Enjoy life



Min dator är vattenskadad och har en defekt hårddisk. Chansen är 50/50 att de kan rädda bilderna, men datorn själv är no more...ååååååååh.
Jag har inte tid/lust att lägga pengar på en ny dator just nu. Så då blir jag utan några månader. GUD VA JOBBIGT. Har ägnat timmar åt att leta flygbiljetter, eftersom det är min prio 1 just nu. Det är inte lätt att ta sig till andra sidan jorden billigt. Jag tror det blir en Stockholm-Amsterdam-Kuala Lumpur-Perth eller Stockholm-Moskva-Hong Kong-Kuala Lumpur-Perth.

Jag hoppas att min otur slutar nu. Har grinat allt för mycket över datorn och ÅNGESTEN kommer aldrig släppa.
Usch.

Surfstich.com.au


HEJ vad fina klänningar!

Har precis haft en lång skype date med G. Vi har pratat om allt vi vill göra. Road trips runt i WA och campa, åka till Sydney och Melbourne, åka till Byron Bay och the gold coast för surfing och snorkling, lär mig att surfa, köpa en gammal cykel åt mig och sprejmåla den rosa. Åka på långresor till Hawaii, centralamerika och asien.
Åh massa kul att spara till!

summertime,


Letar biljetter, räknar dagar. Saknar så otroligt mycket. Jag måste vara så himla lyckligt lottad som ska flytta (tillbaka)till värmen.

All black


Hittade den perfekta t-shirten i en påse med kläder som min bror tänkt slänga. Det kallar jag kap! Den är sådär sliten och lite urblekt.

Har precis tryckt i min lite chicken tikka masala med ris som jag lagade till middag. Annars är väl dagen händelse: Någon idiot har gjort inbrott i källaren och klippt sönder lås och dörrar på förråden och snott grejer. Men de har inte rört vårat förråd. Troligtvis för att vi inte har något av värde. Ett kylskåp, en lampa och några tomma flyttkartonger. Det som förrundrar mig mest är att 1) Du kommer inte in i lägenhetsbyggnaden utan nyckel 2) Du måste även ha nyckel för att komma in i källaren till förråden (och den dörren var det inga skador på). Väldigt skumt.

12 dagars jobb är över!

Sov som en prinsessa inatt! Älskar min storebrors säng, han kommer aldrig få tillbaka den. På tal om prinsessa så måste jag ju säga grattis till Victoria och Daniel och deras lilla Estelle Silvia Ewa Mary. HUR FINT är inte Estelle!? Urgulligt namn tycker jag.

Har inte rört mig mycket idag, man ska njuta av sin ledighet. Fast jag måste städa och tvätta lite mer. Har i alla fått reda på mina lediga dagar över påsk (hela hotellet stänger under påsk) och planerar hemfärd till Dalarna och kanske en sväng till Stockholm på det.

03/02/12


Lofsdalen, Sweden 03/02/12.

Eftersom jag har alla bilder från Geoffs besök räddat på min kamera så tänkte jag bjuda på denna fina bilden på min ring! Den är så himla fin. Förlovningar i Australien ser lite annorlunda ut. Killen bär ingen ring utan man lägger allt fokus på tjejens ring.

Jag var HELT oförberedd på detta. Vi hade varit ute och käkat på en restaurang i Lofsdalen och när vi kom hem till stugan satte jag mig i soffan för att kolla på film. Sen bara hände det! Jag var chockad i ca. 1 vecka. Blödde näsblod och grejer hahahaha.

Mintgrön


pic: victoriatornegren.se

HUR SNYGG!? Dör lite vad snygg. Den är från H&M Trend och får gärna flytta in hos mig.
Tiden bara flög iväg på jobbet idag. Att jobba 2-vakt brukar aldrig gå fort. Men eftersom det var ca.100 personer som skulle checka in så var det en till reseptionist där. Brukar ju alltid vara själv så det var kul att ha någon att prata med.

Har fått schema för mars och dragit på mig lite extra-vakter. Imorgon jobbar jag sista dagen på mina 12 dagar i sträck, sen tar jag helg! Sooooova.

Missing home

I miss my home, Australia. I had the best time of my life and I can't wait to come back!

































Rädda bilderna död eller levande!

Efter ett samtal till support i Sverige för butiken där jag köpte datorn så är den nu lämnad till sjukhus hos norska Elgiganten. Han skulle rädda mina bilder! Kan inte riktigt tror det förens jag ser det. Försöker att inte hoppas allt för mycket. Gick förbi Clas Ohlson och köpte 1TB extern hårddisk också. NU jäklar ska allt sparas på den i fortsättningen.



