Sydney I'm here

Sitter äntligen på ett hostelrum. Satt kvar på flygplatsen i 2h och letade boende, allt är verkligen uppbokat i den här stan under nyår! Lyckades få tag på två hostelrum på ett nyöppnat hostel (hur fint som helst är det!), blev ganska dyrt men jag orkar inte bry mig. Jag har inte sovit sen i gårnatt, och nu har jag mitt egna rum att sprida ut mig i och sova som en prinsessa. Imorgon flyttar jag in i ett rum med 8 sängar. Sydney bjuder på sol men lite kyligare än Perth. Nu ska jag virra mig runt i stan helt själv och hitta ett mcdonalds för jag har inte ätat på ett dygn!





Östkusten

HERREGUD vilken söndag!? Jag och Jonna var helt crazy, blev väldigt lulliga nere på the leftbank och hamnade på poolparty efter det, sen hade jag tydligen klätt av mig och lagt mig på mage på vardagsrumsgolvet och somnat. Jag kan inte sluta skratta åt den kvällen.

Igår blev det en spontan sväng till Ikea och köpa lite möbler till lägenheten och idag har vi ägnat de första soltimmarna på stranden. Nu har jag snart packat klart min ryggsäck och känner mig väldigt redo för Sydney!

Julafton

Nu är julafton över här i Australien. Har smällt i mig massa mat och onyttigheter, låg i poolen i skuggan men höll på att smälla av i de 40 grader som värmen kom upp i idag. Helt omöjligt att andas ut AC eller en fläkt i detta land. Glömde nästan bort att ta kort, men här är några.





Den löjliga hatten som min kära pojkvän har på sig är något som man får ur en "smällkaramell" som man drar sönder och så måste man läsa ett dåligt skämt som kommer med. Typiskt Australien.

Bortskämd blev jag också. Fick bland annat Lady Gagas läppstift, 2 biljetter till att se Ke$ha och presentkort på Sportsgirl + allt annat!


Julbak

Tack för att jag fick sova inatt, var bara upp 1 gång och kissade så nu är halsen bättre. Febern sitter i fortfarande och det är 33grader varmt ute, så jäkla svettigt. Vill verkligen bara ligga i soffan och sova men jag är så illa tvungen att gå till affären och köpa bakgrejer och baka lussekatter (förstår ni hur jag kommer svettas ihjäl i det där lilla köket!? gasugnen gör det verkligen dödsvarmt).

24/12 - Christmas eve, firas på The Leftbank (en juldrink lär jag ju få i mig i alla fall)
25/12 - Christmas day, Jul firas med familjen Edwards med massa mat och julklappar
26/12 - Boxing day, vilket betyder att man går ut och dricker öl
27/12 - Packa ryggsäcken (tur att jag kan lämna kvar massa saker)
28/13 - SYDNEY kl.23.50

Kommer aldrig bli av med förkylningen med detta fullspäckade schema. Dessutom är det så jäkla kallt i Sydney just nu.


Sjukling

H-e-r-r-e-g-u-d. Jag mår så jävla dåligt. Allt i min kropp gör ont och det rinner i både näsa och ögon. Sitter och trycker i mig lite av det som blev över från den starka grytan igår, och hoppas på att jag bränner bort bacillerna. Varvar med två alvedon också.

Inte så konstigt att det blev värre idag, kunde inte alls sova inatt. Vaknade en gång varje timme, var upp och kissade fyra gånger!(jag brukar aldrig gå upp för att kissa mitt inatten). Vädret har varit mulet men 33grader varmt och jag har varit hel klibbig av svett. Slog in julklappar och skrev fel på dem. Var tvungen att diska eftersom disken tyvärr inte gör det själv. Tappade en kniv på foten. All disk rasade när jag hade ställt de i diskstället. GUD VAD JOBBIGT ALLT ÄR NÄR MAN ÄR SJUK.

