7 dagar senare


En regnig dag i Paris, fotot är tagit av min grymma G.

Det har hänt mycket sen jag uppdaterade om min shopping. Paris bjöd på språksvårigheter, ett väldigt fint hotell i ett dåligt område och regn. Dessutom vaknade jag upp med en dunder-förkylning. Var helt orörlig men med starka franska piller fick jag för mig att gå 660 steg upp för eiffeltornet.

Här i Sverige har vi hunnit åka slalom, pimplat, tittat på djur i Grönklitt och åkt längdskidor från Eldris till Mora (självklart drack vi blåbärssoppa också!). Min förkylning har gått över till hosta men på torsdag bär det av till Lofsdalen och stugan!

Big city love

Älskar London mer och mer för varje besök. Det finns alltid något nytt att uppleva. Vi går upp kl.08, äter frukost, leker turister, går i 10h, shoppar, äter street food, crepes med nutella och banan och dricker kaffe i små gränder. Det är ingen snö här och igår sken solen och jag kunde gå i jeansjacka. Idag var det typiskt London-väder, regn.

Min shopping so far...


T.o.m en shopaholic kan ha svårt att hantera Lonon. Alla affärer är så sjukt stora att jag inte orkar gå igenom dem helt. Det mesta på bilden är från billiga Primark förutom örntröjan från Rivier Island, vargtoppen, virkad väst och några smycken från New Look och rosa siliconskal till iphonen från Camden. Urban Decay NAKED palette fick jag ÄNTLIGEN tag på inne på Debenhams (den är helt slutsåld överallt).

Fick lön idag, så det jag shoppat för fick jag tillbaka. Himla bra!

Stockholm

Jag sov som en stock på den korta flygningen till Stockholm. Här väntade en mormor, en iphone och ett paket med smink från E.L.F. Idag har vi varit i stallet och gosat och ridit mormors häst, Galliano. Jag har inte suttit på en häst på många år så det skulle inte förvåna mig om jag har ont i hela kroppen imorgon. Nu har jag precis installerat min iphone och hittils är jag helt såld, jag älskar den. Följer herr Australiens flygresor på internet, kollar om de har landat/avgått. Just nu sitter han på sin megalånga resa mellan Singapore och Frankfurt. Längtar tills imorgon när jag får sätta mig i bilen och brumma upp till Arlanda och hämta honom!

Butterflies


Saknar...

Jag är sämst på att packa. Trode jag hade lärt mig något efter att ha backpackat en del, men icke. Aja, tur att jag inte ska flyga när jag ska tillbaka. Det pirrar i magen, kan fortfarande inte fatta att G kommer hit! Att jag ska visa han mitt Sverige. Åh bli onsdag NU!

snygg tjej!


Får fan hjärnblödning av att kolla på den här tjejen. Snygg kropp och snyggt hår. Snygg tjej. Jag får nog börja jobba på min beach kropp efter 'semestern'. Fast att springa runt i affärer i London och gå vilse i Paris kommer bli en bra början. Dessutom ska jag åka slalom och längdskidor så mycket jag kan. Sen hoppas jag att mitt hår börjar växa lite fortare...

bikini in the winter


Man skulle kunna tro att jag lever i ett utdraget jetlag. Runt den här tiden förra året så tog G med mig till down south för första gången. Jag fick se kängurus på riktigt, plaska i havet medans han surfade, vi drack corona och spelade kort. När jag blir rik ska jag också köpa en lyxvilla med havsutsikt där nere.
Längtar ganska, väldigt mycket tillbaka.
Gick förbi Lindex idag och i ett hörn hade de hängt upp bikinidelar från förra året för 19:-/st. Helt opassande för årstiden, men jag skyller på att mitt huvud fortfarande lever i australiensk tid. Måste bara sy och fixa lite med bikinitrosorna så jag får en smalare modell på dem.

Tvätt och fix är gjort. Har tittat på Justin Bieber filmen under tiden. Mycket bra, som alla borde se!

00.16

Hade faktistk en bra dag på jobbet. Lagomt mycket incheckningar, bokningar och telefonsamtal. Hade t.o.m tid över att dricka varm choklad och slösurfa lite. Såg nu att jag hade fått 3 mejl från apple. Min orderbekräftelse, ett mejl från kvinnan jag snacka med och ett mejl om att min telefon har blivit skickad! Såja, nu börjar det ordna upp sig.
Jag har 2 dagar fri. Tvätta, packa, städa och fixa står på schemat. Ska ha en sista skype date på söndag med G! Nästa gång vi ses är på arlanda! Hur Sjuk!? Jag måste erkänna att jag är nervös. Fjärillar i magen.

