CHOKLAD


Ååh nej, tog ett snesteg och tappade balansen. Blev på förbannat dåligt humör och tänkte rädda det med choklad, men då var just den chokladen som jag ville ha slut. Surt. Vädret är helt mysko, jag hörde om massa bränder på radion, tror att det är all rök som hänger i luften. Min man har snart varit på jobbet i 12h stackars och inte har jag kommit upp med någon bra mat till han, dålig-tjej-punk-com. Nej jag tror att jag likagärna kan gå och lägga mig på en gång.

I can't tell you what it really is...

...I can only tell you what it feels like.
Spelar 'Love the way you lie' på högsta volym på TVn, kommer aldrig tröttna på den låten.

Annars händer det inte mycket, jag har druckit lite för mycket kaffe och det är alldeles för varmt i lägenheten. Igår var vi in till Northbridge och tittade på en super cosy soffa som får flytta in här på torsdag. På fredag åker vi äntligen till IKEA igen och jag ska gå lös på det svenska godiset och maten, fick ett presentkort där när jag fyllde år. Hoppas även på lite andra roligheter som hänger i luften denna vecka. Funderar även på om jag ska göra något med mitt hår, men velar hela tiden fram och tillbaka. Ibland vill jag bli ljusare men ibland vill jag bara slänga i en mörkbrun färg alá Megan Fox. Vi fåla se vad som sker.


3 ord

"I love you" viskade han i mitt öra idag. Världens finaste människa, och bara min min min.


the hangover of the year

Illamåendet trycker i halsen. Gratis alkohol på en 21-årsfest i grannförorten Appelcross, enorma hus med pooler lika stora, det var som att gå runt i ett The Sims-spel när de visade oss runt i huset. Vi dansade och var kvar till sist, låg på gräsmattan med ett härligt gäng och tittade på stjärnorna mitt i natten. Lyckades ta oss in till Freo och på någotvis kom vi in på Metros där vi dansade till 02.30 sedan kom vi på att Geoff började jobba 08.00.

Idag kunde jag inte röra mig ur sängen förens 12.30, och då kröp jag till badrummet och sen kröp jag till köket för att hämta vatten och is. Kom aldrig tillbaka till sovrummet utan hamnade i fosterställning mitt på vardagsrumsgolvet, låg där tills jag kände mig en aning bättre efter lite paracetamol och lyckades gör mig en liten macka med cream cheese, men idag är jag dömd till att inte få behålla maten i magen och gav därför upp att försöka äta något mer efter det.

Klockan är ca.15.30 nu och jag börjar känna mig som människa igen. Jag förstår inte varför man gör så här mot sig själv. Jag brukar aldrig må dåligt efter en partykväll, det händer väldigt sällan. Nej nu ska jag sluta gnälla och ge mig ut i dödsvärmen och gå till affären så jag kan göra skinksås och pasta till min trötta stackars man.


New shoes;




Åkte till Garden City och hämtade ut mitt guldarmband som jag fick i födelsedagspresent, det var för stort när jag fick det så var tvungen att förminska kedjan. Min man hittade ett par nya skateskor (jag ni förstår det är mycket viktigt att ha speciella skor när man åker skateboard (haha)) och jag hitta dessa guldkorn för 280 svenska kronor. Dem ska jag dansa i ikväll med ett glas bubbelvin i handen. Blev sushi till lunch och sen försvann min man med sin skateboard för att leka av sig lite. Jag hittade ett par typiska nördiga 80-tals skor i blått med ett illgrönt märke på varsin sida, hemma bland Geoffs grejer hos hans mammas hus, han hade köpt dem i Indonesien men de var för små och råkade passa mig perfekt! Sjuuuukt nördiga och sjuuuuuuuukt mycket 80-tal men jag föll verkligen för dem, ska bjuda på en bild av dem sen.

ps. alla borde se Toy Story 3, det spelade ingen roll att en 20-åring och en 24-åring satt och kollade på den, jag skrattade ihjäl mig.