Det bästa med att jag ha stått ut med den här dagen är att det nu börjar ett avsnitt av 'How I met your mother' på channel 7 och precis efter börjar ett till avsnitt på 7 Mate...OCH jag har choklad/vaniljglass i frysen!


Rakblad i halsen

Vaknade och det kändes som att jag hade blivit matad med rakblad under natten. Kunde inte prata eller svälja. Mådde helt åt....skogen. Blev serverad citronté med honung och låg sedan utslagen i soffan. Tills telefonen ringde och pojkvännens mamma frågade om jag ville följa med och köpa de sista julklapparna. Garden City var totalt kaos, jag hatar alla julshoppare. Men jag fick tag på den sista viktiga julklappen...en kaffemaskin till min man (och mig själv såklart). Man kan göra alla sorters kaffe på den och självklart té och varm choklad också. Jag vill att de ska bli jul nu så vi kan prova den!

Nu ska jag äta middag och dricka något för min hals.

Solbränna

Att vara solbränd är så jäkla snyggt. Jag älskar att vara brun, man ser frisk och glad ut. Därför bjuder jag på några härliga bilder från weheartit. Som kanske kan värma er lite där hemma i kylan.






Vinterskor

Det är tjockt med moln och regnet har öst ner hela morgonen. Så idag stannar jag inne. Jag får lite jul- och vinterkänsla av det här vädret, och tittar på vinterskor som jag vill ha. De kommer passa fint till den australienska vintern.


Jag vill verkligen ha skorna längst ner till vänster!


Perth -> Sydney

Nu är det bokat och klart. Den 28:e kl.23.50 flyger jag från Perth och landar i Sydney den 29:e kl.07.00. Flygtiden ligger på 4,5h men sen är det ju tidskillnad på några timmar mellan väst och östsidan. Känns så jäkla konstigt att jag ska lämna det här som känns som mitt hem, men fy satan vad kul jag ska ha! Måste bara passa på att pussa på min kära pojkvän så mycket jag kan nu.

En natt i Las Vegas

Jag älskar australienska hemmafester. Man blir bjuden på mat och alkohol. Vi drack öl och isdrinkar medans folk gick runt med tallrikar fulla med sushi,små pajer och annat gott som man fick äta. Hela baksidan var dekorerad med efter temat Las Vegas och födelsedagsbarnet Kelly bjöd oss på jello shots. Det var första gången jag drack det, skitsvårt var det. Man var tvungen att lirka med tungan och försöka suga i sig den där klumpen. Dansade gjorde vi såklart också, det får jag inte glömma att säga: de är grymma på musik här nere!


Låt mig presentera: Jay, Paige, Geoff och jag!



Odjuren i havet


Behöver jag säga att det gjorde ont? Jag hade då grinat som en barnrumpa. Stackar min fina man♥ En filur tillhörande manetsläktet bestämde sig för att linda sig runt hans arm när han var ute och simmade. Det är uppsvällt som känns som tjocka ärr. Usch. Jag vill aldrig mer bada.

2 much

Har druckit så mycker öl och cider ikväll så jag tappat räkningen. Satt på uteserveringen på Little Creatures och njöt av solnedgången och god dricka. Hann knappt vara där i 5min och 4 olika servitörer  frågade om ID även om jag hade stämpel (ser jag ut som 16 eller??!!). Måste sova innan jag dör, god natt.

Värme

Dagen började med magont och huvudvärk. Tvingade mig ut i värmen där det var så varmt att man kanppt kunde andas (helt seriöst!). Njöt av livet medans jag promenerad in till Freo. Jag har det så förbaskat bra här, finns inget som stavas H-E-M-LÄ-N-G-T-A-N i mitt huvud. Skulle leta efter de sista julklapparna och ett par pilotbrillor till mig sjäv. Men det gick ju så där...


Inga julklappar blev det. Kom hem med en klänning, en t-shirt, pilotbrillorna och TVÅ väskor (jag kan se frmaför mig hur mamma säger MEEEEN SAAAAAAARAAA när hon läser det). Men allt var på rea förutom två saker! Klänningen ska jag ha på lördag med ett par svarta spetshandslar och lite andra krusiduller, ska nämligen på en födelsedagsfest med Las Vegas tema.


