Valborg?

Idag är det Valborg = all in för alla ikväll utom jag. Jag sitter här och äter bollnäsfil och tittar på The Vapire Diaries. Imorgon är det jag som är uppe före nio och går den dagliga milen medans mina vänner ligger hemma med betongkepsen på huvudet. HA.

Fast betongkepsen drar jag på mig måndagen den 17/5 för då är jag i Norge och det är deras nationaldag och jag är ledig! Det brukar bli ett jäkla kalas hela dagen har jag hört, och nog ska jag vara med och fira.

suuutttonde maaaaaaaaj!


Now I'm tryna make sense of what little remains.

Idag gick jag den "dagliga milen" som vi gjorde på Bali. Klippte av mig håret och gick lite till. Det är den bästa stunden att filosofera på. Jag är så nöjd med den bästa resan i mitt liv. Alla människor jag träffade, alla skratt på kvällarna när vi alla tre låg och trängdes i en liten säng där vi betalade 50:- per natt och hade råttor utanför, alla dagar på stranden. Det fanns inga spärrar och jag gjorde saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag ångrar ingenting för hur bra har jag inte haft det?

Tänk dem som är fast i bubblan här hemma och aldrig kommer iväg och får uppleva sånt här. De missar verkligen MASSA(/ALLT).

Jag håller på att längta ihjäl mig efter Malaysia och Australien i höst. Det ska bli så kuuuuuuuuuuuuuuuuul!!


Bästa resan i mitt liv.

Jag är hemma. I ett grått Dalarna. Allt känns som en dröm. Eller en saga som någon just läst för mig. Den bästa sagan i mitt liv. Jag är som en ny person. Jag har fått uppleva så mycket häftigt med mina älskade vänner Frida och Erik. Vilket team vi är, bäst i världen.

Det finaste som hänt mig hände i Kuta. Jag kommer aldrig glömma denna underbara människa. Han är från Australien och han spelade gitarr och sjöng för mig. Jag bara satt och stirrade på honom med tårar i ögonen när han sjöng den här låten:

And, what am I gonna to do when the best part of me was always you and
What am I suppose to say when I'm all choked up and you're okay,
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces.
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces.
('Cause when a heart breaks no it don't breakeven)Sverige riksgränsen.

Blev så glad när jag äntligen var över gränsen. Det känns som att det var hur längesen som helst! (2 månader) Nu är min backpacker-ryggsäck packad och jag lyckades hålla mig på ynka 6kg(!!), är riktigt stolt. Myggmedel, och dålig-i-magen-piller och lite annat har handlats idag så nu är allt klart. Har nyss tryckt i mig en kebab så nu kan jag rulla till tåget imorgon.

Får se om jag kan uppdatera något på Bali, annars får ni ha det bra era blekfisar!
Packning.Jag brukar alltid släpa med mig för mycket, men nu tycker jag att jag har varit riktigt duktigt på att banta min packning.

Åkte hem till Frida efter jobbet där Erik också var, vi käkade middag och hjälpte Frida packa. De åker till Stockholm imorgonbitti och Erik åker direkt vidare till Bali, sen åker jag och Frida på torsdag!

Imorgon är sista jobbdagen, sen på onsdag får jag äntligen åka hem till dalarna. Jag har inte träffat min familj på två månader så de är verkligen saknade!


Framtidsplaner.Kängururna får visst sällskap av två svenskor i höst. Drömmar kan bli sanna. Som jag har drömt och längtat, ÄNTLIGEN!
Sweeney Todd.

Första gången jag försökte se den här filmen var jag trött och somnade. Igår såg jag en bit av den på min rast på jobbet, sen fortsatte jag titta på den hemma. Den är så bra och fin! Dessutom är hela filmen som en musikal och jag älskar musikaler. Jag måste se musikalen i London någon gång.Sitter och lyssnar på soundtracket och favorit låten är "Johanna".


RSS 2.0