I LOVE YOU

True love. Jag älskar verkligen de här två banden av hela mitt hjärta, de är ta mig fan mitt andra liv.









Jag saknar dem så mycket att jag får tårar i ögonen, får vänta ett par månader till. Sen jäklar är det jag som står längst fram och skriker till varje låt och blir uppdragen på scen!

I gotttta a feeeling


pic; weheartit

Har inget att säga, bara massa tankar. Jag-är-så-löjlig. Det känns i hela kroppen, jag kan inte sitta still. Haha jag brukade hata alla som var som jag är nu. LÖJLIGT. Måste föröska dra på mig solbrillorna och hitta min coola-sida igen, så här kan jag inte hålla på. Nu ska jag duscha sen ska jag bli mitt grymma jag igen (fast jag vet att när han kommer innanför dörren kommer jag bara hänga runt hans hals haha)

Bullmage


HAHAHA vad jag skulle kunna lura folk med den här bilden, men så kul ska vi inte ha. Så här går det när man äter halva degen medans man gör bullar av den andra. Jag har inte vuxit upp för 5öre, är fortfarande som den där 8-åringen som stoppade degen i munnen när inte mamma såg. Nu känns det som att magen ska explodera och det bränner i halsen, usch. Varför skulle jag äta massa deg!? Dessutom ska jag på middag ikväll, kul.

0 julkänsla

De är 36 grader ute, folk är utklädda till tomtar och sjunger något om en "whiiiiiiiite christmas..."(!?) haha vilket skämt. Jag har noll julkänsla medans ni där hemma går på julmarknader och myser. Men men jag skulle ju tröttna på snön efter 1 vecka. Ska ta mig en promenad i solen och se om jag kan hitta alla ingredienser till att baka lussekatter!

Bakade chokladbollar till min man igår och det var första gången han ätit dem, han älskade dem och åt upp allihopa.

SUMMADAYZE 2011.



JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Jag längtar så jag dör. Summadayze festivalen i Januari, I'll be there, dansandes i bikini i 40+. ihihihihihii JAAAAAAA.

You know we're superstars




VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKA KE$HA! Genialisk dansmusik. Jag gillar henna mycket mer nu än vad jag gjorde i början. 'We R who we R' speals på radion här i Australien hela tiden och det bästa av allt är när de spelar den på någon nattklubb, jag blir crazy och dansart loss som att ingen ser mig, haha. Åååh måste ut och dansa i helgen!

Update: Blir visst Ke$ha, Tiao Cruz (ni vet han med låten Dynamite) och jag OCh ett glas vin. Min man ringde och har fått tummen halft avsparkad när han tränade med några kompisar......(jag har sagt åt alla 3 att sluta sparka på varandra och sprka på kuddarna istället) så han skulle åka och få den på rätt plats igen. Haha.

Hemmafru

Vaknade mitt i natten av mardrömmar och små ångestskrik, och letande febrilt efter en varm pojkvän på vänstersidan som kunde hålla mig i handen. Inte började dagen bättre när jag med huvudvärk gick upp vid 08.00 och möttes av vädret som var mulet och blåsigt. Jag hittade en liten annons som gjorde mig gladare och hoppas på en en raod trip runt södra WA väldigt snart. Gick en promenad och letat sedan boende i Thailand på nätet, då det lite i smyg planeras för en 3 veckors tur dit i mitten på nästa år med min man.

Jag har även spelat Melissa Horn på högsta volym medans jag bakat och förberett middagen (köttfärsfyllda paprikor). Nu är det blå himmel och jag får hoppas att min man kommer hem i skaplig tid så vi kan åka till stranden för en kvällspromenad.


Sleeping beauty


Sovrummet börjar likna ett sovrum, igår fick vi äntlingen en säng på plats och en fläkt(!!). I vardagsrummet står en fet plattv, dvd och ett playstation 3. Jag har precis gjort en omelett med tonfisk till lunch, solen har äntligen letat sig tillbaka (efter 2 dagar med regn) så det blir nog en promenad sen.