Dags att...

...nypa mig själv i rumpan och sätta lite fart. Fixa till mig och ta mig till tågstationen på någotvis, ska in till Subiaco och möta the girls för middag och fira Jonnas 21-årsdag. Mår inte helt på topp men hoppas att jag klarar av att dansa lite på en av klubbarna ikväll. Får inte bli allt försent för imorgon ska jag vara på topp inför julmiddagen med pojkvännen och några av hans jobbarkompisar!

Update: Jag har lyckats igen. Har legat i soffan och svettats och skakat. Jag har ätit dålig mat igen, och det är ju inte första gången (kräktes som en gris på jobbet i Norge efter att ha ätit dålig mat). MEN VARFÖR JUST IDAG!? Jag vill ju så gärna gå ut och fira Jonna ikväll, men just nu ser det ut som att jag kommer ligga i forterställning i soffan hela kvällen. Nej nu är jag faktistk lite ledsen på livet. Fan

Underhållning

Det är ju helt underbart att jag kan se 'Svenska hollywoodfruar' här nere utan problem! Yes. Ska kika på ett till avsnitt medans jag har en sovandes pojkvän på ena armen. Dessutom så ska jag boka flygbiljett imorgon! Kanske åker till Sydney på direkten i alla fall... får se hur jag gör. Melbourne den 27:e eller 28:e eller Sydney den 29:e. Längter så sjukt mycket efter alla fina vänner som jag ska fira nyår med, vi kommer ha så jäkla kul!

Nej men ett till avsnitt var det ja.

Crazy beautiful life

Gick en promenad efter Swan river och beundrade alla hus och båtar. Bilderna är tagna med mobilen.


Synd att min pojkvän sålt sin båt, annars hade jag ägnat alla ledig tid på den. (Det som sticker upp bortanför träden är Perth City)


De två svarta klumparna i vattnet är två svanar som jag försökte få kort på, men det gick ju sådär...

bilder från söndagen

Först sol och bad





Sen ett par drinkar på The Leftbank





Sen hamnade jag i Claremont med de här svenska snyggingarna:

Jag, Ida, Jonna, Matilda!

Hemma

Denna kväll har bjudit på både tårar, skratt och dans. Jag tackar Jonna, Matilda och Ida för en trevlig kväll!!! Hittade en halvt medvetslös pojkvän när jag kom hem med taxin. Stackarn, han måste sluta oroa sig för mig. Vill helst inte vakna imorgon, snälla låt mig sova borta bakfyllan!

Och angående självmordsbombningen i Stockhom så vill jag bara säga FUCK YOU och kunde du inte åkt hem till ditt egna hemland och sprängt dig i bitar!? Så jävla onödigt.

god natt.

Sunny sunday

Har hängt på stranden hela förmiddagen, solat och badat, 36 grader varmt och strålande sol. Är det en liten avundsjuka som jag känner av från er där hemma? Nu är klockan strax efter tre på eftermiddagen och vi dricker hemmagjorda drinkar sedan ska vi ner och njuta av solen och lite öl på The Leftbank, hur bra söndag har inte jag gott folk?

Kommer upp bilder från dagen imorgon, för nu ska jag ta på mig solbrillorna och njuta av SOLEN!


