En sväng söderut igen

Efter ett fullspäckat lite mer än ett dygn i South West så är jag hemma. Vi var 11 personer, kom fram 08.00, slog upp våra tält och drog direkt till stranden, lunch på en vingård, vidare till mataffären för att köpa marshmallows och alkohol, tillbaka till lägret, några sovmiddag och vi andra drack öl, åkte ner till klipporna/stenarna vid stranden och tittade på solnedgången och drack öl (såklart), åka tillbaka campingen, det var kolsvart men vi hade små lampor med oss, killarna gick iväg och var manliga och skötte grillen, vi tjejer satt kvar och prata strunt och drack vin, alla blev som hökar när maten kom, födelsedagsbarnet skulle gå och kissa bakom vårat tält men där låg en känguru och sov (haha), sen började det spåra med alkoholen och det dracks direkt från vindunken och fulla plastmuggar shotades. Alla somnade innan 24.00.









Geoff, Zoe, Leon, Harry, Cody, Jigga, Kerri, 'C' (han hade världens konstigaste namn), Em, 'K' (syns inte på bild, men minns inte hur hennes namn stavas).

Födelsedagsbarnet (25 år) fick blåsa ut tändaren och äta munkar och muffins istället för tårta.





Dagen efter vaknade vi vid 08.30 och låg och ropade till varandra från de olika tälten eftersom ingen orkade gå upp. Jag var tvungen att gå upp och kissa och campingen såg ut som en svinstia, det var riktig festivalkänsla men vi städa så fint efter oss och packade ihop våra grejer. Åkte och kolla på utsikten sen in till Margaret River för att äta frukost och gå på en marknad. På vägen hem stannade vi så killarna fick åka lite skateboard och så åt vi fish'n'chips.

Jag var verkligen kanontrött igårkväll och somnade i sängen med en tidning i ansiktet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0