Sjuk

Mådde prima igår men vaknade upp med rakblad i halsen och snor i hela ansiktet idag. huh.
Tur att jag är ledig lör-sön så jag kan vila mig.
Sen håller jag på med upplärning på jobbet med en tjej, men hon är så grym redan så jag hoppas att jag kan sitta och dricka té med honung på kontoret hela kvällen.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej Sara! Jag har läst din blogg ett bra tag nu och gått igenom i stort sett allt du skrivit om din tid i Australien då jag själv snart ska åka dit. Jag hade tänkt börja med Perth då jag har en släkting där och sen får vi se vad som händer. Nu har dock min släkting sagt att jag borde stanna hemma i Sverige och jobba under sommaren och sen åka till Australien i höst istället, då det är kallt och tråkigt i Perth under den australienska vintern. Plus att det är rätt dåligt med jobb. Själv känner jag inte alls för att stanna i Sverige då jag är enormt less på mitt jobb och inte pallar med ännu en sommar. Dessutom vill jag helst komma hem till Sverige nästa juni och vill såklart få ut så mycket tid, helst ett helt år, på mitt visum.Så min fråga till dig är alltså: Hur är den australienska vintern? Är den kall och tråkig som jag hört?Mvh Cissi

2012-05-05 @ 14:37:49
Postat av: SARAH CARLSTEN

Haft en bra helg? :)/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-05-06 @ 17:14:14
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: SARAH CARLSTEN

Haft en bra helg? :)/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-05-06 @ 17:14:15
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej Cissi!Visst kan det bli lite 'tråkigt' på den Australienska vintern (men inte i närheten så tråkigt som här hemma i Sverige) om man jämför med hur kul man har på sommarn. Men samtidigt så blir det ju vad man gör det till :)Det kan regna en del och jag skulle rekommendera att ta med ett par jeans och en skinnjacka. Jag tror själv att det är bäst att komma dit på vintern åd det är lättare att få jobb i innan vår/sommar börjar och folk for sommarlov. För då tar de hellre in yngre anställda eftersom de inte behöver betala ut lika mycket i lön då :PJag tycker absolut att du ska åka! Utnyttja 1 helt år om du kan, jag hade den bästa tiden i mitt liv! :)

2012-05-06 @ 19:02:11
URL: http://sabras.blogg.se/
Postat av: Sara

Ska tilläggas att det är kallt och 'vinter' i typ 1 månad :P det börja bli kallt i maj, var som kallast i juni och sen i juli blev det varmare och varmare :)

2012-05-06 @ 19:04:29
URL: http://sabras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0