Got that glitter on my eyes

Födelsedagen började med en sväng till marknaden nere i stan och en stor frozen yoghurt. Sedan blev det besök hos min kära pojkväns mamma och morföräldrar. Som alla gav mig massa fint i present, det var verkligen inget jag hade förväntat mig och jag känner mig så bortskämd!


Fick t.o.m en chokladkalender inför jul! Helt fantastiskt, har ju haft det hela livet haha. Body lotion och tvål från The Body Shop, bubbelvin, smycke, choklad och jättefina kort och blommor.


Sen blev det den nya klänningen på och jag blev sjukt snygg!

Fyller man 20 får man dricka direkt ur flaskan, helst allt på en gång.

Tog en taxi till en nyöppnad bar, Mrs.Brown i North Fremantle som var hur mysig som helst! Blir många besök där i framatiden. Träffade mängder av härligt folk och vänner till Geoff.

Tyvärr så gjorde vi alla ett misstag och åkte in till Leederville inne i Perth city, men fick inte komma in på den klubben som vi tänkt (de har helt sjuka klädregler här i Australien), hamnade på en annan klubb ca.15min innan de stängde och sen kom regnet. Taxi hem och sängen kl.01.30, inte alls vad jag planerat, men jag får ju fler chanser!

LIKE IT'S HER BIRTHDAY

20 november 2010, 20 år. Ja men god morgon världen, dricker kaffe och lyssnar på 30 Seconds To Mars. Mycket bra start på födelsedagen! Dessutom fick jag nyss en liten ask av min pojkvän med ett otroligt fint guldarmband som jag måste visa er sen. Just nu väntar vi på att solen ska komma fram bland molnen så vi kan åka till stranden.


Lite värme någon?

Inatt ska jag sova på golvet utan täcke, synd att det är en tjock heltäckningsmatta men det är det närmaste kyla jag kommer. Helst skulle jag vilja ta av mig skinnet och lägga det i en hög bredvid också, pallar inte-värmen-på-natten. Det är 30 grader ute och jag smäller av. SYND att vi inte har någon AC. SYND att vi inte har någon fläkt. SYND att min pojkvän har lyckats låsa fönstret i sovrummet och nyckel finns i ett annat hus.

Jag klagar inte, jag älskar sol och värme, men jag kan väl få sova lite inatt? pleassssseeeeeeee. För imorgon ska jag vara på topp, jag har hört att det ryktas om vin till frukost och att det kommer fortsätta så hela dagen och natten, nonstop med massa dans. Måste ju får leka odräglig tonåring ett tag till. HEHE

Beautiful

Mobilbilder tagna för 1 timme sen, så jäkla fint!



En sväng till stranden så här på kvällen, för att kyla ner min man (mitt i bild). Fint. Nu får jag vin och mexikansk mat serverad för att jag fyller år imorgon, gud så bortskämdjag blir.


Dagens inköp

ååh allt jag skrev försvann, bu orkar inte skriva allt igen. Det var svårt-att-andas-varmt ute idag, och nu brinner det igen, på andra sidan motorvägen, så går det när det är torrt som öknen och 39+. Mmh jaja fick tag på lite födelsedagspresenter till mig själv i alla fall:


Gaga läppstiftet är fucking omöjligt att få tag på, så jag köpte ett liknande istället. Ett solpuder, ny mascara och ny eyeliner.


Ett litet tjuvkik på min nya klänning som jag ska fira min födelsedag i. Provade även en sminkning inför kvällen imorgon, blir tjockt med eyeliner.


Och här har vi den kära perfymen som får mig att lukta gott och vara Seductive, haha.

p-p-p-pokerface



Tvingad upp ur sängen kl.08.00 imorse eftersom det redan då var dödsvarmt både inne och ute. Ska nog ge mig på ett idiotuppdrag och GÅ in till Freo i 39+, bara för att jag så gärna vill få tag på en födelsedagspresent till mig själv. För imorgon lämnar jag tonårslivet och blir halvvägs till 40. Ska be min man om att få åka till Perth Zoo på dagen imorgon för sen på kvällen vet jag att det blir utgång i stora staden!