Spring dreams


Tröstshoppade med tårar i ögonen (har lugnat ner mig nu). Himla fint armband tycker jag! Neon-detaljer är något jag kommer gilla i vår.
Andra perfektioner för i vår skulle va: Rosa urtvättade jeans, mintgrön stickadtröja, tote väskor, läderkjol, korkort kjolar, kornblå eller lila sandaletter, vippig 50-tals kjol, oversize t-shirts, beige/kamelbruna wedges.

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Nu ska jag gå och sova i Albins säng och njuta av att inte sova på en luftmadrass!

R.I.P my asus laptop

Laddare har kommit, men inget hände. Fick inte den hjälpen jag behövde heller. Har suttit och storgrinat i min ensamhet. JA! Jag fattar jag ska inte bara ha bilderna på datorn, JA! jag kommer köpa en extern hårddisk och spara allt på osv. Måste jag bli straffad så hårt? Jag skiter i datorn, JAG VILL BARA HA MINA BILDER FRÅN AUSTRALIEN OCH ASIEN. Ska plocka isär skiten i smådelar och få ut hårddisken så hoppas jag att jag kan rädda mina bilder. Annars. Dör jag nog. Jobbigt att jag måste vänta till Albin är tillbaka från skidsemester i Italien.... Har glömt att äta för att jag är så hetsig/ledsen över min dator. Så nu blir det mat!

Still waiting

Ingen datorladdare hade kommit än. Börjar bli drygt nu, jag erkänner: jag kan inte leva utan dator. På måndag eller tisdag måste den ha kommit! Annars går jag under.
Vaknade precis ur ett förvirrat koma. Jag skulle bara vila 30 min men vaknade nu 2h efteråt och trodde att jag hade försovit mig. Ska ta mig upp och bryta Norge dieten (= leva på luft)och laga lyxmiddag. Blodpudding. Sen kan jag krypa ner i mitt ide och sova hela natten!

Worst day ever

Blogg-appen vägrar fungera så kan inte ladda upp några bilder.
Anyway. Dricker te och försöker lugna ner mig efter en hektisk dag på jobbet. Telefonen ringde non-stop och mejleb svämmande över av bokningar. Gäster skulle köpa öl och vin eller klaga på städningen till jag blev döv. Sluta med att jag fick ringa dit en städare för att få tyst på kvinnan. Jag hatar att göra något fel när jag jobbar, därför sätter jag höga krav och ibland vill jag bara slå huvudet i bordet och gråta. Då är det bra att man har kollegor som säger "men herregud Sara jag har gjort så många fel som är mycket värre! Ibland blir det bara så." Då känns allt lite bättre helt plötsligt.
Nu ska jag ta och sova och hoppas att min sladd till datorn har kommit! Känner mig lite halv utan den.

Alla <3-dag

Vilken dag. Inte den bästa. Jag jobbar i uppförsbacke just nu. Min dator är helt död, efter några monstertårar fick jag igång Skype på min mobil (thank god for iPhone!). Fick se min G och prata med han och allt blev lite bättre. Jag hoppas kunna rädda min bilder från Asien och Australien. Gick upp till storsentret och fick hjälp av en super hygglig gubbe på Spaceworld. Han beställde en ny sladd åt mig och sa att error-meddelandet skulle försvinna, får jag inte till det så skulle han hjälpa mig. Jag hoppas verkligen att allt löser sig! Ska köpa en hårddisk och spara alla bilder på sen.

back to reality


Falun-Gävle-Arlanda-Stockholm-Örebro-Karlstad-Jessheim. I söndags gjorde jag en Sverige-turné som jag aldrig kommer gör om igen. ca.72mil i sträck typ. Ingen känsel i rumpan, spända armar och nervösa sammanbrott. Livrädd att jag skulle krocka med en älg i de mörka värmlandsskogarna. Sov 4h och sen bar det av till Oslo för jobbkurs imorse. Fick migränanfall mitt på dagen och kräktes nästan på min plats längst fram. Tiggde till mig lite tabletter och power napade på tåget hem. Bytte om och åkte och jobbade 'mellanvakt/extrahjälp' 4h. Nu mår jag helt ok efter att ha druckit min hemmagjorda smoothie. Ska sova nu så jag orkar iväg på kurs imorgon igen!

semester 2.0


Min semester fortsätter med kanelkaffe och onyttigheter blandat med längdskidor, skridskoåkning och slalom. Plusminusnoll. Jag saknar att skriva strunt här! Ska börja med det igen när verkligheten sprakar mig i huvudet på måndag. Lofsdalen var helt underbart! Strålande sol, -23 grader, massa snö och nästan tomt på folk i backarna. Nu ska vi ut i snön och åka madrass, sen tycker jag att snön kan börja smälta och försvinna. Jag behöver en varm sol och solbränna.

RSS 2.0