Vilse i Perth

Efter 1 vecka i en av fororterna till Perth sa kande vi att det var dags att vara lite sjalvstandiga och ta taget in till The City. Det gick hur smidigt som helst, och vi hittade direkt till alla affarer och sma grander och det blev nagra sma kop hem. Basta affarerna har ar helt klart Target och Valleygirl, jag kopte brutalt hoga klackar for 30 dollar och en blommig topp.

Efter shoppingen skulle vi ta oss till den kanda parken King's Park men da kom vi fram till att vi hade glomt kartorna hemma... men vi borjade traska at de hallet vi fick for oss att det var. I 2 timmar gick vi och gick i stekande sol, och den har parken ligger verkligen inte langt ifran stan. Vi gav upp och siktade in oss pa skyskraporna och borjade ga in mot Perth igen. Trotta som vi var tog vi taget tillbaka ut till Freo och tittade pa kartan och insag att vi gatt helt at helvete rent ut sagt. Jag aker aldrig mer in till city utan karta!

Idag har vi bara legat pa stranden och lapat sol, det ar sa varmt och skont och jag alskar det, och det ar bara var har an! Tank nar det blir sommar och 40 grader!

Pa sondag far vi flytta in i laganheten som vi fatt! Den ligger hur bra som helst och pa mandag ska vi ta en svang till IKEA, jag aker mest dit for att fa kopa lite svenska godis haha.

Puss fran solen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0