Dååååååålig

OKEJ!? Jag ägnade 6h på det stora shoppingcentret Garden City, men hittade nästan ingenting som jag ville ha (eller hade råd med), ville ha en klänning till min födelsedag men det fanns ingen snygg i min prisklass, och p.g.a ombyggnad av MYER så öppnar inte M-A-C cosmetics förens om 2 veckor, vilket betyder att jag inte fick tag på något Lady Gaga läppstift. Buuuu.

Det här lyckades jag dock få med mig:

Ett handsmycke från mitt älskade Sports Girl!

En tidning bara om Gaga fick följa med hem.

OCH DET BÄSTA AV ALLT.... visar jag imorgon, men jag kan säga att efter 3 månader på luffen får jag äntligen lukta lite gott!

HE ATE MY HEART





Idag, 35 grader, klarblått, Port Beach, min snygga man, sand-pussar och köttbullemackor. Jag har det bra.


"I wanna Just Dance, but he took me home instead
Uh oh, there was a monster in my bed
We French kissed on a subway train
He tore my clothes right off,
He ate my heart then he ate my brain"
- Lady Gaga - monster

Favorit

Sports Girl, min absoluta favorit affär här i Australien, synd att det mesta där är så dyrt. Men det är värt varje liten dollar.

Här är lite smakprov vad som finns där:




gimme gimme gimme...

L.GAGA for M-A-C


Lady Gaga for M-A-C, $14,50, snorbilligt. Tar en sväng till det enorma köpcentret Garden City imorgon och skaffar mig detta läppstift.


Jag älskar den här bruden så är det bara, hon och Ke$ha är det som går på repeat här i down under (både på radion och i min dator)

Årets nyttigaste

Det är ca.400,000+ grader ute, skojar inte. Sjukt varmt. Jag älskar att inte behöva göra någonting. Är inne på min andra kopp kaffe, skickade nyss en application för ett jobb som skulle passa mig som oliven i drinken, så kom igen va lite schysst nu gud. Behöver lite cash så jag kan köpa en festivlabiljett till SUMMERDAYYZZZ så jag kan dansa röven av mig till David Guetta LIVE(!!!). Nu ska jag städa sovrummet och organisera mina kläder, måste ju röra lite på mig efter att ha varit så här nyttig:


Frukost: kaffe och chips!

Lunch: kaffe och kladdkaka!

Bildbomb; andra farmen.






Det var kolsvart och vi var mörkrädda.


Upp kl.06.00 för att börja jobba.


KÄNGURUS! Blev så exalterad när jag såg dem hoppa runt, så bilden blev inte så bra.






Fluffigt får ska bli naket får.




Pressa ihop ullen.




Här bodde våran farm guy.

Sådär här är några bilder från våran sväng till en annan farm som låg norr om Perth.

Ensam på västkusten

Imorse tog Frida sin ryggsäck och satte sig i en bil med en engelsman och en fransman för att åka mot östkusten (tar sisådär 2 veckor att ta sig dit), så nu är jag helt ensam med min man, vad konstigt det känns. Vi har ju rest tillsammans i ca.3 månader, jag kommer sakna att prata svenska och nu har jag ingen att snacka skit med. Vilken tur att vi ses om någon månad igen!

Jag ska nog ägna dagen åt att titta igenom de här:

Jag vill åka och se Waverock, snorkla på Rottnest Island och gå på Perth Zoo.

Bildbomb; första farmen.

Bildbomb från när Geoff tog oss till hans farbrors farm:














JAG KÖRDE BIL PÅ FEL SIDA AV VÄGEN!
















Jag såg en räv från den här toppen.






Bonde-festival och innan jag lyckades sänka runt 12 öl, eehe.


Uttorkad sjö, salt salt salt!

Min man och massa salt! (jag smakade på det, uuh)

Nu ska här ätas middag och drickas vin, mer bilder kommer imorgon.




