no stress

Äter gott, slappar och räknar dagarna!

hemma

Jag är hemma i Sverige! wiho.
Köpte blommor och choklad till mamma eftersom jag kom hem dagen efter morsdag. Köpte ett silverhalsband med 3 hjärtan på, till henne idag. Ska visa en bild på det sen.
Nu njuter jag bara av att vara hemma! PUSS PÅ DET.

tanning time

28+
Sommaren är här! Har legat på Heros (coolt namn I know!) balkong och stekt hela dagen. Köpte en solkräm med lite bronze i sig som hjälpte att mig att gå från "likvit" till mer "beige" haha. Så himla skönt att få sig lite d-vitamin, vi smaskade i oss en god fruktsallad och jag tror att vi var inte tysta en gång under hela dagen. Vi två kan verkligen prata när vi är tillsammans.
Måste ta vara på de sista dagarna med de som jag kommer sakna! Imorgon blir det mer häng i solen efter jobbet. Denna gång hemma hos Helena.

Cut out dress

Hej gobiten!
Jag som skrev om en klänning igår, idag hittade jag en i lika snygg blåfärg soch skitsnygg rygg! Billig var den också. Det var den enda butiken jag inte varit inne i och letat. Jag älskar 'cut out dresses' det är min grej. Blir den här till festen i alla fall! Fan va snygg jag kommer va. Oi oi.
Nu ska jag fortsätta smaska på min milkshake.

Kornblått

Har letat klänning på alla tänkbara hemsidor och butiker i flera veckor nu. 1 vecka efter att jag kommit ner till Australien ska vi har "förlovnings-fest" och jag vill såklart ha något snyggt på mig. Det blir första gången jag träffar alla vänner + Geoffs släktingar sen jag åkte hem.
Har inte hittat någon klänning som jag verkligen velat ha (förutom en från Isabel Marant för 4000:- haha), och jag är helt inne på att den ska vara blå. Idag hittade jag en ganska ny sida som hade den här snygga klänningen!
Döläcker ju!

$59,95 australienska dollar. Den måste jag beställa hem till vår adress i Perth!

Sognefjorden

Nu är jag tillbaka i Jessheim, mamma och Anton har åkt hem till Sverige. Har haft världens bästa dagar med mamma på vår lilla motorcykelsemester! Vi har åkt igenom alla årstider, bott i en lite mysig stuga med ett magiskt vattenfall utanför fönstret och snö på bergstoppen. Vi åkte igenom världens snöovänder och ett tag funderade vi på om vi skulle bli fast på toppen. Här kommer ett gäng bilder från vår lilla tripp:
Bakom mig tältade folk. Galenskap!
På vissa ställen var det snö upp till 5m på sidorna! Jag har aldrig sett så mycket snö.
På ett ställe fanns det spår för längdskidor och lite här och var kunde man se folk klättra upp för bergen för att sedan åka ner.
Mamma och jag ♥

miss u

Har precis pratat med den här finingen. Gud vad jag saknar han! Saknaden och längtan börjar bli lite jobbig nu. Men som sagt om 1 månad landar jag i Perth.
Pussilutt på dig!
Dessutom kan jag tala om att dessa bilder är tagna 5min från vår lägenhet. Sa jag att jag kommer ha det gött eller!?

mornin'

08.16 vaknade jag av mig själv idag. Somnade med datorn i knät, i sängen, fullt påklädd, någon gång efter att jag pratat med mamma vid 19-tiden igår.
Skönt med bra sömn och en hel ledig dag framför mig.
Har ätit frukost och druckit kaffe medans jag funderat på saker som jag måste köpa eller fixa innan jag åker till Australien. Detta datum, den 15, nästa månad så är jag framme i världens bästa land!
En ny Apple ipod nano 16gb står på min lista. Har haft min sen 2007 (dessutom är det bara 2gb = får inte plats med mycket musik alls) och den börjar verkligen bli lagomt sliten. Är redo för den nya nano touch!
Tror nälmigen inte att Spotify på min mobil kommer fungera i "flygplansläge" uppe i luften och om jag ska resa i 2 dagar behöver jag musik.

lately

Har försökt vinna över min förkylning. Men det går tyligen inte. Hade en stressig dag på jobbet idag. Fullt hus och alla skulle prompt checka ut samtidigt. Så nu är jag förbannat trött!
Tanken var ju att jag skulle hänga lite med vänner ikväll. Ligger för tillfället nerbäddad i sängen och är farligt nära på att somna...
Igår fyllde Albin 23! det firade vi med världens dyraste pizza och gott att dricka. Värt varje liten norsk krona. Helt sinnessjukt gott var det! Halva "heavy heaven" och halva "crispy bacon". Åt nästan ihjäl mig.

#%&@

PALLAR INTE ATT VARA SJUK MER. Snorar i o'boyen. Nyser ihjäl mig. Tappar rösten i omgångar. Hör ingenting. Jojo-febrar. Svettas och fryser.
Vi är flera styckan som är sjuka på jobbet. 'Hej och välkommen till det mest smittsamma hotellet' liksom. Stackars gäster. Haha.
Nu ska jag gå och snyta ur mig halva huvudet sen dricka något varmt. Håller på att få någon smyg-hosta också. Gött. Grädden på moset...

höjden av dumhet

Jag var på jobbet kl.07.00 och får en kvart senare reda på att jag börjar 15.00.
Skjut mig?
Jag har sovit så himla dåligt pga av svettningar och annat äckligt när man är sjuk, så jag skulle verkligen ha kollat den där extra gången på mitt schema.
Tog med mig lite frukost och nu är jag hemma avsminkad och i mjukiskläder. Ska försöka sova lite till.
Det här är en dålig dag känner jag.
Jag snorar på allt och det låter som att jag rökt i 50 år.
g'night!

sjukstuga

Är fortfarande sjuk. Febern går upp och ner, kan varken prata eller andas normalt. Fortsätter äta mina 1000mg piller från Paris och sprayar näsan med nässpray.
Har läst igenom mitt år i Australien för första gången sen jag kom hem. Har inte varit 'redo' tidigare, saknar det så himla mycket.
Nu är det bara 38 dagar kvar tills jag åker!
Jag är mer än redo för nya äventyr!

Sjuk

Mådde prima igår men vaknade upp med rakblad i halsen och snor i hela ansiktet idag. huh.
Tur att jag är ledig lör-sön så jag kan vila mig.
Sen håller jag på med upplärning på jobbet med en tjej, men hon är så grym redan så jag hoppas att jag kan sitta och dricka té med honung på kontoret hela kvällen.

Beercall

Slutade kl.23 igår men när jag kom hem svirade jag om till en söt byxdress och
åkte hem till familjen L&J för pre-drinks.
Det blev mitt sista beercall i Norge och jag och Emma rockade dansgolvet i nästan 3h. Det var svettigt och svinkul!
Nu sitter jag och äter gröt och ägg till frukost, och funderar på att släpa ut en stol på gräsmattan för att sola lite. Det ätr ju sommar ute!

RSS 2.0