blogg.se ---> blogspot.com

Oi oi (som man säger i Australien).
Jag funderar på att 'flytta' min blogg till blogspot.com istället. Eller? Velig.
FÖRSLAG PÅ BLOGGNAMN TACK!?
Sabras.blogspot.com var upptaget...
Vill mest byta för jag gillar layouten bättre där, dessutom är den på engelska.
Vi får se, kanske blir en nya start där när jag flyttar!

summer time

Jobbade som vanligt och hamnade sedan lite spontant på grillining på 'gräddhyllan'. Sjukt fina hus och bästa maten jag ätit på länge. Vädret har varit helt underbart och jag hoppas att jag fått lite färg av solen. Vi fick t.o.m den svenska flaggan hissad!
Nu ska jag ta mig en dusch och och dricka lite té.

life,

Har legat i sängen med träningsvärk hela dagen. Det har regnat massa hela dagen så jag skyller lite på det varför jag inte rört mig en cm.
Har legat och kollat på flera avsnitt av Keeping up with the Kardashians. Som mest handlade om barnafödsel och bröllop.
Känner mig gammal som drömmer om samma sak. Fast samtidigt känns det så långt borta. Jag vill ju vara lika grym som min mamma, men jag skulle aldrig kunna få barn så tidigt som henne och vara lika grym!
Så det lovar jag er att det får vänta tills jag är närmare 30.
När det kommer till bröllop så är det något som jag måste planer flera år i förväg så ni här hemma kan börja spara pengar så ni kan komma till Australien fira med mig!
On top of this så saknar jag mina småsyskon så otroligt mycket! De har alltid funnits där, små och dryga. Nu de senaste månaderna så har jag verkligen fått en fläng av saknad när jag ser hur stora de håller på att bli. Vill bara krama och pussa på dem, men det får man inte för det är ju 'inte coolt'. Lillebror är längre än mig och blir så där tonårssur för småsaker. Lillasyster sminkar sig och har pojkvän. What happend?! Jag som brukade klä ut min lillebror till tjej eller köra runt han i min dockvagn och lillasyster som jag brukade hjälpa att duscha eller vara elak storasyster och säga "men ta en stol och hämta den!" när hon bad mig ta ner till glas eller liknande från ett skåp.
Åh gosisar vad jag saknar er!
Nu ska jag sluta med mitt deep talk och gå och lägga mig, såg precis att jag har 7 dagars jobb framför mig.
Woho gogo!

All of this

Tränat och ätit god mat har jag gjort idag. Vädret var inte alls roligt, har regnat hela dagen.
Längtar efter sol och värme!

forever young

Trött.
Dagens nyttiga: lax med avokadosallad (can't get enough) och en jordgubbs-smoothie.
Nu: dusch och sen sova.
2 dagar ledigt och hoppas på sol så jag kan vara ute.

it's time to get fit

Har fått för mig att jag ska bli fit som fan. Äter ganska bra mat, och man mår verkligen så mycket bättre! Råkade somna i min säng 40min tidigare ikväll tills Albin kom och kastade polly i ansiktet på mig. Åt några och nu har jag så ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. ufh.
Har ställt klockan på 05.00 för att röra på mig innan jobbet, eftersom jag alltid är så slut efter.
(Bra att skriva det här, nu MÅSTE jag verkligen ta mig upp imorgon)
Det är ju inte så att jag vill bli smal, för det är jag redan. Men att få en tightare kropp och lite muskler hade ju varit kul.
Vilken tur jag har som inte behöver stressa upp mig inför sommarn. Jag går ju efter Australienska årstider så jag har många månader på mig. Himla bra att jag har min egna personliga tränare och världens bästa kock till pojkvän!
Lucky me xx

peace

Sitter i mitt stora peace-linne och dricker kaffe. Såhär efter middagen, kyckling med avokadosallad. MUMS!
Gungar med i lite musik.
Skulle bara till affären för att köpa mjölk, tandborste och lite annat. Men kom hem med lax och 1kg frysta jordgubbar och LITE ANNAT. Fy.
Ska göra mig en smoothie - eftersom jag har lite jordgubbar att förbruka - sen blir det film och lathet i sängen.