100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till? Sara, baby, lumi-bumis (haha don't ask)
2. Någonting jag tycker om med mig själv? hjälpsam och bra lyssnare 
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv? kan inte säga NEJ 
4. Detta är jag rädd för? hajar, spindlar och mörker 
5. Tre saker jag vill ha varje dag? min pojkvän, sol, mexikansk mat
6. Tre saker jag absolut inte kan göra? rita, sjunga och dricka tequila (kräks på en gång)
7. Detta tycker jag om att göra? sola, shoppa, dansa, festa, resa 
8. Detta vill jag göra just nu? dricka en vodka/redbull och dansa 
9. Bästa känslan? frihet och att vara nykär
10. Värsta känslan? att bli sårad
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har? OMTÄNKTSAM 
12. Är jag kär just nu? ja men visst serru
13. Jag vill gifta mig? ja när jag blir stor
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör? RESA mer, hoppa bungyjump och få massa bäbisar!  
15. Min käraste ägodel? mobilen 
16. Något jag vill ha i present? ett par nya flip-flops (mina är helt söndertrampade)
17. Detta har jag på mig just nu? pojkvännens mjukiströja
18. Favoritkläder? jeansshorts och linne 
19. Favoritdjur? delfiner och koalor
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest? pop/rock/dance/house
21. Favoritlåt just nu? Swedish House Mafia-Miami 2 Ibiza!!!!!!!
22. Roligaste ämne i skolan? att gå i skolan är ju inte kul för 5öre... 
23. Tråkigaste ämne i skolan? MATTE utan tvekan
23. Stjärntecken? skorpion
24. En bok jag gillar? nästan alla biografier 
25. En film jag älskar? INTO THE WILD
26. Favorit tv-program? Gossip Girl, True Blood, How I met your mother, The Vampire diaries, Two and a half men
27. Favoritdoft? herrparfym
28. Detta äter jag gärna? MEXIKANSKT!
29. Dricker helst? vatten eller vodka/redbull (haha)
30. Favoritgodis? choklad och polkagrisar
31. Hit vill jag gärna åka på semester? Fiji eller South america 
32. Färg på mina ögon? grön-blåa med lite brunt i
33. Min längd? 168cm skulle jag gissa
34. Jag tror på: musik 
35. Jag spelar? partymusik från 92.90 just nu
36. Person jag beundrar? MAMMA
37. Så här bor jag? i en stor 2:a/3:a i Perth, Australien
38. Antal döda krukväxter i hemmet?- HAHA jag räddade Carlos(vår växt har ett namn ja) från döden idag!
39. Det här tänder mig? intelligens och kunskap
40. Det här gör mig avtänd? hjärndöda idioter
41. Favoritfärg? rosa
42. Favoritcitat? live life without limits
43. En hemlighet jag vet? kan jag ju inte berätta heller
44. Bästa present jag fått? nya mobilen av mormor och reseförsäkringen av mamma och mormor
45. Senast köpta skiva? Lady Gaga
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är? mitt hår
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mina tänder, eller ett par tuttar hade ju varit trevligt att ha annars
48. Udda förmåga/egenskap: jag är bäst  (har sagt det hela mitt liv så jag antar att det stämmer, inte alla som lyckas vara BÄST!)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en delfin eller en koala
50. Vad lyssnar du på just nu? Black Eyed Peas - The Time
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? köpt julklappar
52. Var är dina föräldrar födda? i stockholmstrakten och hälsingland(?)
53. Vad är det senaste du installerade på datorn: ingen aning faktiskt
54. Vilken är din favoritrestaurang? alla som serverar mexikanskt eller lax
55. När badade du i en pool senast? i september (hallå har ju hela havet att bada i!)
56. Har du varit med i någon skolpjäs? HAHA ja julavslutningen i 5:an tror jag det var
57. Hur många barn vill du ha? 3 eller 4
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? dansband...kom igen liksom?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? med lite hjälp så löste det sig
60. Vad har du för TV-kanaler? massa! bäst är: GO!, channel 7, 7 mate och TEN 
61. Har du åkt moped någon gång? om jag har, hoho BALI!
62. Har du busringt någon gång? ja, busig 11-åring vettu
63. Har du fått felparkeringsböter? Nix
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? BUNGYJUMP SKA JAG HOPPA 
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? befinner mig där nu, Australien 
66. Har du en egen trädgård? bor på andra våningen så nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? 'Luftens hjältar' var ju utan tvekan det bästa när man var mindre
68. Kan du alla orden i nationalsången? haha nää
69. Badkar eller duschkabin? båda?
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? alla har varit halvdåliga 
71. Favoritpizza? kebab eller mexikana med beasås 
72. Chips eller popcorn? chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? ett ljusrosa och ett aprikos/rött
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? HAHA kan man göra det!?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej jag är för snygg
76. Apelsin- eller äppeljuice? apelsin såklart!
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? min pojkvän och vi åt fisk
78. Favoritchoklad? allt med marabou
79. När röstade du senast? förtidsröstade innan jag åkte till Thailand i september
80. När åt du en hemodlad tomat sist? ööh...never?
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? ja så bra är jag faktiskt
82. Är du bra på matlagning? ja det duger helt okej
83. Klarar du att tanka själv? nemas problemas
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? nej skulle aldrig hända
85. Pepsi eller Coca Cola? blä å usch?
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ja
87. Vad var det senaste du handlade? julklappar
88. Har du kräkts offentligt? inte som jag kan komma på nu
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
 GE MIG PENGARNA har ju redan hittat kärleken!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
njaaa
91. Har du ringt något betalnummer? que?
92. Kan man vara vän med sitt ex? ja det är klart
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? när jag var liten besökte vi farfar efter det har jag inte behövt besöka någon annan
94. Hade du mycket hår som liten bebis? vet inte, har inga bilder att kika på heller
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? på min australienska mobil är det bara massa klickande på knapparna som hörs eftersom jag missuppfattade hela grejen
96. Vad har du i din väska? nycklar, mobil, pass och pengar
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? pussar på min pojkvän
98. Vad är du tacksam för idag? att jag har världens bästa familj hemma i Sverige och hela Geoffs familj här nere. Alla underbar människor och vänligheten som finns här! 
99. Var hittade du den här listan? i en annan blogg.
100. Har du varit ärlig när du besvarat frågorna? yes sir!