what I need

sun, ocean, beach, tan

Friday the 13th

Kunde inte börja sämre. Som sagt beställde jag en iphone för några dagar sen, det stod att den skulle leveras med expressleverand 1-2 dagar efter. Men inget orderbekräftele kom efter att jag betalt med mitt visakort (som tur är skrev jag ner beställningsnummret). Det gick två dagar och jag lyckades leta upp på deras hemsida (efter att ha googlat 'apple beställningsstatus') där det stod att den skulle leveras den '12 januari'. Ja men då är väl allt ok, tänkte jag. Men igårkväll stod det fortfarande samma sak och inga mejl hade kommit. Idag bestämde jag mig för att ringa till Apple i Sverige men där fick jag inte mycket hjälp... "aah vad konstigt, hm..ööh,aah, allt ser ju helt okej ut här, konstigt att du inte fått något mejl, hmm, konstigt att det står den 12 januari, hmm, jag får snacka med finansavdelningen varför du inte fått något mejl, så får jag höra av mig idag eller på måndag" Föck you. VA FAN liksom!? Dessutom har de dragit pengarna för telefonen, men hon förklarade att 'de är inte dragna bara låsta så de dras när varan skickas ut' Jaha men hur länge hade de tänkt 'låsa' mina pengar i så fall? om de inte orkar leta fram felet idag utan göra det på måndag.

Nej dåligt apple! Jag hoppas tanten kan engagera sig lite och lösa det idag.

6 days left

Dagarna går så sakta! Vill att det ska vara måndag kl.19.00 så jag får sätta mig på planet till Stockholm. Jobbar idag och imorgon, sen ska jag tvätta och packa i helgen. Jobba tidigt på måndag sen säger jag hej då för en månad. Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag ska hämta min favorit på arlanda! Happy times.

party mood; off


Mina cider få ligga på kylning ett tag till. Jag försökte i alla fall. Duschade, plattade håret, målade naglarna... men när sminket skulle på kände jag att jag inte orkade. Sov så himla dåligt efter min helvetes dag/kväll på jobbet så jag behöver nog sova ordentligt i natt. Ska lyssna på musik, surfa runt på tumblr (är helt besatt!) och titta på någon film kanske.

Iphåååne


Nu är den nya teletuten beställd. Jag har aldrig varit den som köpt de nyaste modellerna när det gäller mobiler, så iphone 3gs duger bra. Nu sitter jag och drar mig i håret och funderar på om jag ska hoppa ur mjukiskläderna, duscha och vara lite social ikväll. Värmlänningarna har bjudit in till förfest innan Beercall ikväll. Känner inget sug att gå ut men en förfest är svår att säga nej till, de är ju alltid bäst!

We will never be friends

Har haft den mest fucked up dagen på jobbet. Övertid, kaos, personangrepp och ingen mat på 12h. Jag kommer ALDRIG ge Norge en jävla chans till. I hate you. Vi har aldrig varit vänner och vi kommer aldrig bli. Ni skulle inte var någonting utan oss svenskar och ni ska vara glada att vi sliter som vi gör i ert sketna land. Jag kan ta mycket skit men idag var droppen. Jag vet att jag jobbar inom ett serviceyrke men va fan. Någonstans räcker det. Nej, händer det igen kommer jag be personen dra åt..... och sen kommer jag gå därifrån.

Fuck you och god natt.

Notes;

Jag har ett 'anteckningsblock' på datorn där jag skrivit ner affärer, pubar och andra ställen att besöka när jag åker iväg till London och Paris. Där har jag bland annat den här shoppinglistan:

Köpas i London/Paris:
- 'Urban Decay' NAKED palette
- Vans
- Keps
- Tunn vit och svart t-shirt
- Blush från 'Too Faced'
(- Marc Jacobs Natasha bag)
- Leggings
- Dr. Martens 1460 blommiga
- Bikinis
- 'WILDFOX' topp


Marc Jacobs väskan är ett kanske. Allt annat är viktigare. Nu är det ju MIG, Sara vi snackar om så det kommer nog tillkomma lite mer smink och kläder. hehe.

Let it snow

Dricker kaffe med kanel och tittar på videos från varmare länder. Det snöar ute. Men jag gillar det också. Jag har bara 5 dagars jobb kvar och 9 dagar kvar tills my love kommer hit! Gosemos vad jag längtar. Imorgon är jag ledig och då har jag två viktiga saker att fixa: köpa ny tandborse och beställa mobil.


I <3 bikinis

TITTA så snygga bikinis jag hittade!!! Helt sinnessjukt snygga. Jag måste ha dem.

Här är två andra snygga som jag också vill ha:

Viktigt vid bikini-köp:
Att bakdelen på biknintrosan är lika/nästan lika smal som fram. Man får snygg bränna och snygg rumpa.

before I die, I will..



























best of both worlds

Grabbarna drog iväg till SWE i alla fall. Kom hem med 8 kexchoklad och 3 plopp till mig! Jag är ätit 3 av dem nu och mår så illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. euw. Annars så kollar jag på kortfilmer om 'Billabong girls' (surfing-brudar sponsrade av Billabong) och dör lite inombords. Jag vill ha sol och värme. Jag måste åka till Maldiverna. Jag vill vara brun. Jag vill ha sommar so bad. Samtidigt är jag så sjukt taggad på att åka skidor! Lofsdalen I'm ready.

