36 långa dagar


Det här är min bakgrund på mobilen. Haha gud vad tragisk jag är!? Men samtidigt... Fy fan vad jag längtar hem, vill ha 3 månader av ledighet. I fucking need you now. Dagarna sniglar ju fram. 

Inte alls så mycket action i livet just nu. Jobbar och väntar. Påsken har varit bra, jag har ätit godis i en vecka. Dags att ta tag i träningen igen? Haha.
 
Fredag = Anzac Day = ledig = after work drinks imorgon. Ska bli kul att svänga loss med kollegorna! Och på lördag blir det ordentligt födelsedagsfirande för Adam. Måste nog planera in massa för att få tiden att gå fortare. 

Kommer vara först på på det där Singapore Airlines planet den 30 Maj. Perth->Singapore->Helsingfors->Stockholm.



.




50 days

Idag är det 50 dagar kvar! Wooooohooooo
Kom igen, gå lite snabbare.

 

Vi har planerat om våran rutt igen, för 19238472034 gången. Nu tror jag tammigtusan att vi kommit fram till bästa planen. Jag har planerat alla datum, exakt hur länge vi ska vara här och där. Vi ska göra Europa åt andra hållet än vi först tänkt. Vi har tagit bort Zurich men lagt till Prag. Vi har tagit bort Venedig men lagt till Milano.
Några vänner till oss kommer nämligen befinan sig utanför Milano och vi vill möta upp dem där.

 

Raka sträck betyder "flygning", det andra betyder "tåg/buss".

(Efter Barcelona så flyger vi till Marocko och är där i en vecka, fick inte med det på kartan)

UnRavelled

Bjuder på en bild från i förrgår. Jag har kommit in i träningen rätt bra nu. Springer 5km varje dag. Var helt slut efter sprungturen på tisdagen så jag orkade inte laga middag. Åt yoghurt och flingor medans jag tittade på tv istället.
Har köpt nya gosiga tofflor eftersom det borjar bli kallt på kvällarna.

Igår hade vi date night. Vi hade bokat bord på en liten italiensk restaurang i Mosman Park som heter UnRavelled. Man väljer vilken typ av pasta man vill ha, vilken sås och kött. Det blev efterrätt också, cherry cheescake och sticky date pudding. Jag var tungen att knäppa upp jeansen när vi gick till bilen, så proppmätt!

5 min innan vi skulle åka på middag så small det nere vid trafikljusen, igen. Det händer allt för ofta. En bil som skulle svänga och korsade den andra bilens körbana. Frontalkrock och helt kvaddade bilar. Allt gick att se från vårat köksfönster. Det påminner en om hur fort saker och ting kan hända. Lite läskigt.


Så här borde varje höstdag vara

Idag var det verkligen det bästa höstvädret man kan önska sig. Vi besämde oss för att spendera lunchen nere vid Swan River och grilla.
 
Nu har vi kommit hem och vi är båda dödströtta. Måste vara solen, värmen och lugnet som gör det. Måste nog sovamiddag, somnar nästan sittandes. 

Vi räknar ner

Vi är under 2 månadersstrecket nu. Det går sakta men säkert. Sen jag skrev sist har det väl inte hänt så mycket. Hösten har kommit hit på riktigt. Jag har både jacka, ugg boots och halsduk på mig när jag går till jobbet. Hatar att frysa! Förra helgen var jag och såg min första AFT match (australiensk fotboll). 43.000 supportrar är ganska mäktigt även om vädret inte var på vår sida och det spöregnade. Jag fick i alla fall min öl, chips och korv.

 

Något anant som jag inte nämnt i bloggen är att vi har kämpat med inneboende sen vi kom hem från Bali. När vi klev innanför dörren så var hela vårat kök invaderat av kryp. De var överallt! Jag har mått så otroligt dåligt över det. Vi har gjort allt vi kan, vi har vänt upp och ner och städat varje liten vrå av köket. I två veckor har vi hållt på med starka medel och flera bakslag men nu kan jag se ett ljus i tunneln. De är nästen helt borta.

 

En positiv nyhet är att jag har fått min tatueringstid. 11.00 den 2/6 smäller det!

 

Vi har ännu en gång planerat om våran Eurotrip. Vi ska nog kolla på lite flyg-/tågbiljetter i helgen. Jag har försökt korta ner vår resa lite. Vi vill hellre uppleva ett par ställen fulltut istället för att göra något halvdant. Med det sagt så har jag fortfarande 12 länder på 45 dagar inplanerat.


RSS 2.0