Bli min...snälla?


pic; lagarconne.com

$395, det har jag ju inte råd med. Synd. Den perfekta. Men när det blir +40 grader är det nog inte så kul att släpa runt på den här, fast den hade ju passat fint till den australienska vintern!

We'll be forever young



pic: valleygirl.com.au

Hoppas med hela mitt hjärta att de där brillorna säljs.

Klingan


pic; stylebykling

Måste införskaffa mig en lite förstor grå tröja.

Från väst till öst

Jag berätta så här på morgonkvisten att jag bestämt mig för att flyga till Melbourne den 27:e eller 28:e. Flyger över till östkusten för att resa och fira nyår i Sydney med alla svenska vänner som kommer befinna sig där. Det var planen från början, men jag höll på att vika mig pga kärleken och stanna kvar här. Men jag har lovat mig själv att aldrig gör ett sånt misstag igen, att vika mig för någon annan. Jag måste göra det jag vill. Jag har allt för många gånger gjort alla andra glada. Men det här kommer gå fint, jag planerar att vara borta i 8 veckor och resa upp efter hela östkusten för att sedan flyga tillbaka hit från Cairns. Då ska förhoppningsvis jag om min man åka till Thailand i tre veckor.


Melbourne

God morgon

Nu är det lördag här nere, 06.30 för att vara exakt. Jag vakande pigg 06.00?! Förstår inte alls hur jag lyckades med det. Sitter och tittar på 'Musse Pigg och hans vänner' och ska dricka lite kaffe nu. Idag står det Jul-shopping med min man på schemat, åker nog till Garden City för att lösa det där med julklappar.

Herregud, kom precis på att jag faktiskt har gått över prövotiden på mitt körkort! Har ju haft det i två år nu (tog det den 28 november 2008) och skött mig bra. Så nu betyder det att jag inte blir av med det på dirketen om jag skulle köra lite förfort. Fan vad jag är bra.

God morgon i alla fall!

Man tager vad man haver


Kylskåpet och skafferiet är soprent, det här vad det jag hittade som var dugligt till frukost. Havregrynsgröt, äpple och juice. Ingen mjölk hade vi. Det är så jobbigt att man själv måste fylla på kylskåpet, det är mycket roligare att leta hemma hos mamma eller mormor.