Kommer ju aldrig hitta en plats på jorden där jag får best of both worlds så att säga.

12:06

Buuuuh, det blev inget Sverige. Det var ingen som var vaken till 09 när vi skulle åka så jag gick och la mig igen och sov till 11 istället. Gör inte så mycket, jag skulle ju bara ha godis och pizza och det får jag äta så mycket jag vill när jag kommer hem om lite mer än 1 vecka. Dessutom funderar jag  på att beställa hem en iphone, så måste spara så mycket pengar jag kan.

"kebabpizza med extra sås, tack"

Tvättat, fixat, filat fötter och gjort en ansiktsmask. Nu är jag redo för en helt ledig dag imorgon! Det snackas om en sväng till gränsen? Charlottenbergs köpcenter för att vara exakt. Tvekar, men samtidigt behöver jag min dos av värmländskan. Eftersom jag inte jobbar på flygplatsen så mycket längre så får jag inte min dagliga dos av den lite halv-retardade-dialekten, från mina små nissar.
Kom på att jag kan få tag på lösgodis om jag följer med!!!!!!!!! I'm in. Kanske passar på att klämma i mig en kebabpizza också. Med massa sås. ehe. I ♥ Sverige!

Dr. Martens 1460


Dessa boots ska jag leta efter i Camden, London. SNYGGA! Ska bära dem med bruna ben och slitna jeansshorts. Så fort det tillåts av vädret. Snaaaaaaaaaaaart...

Made by me


Här är väskan som jag virkaade för någon dag sedan. Är så himla nöjd! Lagomt stor för kamera, mobil och plånbok. Ska bara sy fast en knapp så det går att stänga den också.

VS

Misstänker att det var mensvärken som spökade med mina hormoner igår. Med tanke på mitt livet-är-hopplöst-inlägg. Idag gick faktiskt hur bra som helst! Jag tror jag kommer överleva imorgon. Efter jobbet köpte jag mer garn till min väska som jag virkar. Den blir hur bra som helst! Skulle förbi Fretex och lämna mina gamla jeans. Men såklart lyckades jag snubbla över en Victoria's Secret väska och en ulltröja från det danska märket 'Samsøe Samsøe'. Båda grejerna är helt oanvända med prislapparna kvar. $78 för väskan och 1000:- för tröjan. Ändå betalde jag småpengar för dem tillsammans, 300:-. Helt sjukt. Second hand är grejen alltså!

Perfekt handbagage på flyget eller som strandväska! Den ska få följa med till London och Paris.

Nej.

KAOS. Jag ska upp om några timmar och grisa ner mig i kaoset igen. Så ser resten av min vecka ut. Helt åt fanders fullbokat. Det är då man får stänga av sig själv psykiskt. Stå där som en tom kropp och hallå andan. Allt elektroniskt har krånglat idag. Jag ska jobba helt själv f.o.m onsdag. Jag vill dö av bara tanken.
GOD NATT!

00:53


Efter att ha städat min lilla bunker (bild ovan), lagat en tröja, långduschat och börjat virka på en väska så är det dags för mig och min kulmage (uppblåst och ont gör den) att sova på en nybäddad luftmadrass. Dagens lycka var när jag vaknade och såg att det fallit massa nysnö under natten! Jag längtar tills jag får åka skidor. Ska bara jobba mig igenom 2 veckor först. Med start imorgon. Sen ska jag vara turist i Stockholm, shoppa i London, dricka kaffe och vin i Paris, åka slalom, prova snowboard, dricka mer vin, äta älgburgare, åka på vasaloppsspåret, åka till Orsa björnpark, visa mitt barndomshus i finnmarken (Sandsjö), se renar, kramas i en stuga i Lofsdalen, elda i öppenspis, äta våfflor, besöka Falu gruva, pimpla, dricka varmchoklad i snön, skratta, leva. Allt detta ska jag göra med herr Australien. Snart, snart snart!

Köpte precis spotify premium (lycka till med att somna nu Sara!). Jag har inte haft det sen jag lämnade landet den 6 september 2010. Helt sjukt vad jag har saknat det! Kommer passa bra när jag skaffar mig en iphone. ehe.

Stickning


Nu är min tubhalsduk klar! Jag använde dubbeltråd i vitt och beige. Gjorde även ett headband i vitt. Jag är såååå nöjd! De blev verkligen jättefina. Ska visa dem hur de ser ut på någon gång när jag inte har smutsigt hår.

RSS 2.0