18:02

Orkade inte laga något storslaget till middag. Blev en omelett med skinka och spenat, gott och enkelt.
Vill bara sova, men det går inte i det här hushållet. Speciellt inte när klockan bara är 18.00. Helst inte innan 03.00 får man sova här. Kikar på Home & Away men sjunker längre och längre ner i sängen. Funderar på att gå till affräen och köpa mjölk bara för att hålla mig vaken med en promenad.
Huah.

8 weeks

Jag längtar verkligen helt sjukt mycket!

Saturday

Halvdags jobb. Våfflor och tjejsnack.
Dödstrött är jag nu, ska bädda ner mig och kika på lite mer Home & Away avsnitt.
Ledig imorgon!! (som det ser ut just nu)

I <3 pengar

Är man pengakåt får man skylla sig själv, men samtidigt blir jag så arg att de ringer 1h innan jag måste vara på jobb. Jag hinner inte fixa någon middag att ta med eller förbereda mig. Sen är det sjukt att folk har mage att sjukanmäla sig 1-2h innan de ska jobba. Så jävla dålig stil.

Inte nog med det så gick mitt GULDARMBAND från Australien AV när jag var på jobbet idag!? Guld ska väl ändå inte gå sönder!! Piss alltså.

Ska hoppa in extra imorgonbitti också mellan 07-11.
Dricka té och sen sova!

summer paradise

Simple Plan making of the "Summer Paradise" video.
Vet inte hur jag klarade av jobbet igår? 145 ankomster. puh. Kör på samma idag och imorgon. Sen ska jag jobba extra på fredag SEN får jag helg!

ren lycka!!

Frida & Pierre, 17/4.
Jag måste bara visa er den här fina bilden. VÄRLDENS BÄSTA. Jag hade inte möjligheten att vara där, men att få se vad mina kära vänner har fått göra (TRÄFFA ALLA I BANDET) gör mig helt lyrisk! Jag vet precis vilken känsla det måste ha varit för dem, jag vet precis hur mycket det betyder för dem.
Det har haft en av de bästa kvällarna i sitt liv. Ni är så jäkla bra tjejer!

so call me maybe.

Det är intressant hur filmer/videos/bilder kan få en så inspirerad. I love it. Finns massa grymma tjejer där ute som jag gillar. Ska kika på super tjejiga filmen Monte Carlo nu.
Call me maybe - Carly Rae Jepsen
Har fastnat helt för den låten.

cleaning day

Blev inge Sverige idag, sov lite för länge och sen kunde man följa rättegången mot Breivik på tv/dator. Annars så har sykonen Abrahamsson haft städ-dag idag. Det behövdes kan jag tala om.
Nu sitter jag och kollar på resbilder från asien, saknar att leva billigt och bra. Tur att jag bara kommer bo 4h med flyg därifrån.

tea time

Min storebror är så hysteriskt rolig! Han dricker té ur en glasburk.
Nu har vi alla fall druckit natt-té och jag är så himla trött. Vi ska nog dra oss en sväng till Sverige i morgon om vi vaknar i tid. God natt!

ps. verkar som att mina Australien bilder har blivit räddade! YES

Jello

Ville pigga upp mig själv och min svarta garderob. HItta den här härliga t-shirten på gina tricot för 99:-, spring och köp!
(irriterande att bilderna blir spegelvända med mac)

save you

If you lose faith in you
I'll give you strength to pull through♥


Förbannade otursdag. Att behöva höra meningen 'jag vill inte att mamma ska dö', är det värsta jag varit med om. Att se någon man älskar vara så otroligt ledsen, att veta att en del av ens familj på andra sidan jorden är svårt sjuk. Det gör ont i hela mig. Jag förstår inte hur mycket vissa människor ska behöva ta, livet är så orättvist.
I love you.

goa brudar!

Rebecca&Fiona.


