I'm coming homeIgår bokade jag en flygbiljett. Känns helt otroligt bra! Måste få ordning på mina grejer, jag har ju en helt del prylar. Haha. Något som är mindre bra är att det har kommit ett lass med snö...försvinn! Annars så jobbar jag på. Såg precis filmen om KONY 2012, helt otroligt stark kortfilm! Lägger upp videon i ett eget inlägg så ni som inte sett den kan se den.

Kommentarer
Postat av: bec and alex

Hej! Såg att du hade varit en del i Perth! Vi har spenderat två år i WA - Down south, Perth och broome. Vi är nu tillbaka i Sverige sedan november men saknar det otroligt mycket. Ska åka tillbaka nu i sommar för att börja plugga. Såg att du med skulle tillbaka, ska du studera eller bara holiday?Fin bloggBec and Alex

2012-03-11 @ 12:13:45
Postat av: Sara

Nämen vad kul att ni hittade min blogg! Vad ska ni plugga?? :-) min pojkvän är från Perrh, så jag ska flytta ner permanent. Ska börja med att jobba sen blir det nog studier. Vilket datum åker ni ner?? Hade ju varit kul att hålla kontakt!

2012-03-11 @ 23:48:02
URL: http://sabras.blogg.no
Postat av: Bec and Alex

Låter jättespännande! Vi har sökt till de olika universiteten i Perth och har än så länge fått svar från Murdoch vilket vi också tror att vi kommer välja. Det blir bachelor of commerce, major HR. Börjar i slutet av juli så vi åker väl ner i början av juli! Du då? :)

2012-03-12 @ 07:34:23
Postat av: Sara

Oh vad kul! :) Jag tror jag kommer välja Curtin university när jag ska plugga. Jag åker ner den 13 Juni. Har ni någon blogg eller så? :)

2012-03-12 @ 09:41:03
URL: http://sabras.blogg.se/
Postat av: becnalex

Hej! Låter jättekul! Oh, kan verkligen inte vänta tills att få åka ner igen till alla vänner och så. Kul att det finns andra svenskar som också tycker om Perth, har inte träffat så många svenskar i just Perth eller WA överhuvudtaget. Vi gav vår blogg här, blir inte mycket uppdateringar väl här hemma, men vi kommer väl igång snart igen. Sen finns vi på Facebook såklart.

2012-03-12 @ 17:42:06
URL: http://becnalex.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja men precis! Nej jag hängde bara med australiensare nästan och saknade att prata svenska så himla mycket. Men fick kontakt med en svensk aupair i samma område som där jag bodde. Jag tycker absolut att vi ska hålla kontakten! :) jag heter Sara Abrahamsson på Facebook (har inte en sån bra bild på mig men man ser eiffeltornet i bakgrunden, haha)

2012-03-12 @ 23:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0