Frankie by Audace

 
Efter en lång och slapp helg så var det full fart på jobbet idag. Lön fick jag också, och i samma veva fck jag reda på att Macy's i USA har international shipping! (och Australien tar ingen tullavgift!!) ehehehe. Jag behövde ju en ny plånbok så det fick bli en i färgen roseguld av Michael Kors + en sminkväska. SEN blev jag kär i skorna på bilden!!! Så de fick bli mina också. Nu är det shoppingförbud tills jag kommer hem till Sverige.
Inte så långt tid kvar nu!
 
 

JB

Soffpotatis är vad jag har varit idag. Men det är ok att ha såna dagar ibland. Har ju i alla fall städat badrummet och köket. 
Har legat i soffan och glott på Justin Bieber "All around the world" NBC Special, 1.5 timme lång dokumentär.
Finns inget att klaga på. Han är duktigt på det han gör och snygg.
 
Två bilder utanför Grand Hotell i Stockholm:
Hehe...
 
Nu ska jag kika på filmen Spring Breakers!

THE CALM BEFORE THE STORM

Det har varit stendött på jobbet hela veckan. Jag har druckit kaffe, lyssnat på musik och läst skvaller på internet. Imorgon är det Anzac day (röd dag = ledig) så vi får se vad vi hittar på! Jobbar på fredag, då de flesta har tagit legidt för att få en långhelg. Lär inte bli mycket gjort då heller.
 
Väntar på att mannen ska komma hem och göra bästa portugisiska hamburgarna till middag. Just nu ligger jag i soffan och glor på 'Kourtney & Kim Take Miami' samtidigt som jag googlar 'blod givning falun' och 'organ donation'. Eftersom jag har en tid hos vårdcentralen och tandläkaren när jag kommer hem så ska jag se till att ge blod om det går att fixa och skaffa mig ett engelskt 'organ donations'-kort.
 
 

RETAIL THERAPY

Efter att ha spenderat lördagen i solen och tittat på Geoff när han spelade fotboll, så blev det en spontan kväll ute. Vi var en grupp på 8 pers som drog till Zapata's och värkte i oss mexikanskt and drack sangria. Mycket trevlig kväll och tidig hemgång.
Idag sov jag ut och vakanade upp till regn och 20 grader! Höll på att frys ihjäl. Kände att det var en perfekt dag att spendera i ett shopping center så jag tog bussen till Garden City.
Lite fika mitt i shoppingen såklart!
De här fick fälja med mig hem. Är sjukt nöjd med bootsen! Har suktat efter Acne Pistols i flera år, men de kostar 4000kr.... hittade de på bilden som ser PRECIS ut som Acne bootsen. De är i äkta läder och kostade 1500kr istället.
 
Nu väntar jag på att min man ska laga klart sin kyckling och bacon carbonara till middag! 

NO TIME TO WASTE

 
Vart tog denna måndag vägen!? Jobbet bara flög iväg. Alltid lika kul när man får en hög papper i handen och någon säger "kan du fixa det här åt mig, det måste vara klart....idag". "Bakom varje framgångsrik man står en kvinna", det stämmer verkligen in på vårt företag. Vi tjejer sköter ju allt, haha.
Vädret kan inte riktigt bestämma sig om det ska bli vinter eller stanna som sommar. Idag har det varit mörk och mulet hela dagen, men superfuktigt och varmt i luften. Blir så jobbigt att klä sig.
 
Nu ska jag laga kyckling och världens godaste sallad till middag! 

CITY LIFE

Jag vill blogga, men vet inte vad jag ska skriva om!! Funderar på att köpa en Canon systemkamera när jag kommer hem till Sverige så jag kan ta lite fina bilder (Några kommentarer från dig Jenny om Canon? Bra/dåligt?)
I fredags vart det after work med jobbet, skitkul som vanligt! Jag skulle ta bussen hem vid 19-tiden men ALLA tjatade på mig att inte åka hem. Kevin köpte t.o.m en drink till mig "för då kan du inte gå". Jag missade min buss och hela gänget gick sedan hem till James (bild nr 1 är tagen från hans balkong!), lyssnade på musik och pratade. Tog tåget hem vid 22. Mycket bra kväll!
På lördagen åkte vi ut till ett surf/skate outlet, där jag fick tag på bikinin och hatten på bild nr 2. Riktiga kap! Sen spenderade jag dagen i soffan och kolla på kändis dokumentärer.
Idag har jag och G städat och jag skjutsade iväg han till en bar där kan ska kika på fotboll. 
 
Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar. Ska pillra med designen till bloggen, den behöver ett lyft!

YOLO, BOOKED A TICKET!

Här var det stendött! (hade nästan glömt mitt lösenord till boggen!)
 
Har varit lite upptagen den senaste månaden. Jobbet rullar på i 110% och mamma har varit här (det var skitkul!!!). Sen är det massa annat som gått upp pch ner. Men så är livet. För några dagar sen fick jag för mig att jag skulle ta mig hem till Sverige en sväng, i alla fall. Idag bokade jag billiga biljetter med Qatar, med sjukt bra flygtider! Flyger den 23/5 och landar i Stockholm den 24/5 blir hemma i 10 dagar. Jag behöver ny energi, andas lite lantluft och njuta av TYSTNAD och vackra Dalarna. Jag vill bara gå ut på en promenad i skogen, sitta tyst på en sten och lyssna på ingenting. Ska bli så skönt! 

RSS 2.0