Margaret River

Jag är hemma nu. Som ni säkert förstår så var mottagningen ganska dålig där nere, men vi har haft världens bästa helg! Sett massa kängurus, ätiti god mat, åkt till chokladfabriken, vingårdar, ölbryggerier, olivtvålsfabriken osv. Bodde på bästa stället också, där kommer vi bo igen. En av helgens höjdpunkter var när jag skulle prova att surfa. Min våtdräkt höll mig så varm, frös inte över huvudtaget. Men att ge sig ut i vågorna bland proffsen och man aldrig stått på en surfbräda är inget jag rekommenderar. Jag blev helt mörbultad! Det var så stömt och jag kämpade som tusan, övade på att paddla och hålla balansen. Lyckades sparka till fenan så nu har jag ett härligt blåmärke under foten... Jag plaskade runt i vattnet ett bra tag och träningsvärken är inte nådig! Nu när jag vet att jag inte behöver frysa i vattnet så ska jag öva på att surfa varje helg. Älskar havet!
 
Här kommer en bild, bjuder på föer imorgon.
 

Looooong weekend

Min lilla packning, för vår lilla minisemester. Våtdräkterna + två surfbrädor ligger i bilen redo. Snacka om att jag hade tur som fick min våtdräkt levererad idag! Det tog 15 dagar och jag mejlade deras kundservice och var skitsur precis innan den kom. 

Jag tar inte med mig datorn men har jag mottagning på mobilen så ska jag försöka blogga lite. Nu måste jag sova ska upp om 6h, klockan 04.00 ringer väckarklockan! Ingen tid ska slösas bort. God natt!

SUMMER IS COMING

 
Det ska bli 29 grader varmt nästa torsdag! ÄNTLIGEN, kom igen sommarn.
Jag behöver sol och en härlig solbränna. Hade inte sagt nej till finväder när vi är down south, men så länge det inte regnar så är det ok. OOoooh älskade havet, alla lååååååånga stränder, världens vackraste natur! gud vad jag längtar till lördagsmorgon. Ska ladda kameran och knäppa så mycket bilder jag kan.

LEV NU

Hej hej hallå! Jag lever, har varit lite upptagen med annat. Dessutom har jag kommit in i en jag-längtar-hem-och-saknar-mamma-mest-i-hela-världen-fas. Det brukar gå över, men det är så himla jobbigt! Min mamma är det bästa jag har i hela världen, och hon kommer ALLTID vara det. 
 
Annars då, jo jag har varit på fin-middag, bakat bullar och jobbat asset av mig. Den här långhelgen är efterlängtad! Jag ska njuta till max nere i fina Margaret River. Hurry up weekend!
Den här bilden tog jag på oss utanför mormor och morfars hus, nu senast när jag var hem!♥

WANTIES

Två saker jag vill ha väldigt mycket. Ni vet väl att Birkenstock sandaler är tillbaka på "inne-listan" igen? Jag ska defenitivt skaffa mig ett par vita, de kommer bli perfekta inför sommaren!
 
Nu dricker jag té igen, kvälls-té denna gång. Lagade tortellini med bacon och ädelostsås till middag, enakelt och gott. Ska kika lite i senaste 'Famous' tidningen innan jag somnar. 
 

@ Work

Work hard, play hard. Är på jobbet och dricker morgon-te. Det är riktigt skitväder ute idag igen, jag gör mitt bästa för att pigga upp stämningen med att ha en rosa skjorta.

På lunchen ska jag gå till 'Lovely Nails' och få naglarna målade med vitt (eller svart, kan inte bestämma mig!?) schellack ska bli kul att testa det och se om det håller så bra som alla säger. Igår smörjde jag in mig med brun-utan-sol, det blev helt ok. Om ni undrar varför jag håller på att fixar alla dessa ytligheter så är det för att Geoffs fotbollsklubb har sin avslutningsmiddag på fredag.

Igår spenderade jag HELA kvällen åt att försöka bestämma mig vilken Balenciaga väska jag vill ha. Typ det svåraste/jobbigate valet jag gjort på länge, blev t.o.m irriterad! Vilken "form" på väskan vill jag ha? vilken färg? vilken typ av hardware vill jag ha? vilken färg på hardwaren? Tänkte först köra på någon rolig färg som typ röd, men jag mesar ur och tar ett "safe card"... Jag kommer köra på den här klassiska:



Rainy day


Idag bjuder inte Perth på sitt bästa väder. Den här bilden tog jag i ett av våra mötesrum, med utsikt mot Kings Park. Man hör hur vinden susar imellan byggnaderna. Inför nästa vinter ska jag köpa mig ett par gummistövlar. 

Nu sitter jag på bussen på väg hem, kikar på väskor (ovanligt?) på internet. Hatar alla mina kläder för tillfället, vill bara kasta allt. Men snygga väskor, som håller en hel livstid och som aldrig "går ut mode"  finns det gott om. Jag önskar att man kunde klä sig i väskor, då skulle livet bli enklare!

Den här gobiten får det att klia i fingrarna!


Sunday Walk

En bild från dagens 10km promenix med Albin. Efter att ha legat på soffan hela morgonen och kikat på 'Kesha: My crazy beautiful life' så behövde jag komma ut i det fina vädret! Det spöregnade igår och vädret kommer nog fortsätta vara lite ostadigt ett tag till, så man får ta vara på när solen är framme.

