jag har dock inte ätit sen 09.00 imorse när jag hade min rast så nu måste jag äta innan jag dör. Sen har jag lyckats tappa mitt ID-kort till jobbet...vilket betyder att jag typ inte kan göra någoting på jobbet. Hoppas jag kan lösa det imorgon.

Förresten hade en passagerare som skulle sända ett bagage idag som hade väldigt mycket övervikt, när han öppnade väskan visade det sig att han hade en låda med saft där i på 15 kg!? öh okej?

2009-2010

ÅNGEST. Döda mig. Nästa år ska jag befinna mig långt bort på nyårsafton, i ett varmt land, med bra vänner och en riktigt fest.

Missade tolvslaget, stod helt själv på en öde parkering, slut på batteri på mobilen, ingenting blev som jag ville. Nej nu lägger jag hela år 2009 bakom mig, det har varit ett av de sämsta åren i mitt liv. 2010 ser dock ljusare ut resa till London, vara med älskade vänner, åka till Asien, fylla 20 år och flytta till Sverige(?).

Nu ska jag gå och fösöka duscha bort ångesten, imorgon är det slalom med familjen som gäller.RSS 2.0