Shopppp 'til u droooooooppppp


Snyggaste jackan i världshistorien, $60, så värt, VILL HA. Men när fasiken ska man använda den i ett land där det är 40+ ute?


Den här gosaken blev min i alla fall på rea för $10, snygg som bara den i ryggen är den också.


Ett par senilsnören till mina solisar blev det för $1,50 som jag har letat.

Nu tänkte jag slänga upp lite blandade bilder från de två olika farmrarna som jag varit på.

L-O-V-E


Man måste leva livet med lite risker, min stackars pojkvän är dödsorolig och jag själv har ont i magen. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, men antingen går det bra eller helt åt helvete. Jag ska ut till en farm i ingemansland med Frida, helt själva, till främmande människor 1h norr om Perth och jobba. Man måste ju VÅGA här i livet, jag brukar kasta mig in i alla möjliga galenskaper men det här är första gången som jag känner mig lite orolig. Samtidigt kanske det här blir grymt spännande och världens livserfarenhet!

Ska bjuda han som ska hämta oss på kaffe så man kan sitta ner och prata med han lite, känns det inte bra så behöver jag inte åka iväg.

01:01

Jag kan inte sova, har vänt mig i sängen i någon timme nu. Mörkrädd är jag också och inte blir det bättre av att min pojkvän är helt mongo när han sover (han satte sig upp, tittade på mig och pratade i sömnen!!). Nu är jag svinhungrig och stör mig på idiot grannen på övervåningen som snarkar högt som bara den så det hörs genom mitt öppna fönster. Fönstret kan jag inte stänga eftersom jag då skulle dö av värmeslag, så istället får jag lyssna på bilarna som kör ute på Canning highway (och idiot grannens snark...om det inte är Frida i rummet bredvid som snarkar!?). Ska läsa lite strunt på internet nu sen ska jag försöka knocka mig själv sömns.

Juste, kom ihåg att vi ligger 7 timmar före nu när ni här vintertid där hemma!

Tillbaka i stan

Jag är tillbaka från ingemansland, kläderna är fulla med röd sand och jag har inte varit så skitig i hela mitt liv som jag varit i helgen. Massa får och gos med hundar och katter på farmen, åkte fyrhjuling och trodde att jag skulle dö. Lyckades se en massa DÖDA kängurus på vägen, men efter en hel eftermiddag och kväll på en lokal liten festival där jag lyckades hälla i mig ca. 12 öl och jag var mest i tröttkoma i bilen tillbaka till farmen fick jag syn på en levande känguru! Har en hel del bilder som kommer upp imorgon men nu ska jag sova som bara den.

Ingemansland

Upp och hoppa, dags att äta frukost och packa in sig i bilen. Nu ska vi ut i ingemansland och förhoppningsvis får vi se kängurus!!! Finns varken täckning för internet eller mobil där ute, så vi hörs på söndag.

Tankar och valet 2010

Dricker kaffe och läser bloggar om deprimerade människor hemma i Sverige och om valet 2010 tills jag tror jag ska spricka av irritation. Jag tänkte först att jag skulle dra ihop en lång text men jag orkar inte dra igång massa diskussioner.

1. Vill bara säga att folk borde sluta gnälla så mycket över deras situationer och tycka så jäkla synd om sig själva. Receptbelagda lyckopiller kommer inte lösa problemen, det är bara du själv som kan gå upp ur sängen, dra upp rullgardinen och faktiskt göra något åt saken. Det är du själv som bestämmer om du ska må dåligt eller må bra.

2. När det gäller valet så lyckades jag för ett par dagar sen äntligen få reda på vem som vann. Det var mitt hat-ämne i skolan, politik. Jag tyckte att bara var rörigt och ointressant och därför var jag den där vilsna människan när det kom till röstningen, lyssnade på min mormors kloka råd och känner mig mycket nöjd med resultatet. Har nu så här i efterhand lyckats intressera mig lite och läst på andra bloggar om deras tankar, massa gnäll från dem som ville ha ett annat resultat givetvis och den tydliga linjen mellan vilka människor som röstar på vilken sida. Mer än så ska jag väl inte säga eftersom jag är väldigt ny i politik-världen så inga påhopp nu kära vänner!