Nu ska vi äta middag framför två, x-factor!

Filmkväll


Mobil update!
Sitter inbäddad i filtar och tittar på årets sämsta skräckfilm, The Conjuring (med kinesisk textning) men Albin. Kikade på Word War Z tidigare, det var däremot en bättre film. Det blåser HELT sjukt mycket ute, regnat har det gjort hela dagen och kallt. Riktigt vinter väder.

Fick mycket gjort idag i alla fall. Gjorde lite butiksärenden, fikade, hämta lite ägg som våra höns lagt och G ristade kaffebönor. Jag pallade citroner från grannens träd och när jag stod där på den rangliga barstolen, hängandes över staketet får jag syn på en huntsman spindel bredvid min fot!!! Inte dödlig men fy så otrevligt. En stund senare får jag syn på den största red back spindeln jag sett också! Den är ju däremot dödlig, men jag dödade den först med sprej.

Äh ska ta och se klart den här skitfilmen nu, och hoppas att inte vårt hus blåser bort.

Polis polis potatisgris!


Nä ska man ta och bli polis kanske? Tanken har alltid legat i bakhuvudet och skavt. Jag har aldrig sett mig sitta i ett grått kontor 8-17 och göra samma sak dag ut och dag in. Jag vill ha variation, spänning, kunna påverka, hjälpa och göra skillnad. Var dag bjuder på något nytt, ingen dag är sig lik. Sen ligger ju polisyrket i Abrahamsson släkten.
 
Vad tror ni? Skulle det passa mig? 
 
I så fall skulle jag gå utbildningen i Sverige. En karamell värt att suga på ett tag till och se i framtiden.

Visumet är mitt!


Det tog 1 år och 4 dagar. Jag har äntligen fått mitt australienska partner visa godkänt!!! Grattis till mig. Igår fick jag prinsesstårta och blommor av Geoff när han kom hem från jobbet. Sen somnade jag på soffan, vill bli frisk nu! Gick till jobbet i alla fall, ska dricka en kopp te nu. Känns som en lugn dag jobbvis.

Mobilblogg!

Äntligen! I 1,5 år har jag försökt få blogg-appen att fungera i mobilen. Nu verkar det som att funkar? Kul! Då kan jag uppdatera vart jag än är.

STEVE MADDEN

Idag startade vi dagen med frukost och catch up med Anna och Adam som vi inte sett på 3 månader! De har vairt i Europa och sen gift sig på Bali. Mycket att prata om alltså. Sen belv det STORSTÄDNING av lägenheten och tvättning. Efter det tog jag 2 panadol och la mig på soffan och kollade på Keeping Up With The Kardashians. Behövde vila lite eftersom jag fortfarande inte mår helt bra, hoppas jag får ordentligt med sömn inatt igen.
 
Klickade ÄNTLIGEN hem ett par boots i äkta läder. Vet inte HUR LÄNGE jag har velat ha ett par, det har stått på min "Att köpa"-lista forever. Kikade på Primeboots, Frye och Johnny bulls men antingen var de för dyra eller så går de inte att beställa till Australien. Så det blev et par Steve Madden tillslut!
 

Löragsmys

Vaknade och mådde SKITDÅLIGT. Alla säger att det är hay fever/hösnuva, men själv tror jag att det är en förkylning. Åkte i alla fall iväg  på jakt efter en wetsuit till mig. Hamnade uppe vid City beach, kollade på surfarna och fortsatte upp till Scarborough. Klämde, kände och funderade men ingen av de olika alternativen kändes helt rätt. Kom hem la mig i soffan med tre filtar och däckade någon timme. Mår lite bättre, men längtar efter att få gå och lägga mig.
 
När jag vaknade så beställde jag en wetsuit från Billabong. Bra pris, rätt sömmar och lite tjockare än Geoffs wetsuit (eftersom jag fryser lättare än han). Längat tills den kommer så jag äntligen kan prova att surfa!
 
 
 

Friday afternoon

Min favorit plats: stranden och havet!

Ögonproblem

Jag har såååååå ont runt ögonen. Huden är torrare än Sahara öknen. Knallröd, kliar och flagnar. Det är både fult och irriterande, jag ser ju sjuk ut. Har aldrig haft några problem förut så jag vet inte riktigt vad som har hänt. Ska gå till apoteket imorgon och köpa fetastekrämen jag kan hitta och smörja mig med.
 
Ska försöka sluta klia nu och titta klart på filmen inte det är sovdags. Hejs!

MOMENTS

 

PLANER

Har lite spännande saker på gång.
 
Igår bokade vi världens finaste 'studio' (man har bubbelpool på rummet!!!) på Gilgara Retreat nere i Margaret River, där ska vi spendera långhelgen som inträffar sista helgen i September. Då blir det några klassiska vändor till vingårdarna/ölbryggerier, goa middgar, surfing (samma datum förra året kunde jag ligga på stranden och sola), besöka chokladfabriken och olivgården där man kan köpa världens bästa tvål.
 
Idag har vi planerat lite för den stora 'Oktoberfest' som annordnas i Perth varje år. Vi är ett gäng som kommer köra all in med kostymerna, det ska bli så kul! Massa öl och dans till bra musik den 12 oktober.
 
Sen har vi bokat allt boende på Fiji, känns skönt. Nu är det bara att räkna ner!

RSS 2.0