Nu ska jag diska, måla om mina naglar i en starkare rosafärg eller silvriga (hmm), sen kladda på solkrämen och ge mig ut i solen och få lite färg.

Inte bästa dagen

Låg med huvudvärk halva dagen. Kollade på Friday the 13th: final cut (inte alls så läskig som jag hade förväntat mig). Lyckades skära av det yttre hudlagret på mitt ena långfinger och nu gör det asont. Men när min man kom hem gjorde han världens godaste middag och vi tittade på film, så nu är allt mycket bättre. Ska nog krypa ner bredvid honom nu så han slutar prata i sömnen.

Tar nya tag imorgon.

Hanna.M



pic: Hanna Montazami

Det här är en av Maria Montazamis döttrar och jag älskar verkligen hennes klädstil. Både hon och henns syster Sara klär sig helt AMAZING. Tur att båda har bloggar, bloggnörd som jag är och följer allt och alla.

Levande död

Här var det dött. Jag har legat med huvudvärk i ett par dagar, den vägrar att ge sig. Igår pallarade jag mig ut på en promenad och hamnade i Sout Fremantle, som är fullt av charmiga gamla hus blandade med moderna glashus och caféer i retrostil. Hur mysigt ställe som helst. Lyckades skaffa mig ett rejält solbränt ansikte och linnebränna.

På kvällen åkte min man och jag ner till hamnen där alla restauranger ligger uppradade med varenda fiskebåt guppandes precis utanför dörren. Vi bestämde oss för Joe's Fish Shack som hade en mängd seafood att välja mellan. Musslor (jag vågade aldrig prova dock) och vitlöksbröd, och sedan 'spanish mackerel' och 'tasmanian salmon'. HUR GOTT SOM HELST. Sedan rullade vi hem för att landa i soffan och titta på film.

Nu måste jag försöka hitta något att bota huvudvärken med.

Party på en söndag

Herregud borde verkligen inte sitta här nu , i det här tillståndet. Men jag har haft det så sjukt kul ikväll! Drog ner till The Leftbank vid sex tiden och drack öl, träffade ALLA fina människor som jag lärt känna här nere. Det var verkligen packat med folk, men vi röjde på dansgolvet och jag har inte skrattat så här mycket på länge, jag hade slut på pengar och ATM-maskinen var ur funktion, men ändå blev jag serverad champange och i slutet av kvällen fick jag två vodka/redbull satta i handen på mig av min kära vän Adam. Vi var där tills de stängde och sen pussades vi alla hej då. Var hemma innan 23.00(!!!!) och har lagat mig toast med stekt ägg på. Bra kväll och nu kan jag sova gott.


Last night


Snygg brud!

Snygg brud igen!

Snygga smycken!

METROPOLITAN! (eller Metros som vi kallar det)

Dansade hela natten lång och drack 'smashed frog' shots och 'sambuca' shots med min man och hans vänner, hur bra som helst.

Sen var det bara att kliva upp imorse. Åkte hem till Geoffs mamma och planerade julafton och mat och klädde julgranen, fick en aning julkänsla där.

Äre fest eller?

Fick en vodkadrink med lime satt i handen när jag stod i badrummet. Ska ut och välta australien i mina klackar nu. Bara så ni vet. Hoppas ni får en lika trevlig lördag som jag. Nu ska jag dansa lite i vardagsrummet innan vi drar in till stan!

Mamma: vi får pratas på msn imorgon♥


Var rädd om varandra

Blev så rädd när jag läste de första orden "har blivit påkörd", jag bara flög upp ur soffan och började storgrina. MIN LILLIEBROR PÅKÖRD AV EN BIL!? Jävla idiot bil, jävla idiot förare, JÄVLA IDIOT. Tur att det gick bra i alla fall, cykeln är sne men lillebror är hel. Min fina lillebror. Minsta lilla grej gör mig så livrädd för det finns ingeting jag kan göra. Jag funderar på det ofta här nere, jag är så så långt bort från Sverige som man kan komma. Så långt borta från de jag älskar som jag kan komma. Jag är helt jandikappad om någonting skulle hända. Var rädd om varandra, min fina familj och släktingar. Jag älskar er.

