B-Day

Efter att ha firat Geoff igårkväll så var ingen på topp idag. Men vi hade ett bord bokat på Bib & Tucker för lunch. Bästa vädret, bästa utsikten och bästa maten! Riktigt bra ställe.
Vår utsikt.
Jag åt Fish Tacos! Bland det godaste jag ätit i hela mitt liv.
Sen åkte vi efter kusten och jag stannade för mjukglass.
 

LÖRDAGSMYS

I går hängde jag och Albin i Freo. Vi fikade och kikade runt på marknaden. Var riktigt skönt väder på 20 grader och strålande sol!
 

HIPPO CREEK

Mycket att göra på jobbet som vanligt, men goda nyheter fick jag. Älskar mitt jobb och det älskar mig! Alla vägar är öppna för mig och jag måste bara känna efter vilken väg jag vill gå. Guuuu så roligt.
På lunchen gick jag och köpte en nya älskad kamera till mig själv. En Sony NEX-3N blev det. Jag laddade den på jobbet och alla bilder nedanför är tagna med den. Måste lära mig alla inställning men so far so good!!! Nöjd tjej.
 
Efter jobbet tog jag tåget och bussen ut till Hippo Creek Bar för att möta Albin, Geoff och hans arbetkamrater för lite mat och dryck. Jag var chaufför så jag höll mig till sprite med is och citron. Hade 2 drygskallar att köra hem sen....Haha.
 
 

TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST

TRÖTT var ordet. Full fart på jobbet den här veckan, dagarna går så himla fort! Jag hinner ju inte med allt jag ska göra. På lunchen gick jag och köpte en förbannat dyr kamera till G som fyller år på söndag. Köpte ett fäste så han kan ha den på surfbrädan och ett annat fäste att ha på allt annat. Har en känsla av att han kommer bli överlycklig.
Jag ska ska ju köpa en SONY kameran till mig själv så förbered er på fina bilder och sköna videos! Tänkte göra ett köp på fredag och eftersom vi har en fullspäckad helg så ska jag försöka ta så mycket bilder som möjligt.

WINTER DAY

 
Riktig tråkig och regning söndag. Tog en sväng till Gardn City och hittade roliga mössor och brillor. Vi har kommit fram till att Albin passar i rastaflätor så nu ska han spara ut håret! Skulle ta en sväng till en golfbana där det tydligen kryllar av kängurus men då började det spöregna. Vände bilen och körde till The Kiosk precis nedanför där vi bor vid Swan River. Blev lamb burger till lunch för min del. Nu sitter vi, var och en och pillar med våra datorer (Albin med sin nya surfplatta).
 

WANTIES

Två saker jag vill ha jättemycket just nu!
 

21.40

Jag har så förbannat ont i kroppen!!! Men det ska ju kännas att man har tränat. Idag när jag kom hem från jobbet jagade ut Albin att springa/gå i trappan med mig. Han hade redan gått hela dagen, köpt nya skor och varit och gått guidade turer på Fremantle prison. Vi tog en sväng på utgymmet också. Frågan är om vi kommer kunna ta oss upp imorgon!?
Point Walter reserv.
Det finns månag mördar-trappor att träna i. Här är en av dem.
 
Planen för imorgon är att Albin åker med mig in till stan, han ska få spring runt och utforska stan och sen ska vi träna i Kings Park. Sen ha picknick med utsikt över Perth CBD. Låter som världens bästa plan!
 
Här får ni en bild på kvällens middag. Riktigt jäkla gott!
LCHF är verkligen så enkelt och gott att äta efter.
 

A-Team

 
Har haft gött syskonhäng i helgen. På lördagen gick vi in till Freo och lekte turister jag visade runt Albin och vi åt lunch (Albin har nu provat att äta känguru!) på Little Creatures. Idag har vi varit till stranden slappat i solen medans G surfade (Jag blev t.o.m solbränd). Sen tog vi en sväng till ett surfing outlet och Albin fick tag på badshorts och flip flops, nu är han nästan en riktig australienare! Vi har börjat träna också, blev en mil powerwalk  idag, spring i trappor och prova på utegymmet som ligger nere vid floden. Kan inte förstå att jag inte kollat in det förut!? Det är ju gratis och skitbra. Sen har jag lagat nyttig mat till alla. Kommer sova gott inatt!
 

VINTAGE LV

Här är min "nya" älskade väska! Ny är den ju inte, utan vintage. Närmare bestämt 16 år gammal och har bott i Japan. Men nu är den min! Vet inte hur många år jag har velat ha en Louis Vuitton väska, köpte t.o.m en fjek i San Fransisco för 6 år sedan (som jag sen gav bort då jag skämdes över att den inte var äkta HAHA).
 
Den här speedy 30 är jag väldigt nöjd med. Perfekt sotorlek och jag älskar att lädret har mörknat, vi kommer trivas bra ihop. Fick lite storhetsvansinne och beställde en till väska i samma veva, men från en vanlig hemsida. Det blev en Marc by Marc Jacobs i svart. Döööööör av längtan!
 
Jag hade ju plockat ihop massa kläder, skor och väskor som jag skulle skänka bort och imorse tänkte G vara snäll och hjälpa mig städa tills Albin kommer hit. Sagt och gjort och jag fick ett mejl att han hade kastat alla påsar + det som låg utanför påsarna i klädinsamlings containern. Jag blev alltså helt väsklös!!! Det har aldrig i mitt liv hänt förut. Har bara mina små handväskor kvar (+ LVn eftersom den kom idag). Så kan det går. Gästrummet är ju städat och fint för Albins ankomst imorgon!
 

SÖMNTUTA

Har sovit bort hela helgen. Tror att jetlagen sitter kvar lite i benmärgen. Idag var vi i alla fall iväg till Leederville för att dricka kaffe och kika runt i lite butiker. Har annars bara varit där nattetid på olika klubbar, men det var hur mysigt som helst på dagen! IGA där har dessutom tagit in lite svenska matvaror, jag fick med mig Falu rågrut och chokladpudding (som jag ska äta nu). Sen blev det en sväng till IKEA (på mannens begäran), SMOCKFULLT och jag ska aldrig åka dit igen på en söndag. Fick med oss godis, saft, dammsugare och gräddsås. Sen åkte vi freewayen hemmåt och storhandlade mat. När jag kom hem plockade jag lite här hemma, nu har jag duschat och kollar på Spiderman.
 
Imorgon ska jag köpa ett nagel-kit och göra långa 90-tals naglar, vill färga håret också. Kanske en kallare blondfärg? Vi får se.
 
Albin är här på fredag! Det längtar jag efter. då blir det syskon-rave. Hahaha.

JETLAGGGG

HELT KÖRD. Kunde inte sova en blund i natt. Kl.04.30 somnade jag till men sen ringde ju väckarklockan kl.06.00....Då ville man bara dö. Det var kallt ute och jag har varit en zombie på jobbet hel dagen. Har gått helt ok ändå, fick sluta en timme tidigare. Somande på bussen hem och nu försöker jag hålla mig vaken till kl.19 i alla fall. KOM IGEN SARA!
Känns som att jag aldrig åkte hem till Sverige utan att jag bara har drömt det. Jaja, Albin kommer ju hit snart då blir det fart i stugan.
 

BACK DOWN UNDER

Hej hej hallå!
Jag är tillbaka i Perth nu. Flygresan gick bra. Ska försöka sova nu, jobbar imorgon. Kastar mig rakt in i vardagen igen...

RSS 2.0