Har suttit och glott på deras dokumentär på svt, så sjukt grymma! Blev helt såld på house-musik när jag bodde i Australien och vem skulle inte vilja dj:a som de gör!? Puss på dem.

$$$

Fick tag på min lönespecifikation idag. Blev nästan lite besviken (löjligt att jag blev det) när jag var hemma i Sverige och såg hur mycket lön jag hade fått in på kontot... men idag såg jag EGETLIGEN hur mycket jag hade tjänat. Tappade hakan av både det och hur mycket de hade tagit i skatt!
10.000 norska guldpengar hade de tagit. HUVALIGEN.
Men jävlar vad grym jag är.
Nu sitter jag här efter ett jobbpass med ont i benen och äter kiwi. Ska kika på första avsnittet av 'Wermland Forever' och sen dyka i säng.

away away we go

Längtar bort. Nu. Bums.

Sitter nerkurad i mitt täcke och dricker kaffe och slötittar på 'Lyckan i LA'. Blev väckt kl 05 av min bror och var HELT BORTA. Visste inte vart jag var eller vad jag skullle leta fram åt honom.
Jobb 15-23.

nååårwaay

Tog mig till Norge med sommardäck. Hoppas att det lägger av med att snöa snart! Inte alls kul.
Fixade naglarna igår som ni ser. Hade sån sjuk ångest när jag skulle åka idag så herregud...men nästa gång jag åker hem behöver jag inte åka tillbaka hit. fuck yeah!
Har hunnit fixa mitt lilla krypin, packat upp och tvättat lite. Nu ska jag äta rostmackor och glo på lite hjärndöd tv.

paradise

Måste rensa mina grejer en gång till, köpa mat och göra andra tråkigheter idag.
Åker tillbaka till Norge  imorgon. NORGE-ÅNGEST. usch.
Men nästan bara 1,5 månad kvar. Ska jobba arslet av mig.

Pratade precis med min amerikanska vän som har flyttat tillbaka till Perth.
De skulle till Leftbank på sunday sesh. Fy vad avis jag är.
Snart snart snart...

on the other side

Cute!
Nu ska vi ge oss iväg på motorcykeln!

good morning

mornin'
solen skiner, lite kaffe på det här och en skype date så har vi en bra start på dagen.

sister time

Helgo dag. Åkte hem till min kära lillasyster som jag inte sett på läääänge. Hon har vuxit ikapp mig! Finns inget 'lilla' kvar där. Allt var påsk-stängt men på Wayne's coffe fick vi i oss kaffe och grillade mackor till lunch. Efter det satt vi i hennes tonårsrum och pratade smink och killar. Känner mig så gammal, saknar att vara ung och utan bekymmer (även fast man tror att man har alla bekymmer i hela världen när man är 15 år).

Nu, film: Snabba cash.

Stockholm city

Vädret har varit helt underbart, men man skall inte luras av solen. Uggs och tjockjacka på, i Stockholm var det kallt! Hade all tid i världen och bara mig själv att förhandla med, men vad hände? Jo jag köpte INGENTING! Jag gick noga igenom varje butik på drottninggatan, hamngatan, Sturegallerian och biblioteksgatan. Har letat efter en speciell modell på en väska (se bild!) ganska länge, hittade ett budget alternativ på Accent för 399:- och sen en från Zara för 1199:-. Men eftersom jag alltid måste "tänka lite först" så var båda borta sen...

it's time to make it official

Nu kan hela världen få veta. Den 13/6 går mitt flyg! Stockholm - London - Hong Kong - Perth.
Tar mitt pick och pack och bosätter mig där nere.

Blondie


Är ovan med nöjd med det nya håret!

Tog mig ner på stan och köpte mig en väska till min dator och ett nytt nagellack från Essie. Blev snöstor när jag skulle gå hem. Gillar det inte alls.

extreme makeover


Håller på med en liten extreme makeover på mig själv. Jag har gjort slingor och blev superblond (har inte färgat håret på 6 månader), ansiktsmask, filat fötter och ska idag färga mina ögonbryn och ögonfransar. Det sitsnämnda kommer nog göra mest skillnad.

Först måste jag ner på stan en sväng.

RSS 2.0