Plastic fantastic


Den som inga tuttar har får köpa sig ett par. Så jäkla orättvist. Synd att det är så dyrt, men som sagt 'allt löser sig' vettni.

P.S I LOVE YOU



I cross my fingers


Ägnade någon timme på Garden City och fick ångest av alla julshoppande människor. Skulle egentligen passa på att föska hitta några julklappar medans min man var på gymmet, men nej. Jag lyckade hitta en superfin lillfingerring (ormen) och en såndär dubbelring med ett kors på (som alla bloggare har) till mig själv. Efter det blev det KFC (FATTAR INTE HUR SVERIGE INTE KAN HA DENNA FANTASTISKA SNABBMATRESTAURANGEN!?!?) och nu har min man somnat brevid mig i soffan, inte så konstigt eftersom vi sitter och tittar på cricket! universums tråkigaste sport och det kan ju bara vara Australien och England som tycker att det är roligt. T.o.m golf är ju roligare, och då är det fan illa.

Älskade IKEA


$56 fattigare. 10kg tjockare? Pepparkakorna och gräddsåsen ska sparas till Julafton, allt annat har jag börjat tycka i mig (till kräknings-gränsen). Jag kan inte sluta. Jag blev så lycklig att jag glömde köpa en del saker som tunnbröd och mer mat, blev mest godis. EHEHE. Australienarna är mycket förtjusta i glöggen också, såg en som köpte 6 flaskor. Nej nu ska jag äta lite mer!

That's what you get when you let your heart win

Jaha kul kväll...den nya vita soffan har tagit in sin rätta plats i alla fall, där ska jag ägan kvällen framför tvn och kolla på 'What a girl wants'. Tjejigare kan det inte bli. Har knappt sett min man på tre dagar (han har jobbat 12h sen däckat när han kommit hem), han har varit in och pussat på mig två gånger idag och nu gick han med sina två mates för att dricka öl. KUL JUL. Funderar på att gå lös på vodkan som ligger i frysen bara-för-att. Jag har ju diskat, bakat, lagat mat, städat (yes I'm the ultimate housewife). Ääh jag har en molande huvudvärk, ska ta en tablett och placera mig i soffan.


it's a sunny day

6 pannkakor till frukost, 10 bitar sushi till lunch och nu en bit av min hembakade ginger cake och lemon tea. Låter ju som att jag bara ha ätit idag. Jag promenerade faktiskt in till Freo och höll på att blåsa bort, det var t.o.m KALLT (bla bla jag vet jag ska inte klaga ni har -20 hemma) fast solen strålade och det fanns inte ett moln så långt ögat kunde nå. Var tvungen att köpa lite nödvändigheter som bomull och fotfil osv, men glömde gå och köpa det viktigaste...påfyllning till mitt mobila bredband.


Grymt fint ljusrosa nagellack från Chi Chi 'Blonde Ambition'

Jag, precis just nu.

Nu ska jag rusta upp bloggen lite (om det nu är möjligt utan photoshop...).


Mmmmh geeee miigg

Vilken natt. Vaknade mitt i natten av att jag hade ansiktet intryckt i min pojkväns armhåla(!?), sen drömde jag om skogaholmslimpa med massa hushållsost på som jag doppade i varm o'boy. Åååååh GOTT. Ni skulle bara veta hur besviken jag var när jag vaknade och insåg att vi bara har toast och äcklig vegemite (alla australienare älskar det) hemma...Ååh jag skulle kunna döda för lite svensk mat just nu alltså. Kommer sluta med att jag lägger 200 dollar på att köpa mat från IKEA på fredag.

RSS 2.0