God morgon världen



Vaknade av en puss på kinden kl.08.00 och har sen dess bara degat i sängen. Imorse låg det tjock dimma över hela East Freo, nu har det lättat och den molniga himlen håller på att spricka upp. Vi får se vad dagen bjuder på idag, jag är fortfarande lite röd efter igår så ingen strand blir det idag. Ska nog mest försöka packa lite inför helgen eftersom vi åker imorgon! Vi har en 3-4 timmars bilresa ut till ingemansland och farmen och Geoff berättade att vi kommer få se massa kängurus!! Det ska bli så coolt.

Onsdagsbarn

Traskade iväg till stranden mitt på dagen (när det var som varmast såklart) och lapade sol i 4 timmar. 36 grader + strålande sol + dum svensk + solskyddsfaktor 10 = RÖDBRÄND. Låg mest i horisontalläge tills min pojkvän dök upp för ett dopp i havet innan han skulle tillbaka till jobbet. Önskar att jag kunde säga att det var skönt, men det var mest plågsamt eftersom vattnet inte hunnit blivit varmt än.

Just nu sitter jag med två flaskor hårfärg i håret, ska försöka gå från den vita utväxten med gula fläckar i till en ljus naturlig blond. Kan ju försöka se duglig ut när man ska träffa Mr.Australiens släkt till helgen.

Blir nog till att äta lite kladdkaka och glo på någon värdelös australiensk serie så fort håret är klart och jag duschat av mig salt och sand. Sen ska jag hoppas att jag slipper avlida av värmen inatt, sover helt utan täcke men med ökenvärmen utifrån och en kokhet man bredvid sig så är det svårt.


Man måste dö några gånger innan man kan leva




(bilder från igår när vi gick in till Freo (jag ligger alltid en dag efter med alla bilder, skärpning!))

Idag är det 36 grader varmt och jag spelar Håkan Hellström på högsta volym, mackorna är packade och jag ska bara smörja mig sen är jag redo för stranden hela dagen!

Gårdagen i bilder











Ja detta var vad vi ägnade oss åt igår, vi hängde på Port Beach och det var dödsvarmt även fast det blåste lite.
Nu måste jag sätta igång och städa lägenheten eftersom vi får min pojkväns söta mamma över på middag.


Sommar och sol

Klockan närmar sig 12.00, det är 30+ och solen strålar och det finns inte ett moln så långt ögat kan nå! Sommaren närmar sig här i Down under och jag mår SÅ BRA. Jag är verkligen på den perfekta platsen på jorden. Nu ska vi ta oss in till Freo och köpa lite nödvändigheter, får se om vi hinner en sväng till stranden också.

Nu: UT I SOOOOOOOOOOOLEN!


GAGA




Hon är bara så grym, grym, grym.

1 nov

Med blåsor och skavsår på fötterna jobbade jag lunch igår, och inte var det mycket lugnare än att jobba middag. Herrgud. Men det gick bra även om jag inte kunde gå normalt den sista timmen, belöningen blev såklart massa grekisk mat. Traskade hem i solskenet för att slänga mig i soffan med min man och titta på filmen Jumper och dricka drinkar. Inget Halloweenfirande med utklädnad blev det, men vi lyckades ramla ner till The Leftbank för att dricka öl. Sedan dansade vi hem kl.22, hungriga som vi var så ringde vi och beställde Dominos pizza (som ligger runt hörnet där vi bor, men min kära man var fullt bestämd att vi skulle få pizzorna leverad till dörren).

Det bästa med att vi beställde 4:a pizzor var att det fanns massa över till frukost idag.

1 november och jag antar att några av er har fått snö där hemma redan, här är det 30 grader varmt och vi ska gå till stranden och hänga hela dagen.


RSS 2.0