Vill mycket.

Jag sitter och kollar på somriga bilder på folks bloggar och längtar så otroligt mycket tills snön är borta.

I vår/sommar vill jag:
- träffa familjen Abrahamsson
- åka till Malmö/Göteborg/Stockholm och träffa fina vänner
- grilla och sitta ute tills solen går ner
- ha fina party-kvällar
- umgås med alla bra vänner
- segla
- gå på festivaler
- läsa massa böcker
- skratta
- sola och bli brun
- må bra

osv.

Så jäkla tråkigt att man måste jobba också. Ska försöka klämma in så mycket jag kan alla fall, så ge mig lite vår nu tack!


Shutter Island.



Idag är jag hemma för första gången från jobbet för att jag är sjuk.

Ska försöka hitta en duglig kavlité på filmen Shutter Island, den verkar så jäkla bra men lite läskig!



100 suns.



Jaaaaaa snälla kom hit och stanna solen! 0 grader, när låg temperaturen där senast? typ oktober. Jag behöver sooooooooooool.



I believe in nothing.

Otroligt dyster dag. Allt är dåligt.

Mådde inte bra alls imorse, förkylningen var värre och jag mådde illa. Gav mig iväg till jobbet och det började ryka från motorhuven när jag nästan var framme. Öppnade och kollade. Kylarvätskan kokade för fullt(!?). Slet på jobbet för att folk hade sjukanmält sig. Kollade under huven och all kylarvätska hade avdunstat(?). Snöade så ini... gick och köpte nårgra liter ny kylarvätska. Tänkte att allt skulle vara klart då. Började köra hem. Temperaturmätaren steg som bara den. Stannade och såg att kylarvätskan var nära på att börja koka IGEN! Har ringt hit och dit hela dagen men ingen vet vad det är för fel. Gav upp och började grina(för det löser ju allt). Då kunde jag passa på att grina åt att jag hatar snön så jävla mycket just nu, att jag saknar Sverige och mamma.

Fatta vad det kommer kosta att åka till en verkstad här i Norge. Kul. Skitkul.

Jag måste lägga mig och vila innan jag kokar över jag med.


Gubben i örat.

Jag tror att hela mitt huvud är fyllt med snor, det är liksom så fullt i näsan att det trycker på tårkanalerna så jag nästan sitter och grinar. Det gör ont och kliar omänskligt mycket i ena örat, samtidigt som jag nyser var 5 minut. Näääh nu lägger jag mig och läser senaste Custume för att sedan sova.



London 010.

Här kommer lite bilder från London:


Började resan på Göteborg City Airport, det var snökaos och 15min innan vårat flyg skulle avgå blev det inställt. Desperata som vi var slängde vi oss på en buss till Landvetter ihopp om att få tag på ett annat flyg men allt var fullbokat...


Efter en natt på soffan på Landvetter kom vi iväg med SAS till London.




Läskigt lik?


Vi hamnade vid rödamatten på British Academy Film Awrds, såg bland annat Robert Pattinson, Kirsten Stewart och massa fler.


Det var nästan omöjligt att få en bild på någon men där här ni alla fall Colin Firth!















¨

Shoppingen och konserten får egna inlägg.


A million little pieces.

Jag är tillbaka i det kalla landet igen. Det tog 3 timmar att få igång min bil på parkeringen. Jag är sjuk. Jag längtar tillbaka till London. Jag saknar Shannon, Jared och Tomo mest i hela världen.



Jag har aldrig känt mig så hemma som i London, älskar den staden. Jag var på världens bästa konsert någonsin, den tar verkligen priset. Jag har aldrig sett ett band som uppskattar och älskar sina fans så mycket som 30 Seconds To mars.

Jag har massa bilder och videos som kommer läggas upp men nu ska jag krypa ner under täcket och somna till en av deras älskade låtar Alibi.


"haha kolla på mig då!"

Jag skaffade ett headset idag så jag kan prata med mamma på msn, vi satt och pillade upp pennor i näsan och gjorde "E.T phone home" och skrattade åt varandra. Vi är nog bäst.



Något mer kanske?

Vilken dag, massa konstiga passagerare och det krånglade hit och dit. Id-passagerare på KL/AF, biljettnummer som fattas, sjukt arg passagerare som slutade med att jag hade polisen hos mig. Springa mellan olika flygbolag för att hjälpa till. Såna där dagar som ger en magsår nästan. Fast samtidigt gillar jag det jag gör på något sätt.

Dessutom när jag skulle göra frukost på jobbet så lyckades jag spränga gröten i mikron!? Antar att det var för tidigt på morgonen. Imorgon är sista dagen sen är det London för hela slanten!




Best mom.

På eftermiddagen pratade jag med min mamma på msn, vi provade att starta 'vidosamtal'. Jag kunde se henne och hon kunde se mig, jag hörde henne men jag har inget att prata i så hon hörde inte mig. Vi bara skrattade i början och jag vet inte varför, ni vet sån där att man bara flabbar utan anledning? Vi satt i över en timme och pratade sen (jag fick skriva det jag ville ha sagt).

Det känns som att man är så nära fast man är långt bort, det är väldigt bra för då behöver jag inte längta ihjäl mig. Jag är så jäkla glad att jag har en så bra relation med min mamma, förstår inte dem som kan skrika att de hatar varandra och kalla varandra för fula ord. Jag har aldrig bråkat med min mamma, ever. Eller kallat henne för något fult, det kommer aldrig hända. Hon är ju det bästa jag har!

simply the best mom! I love you.


En vecka...

...tills jag träffar/ser den här mannen (och resten av 30 Seconds To Mars). Jag tror att jag kommer vara bland de lyckligaste på plats.








SALE SALE SALE

Jag trodde rean var förbi men affärerna verkar mer desperata att bli av med saker just nu. Halva reapriset:


svart väst, jeans, jeanskjol, jacka (ord. pris 599:- bästa köpet), solglasögon (ej rea)

Jag räknar dagarna, måste fixa ny musik till ipoden, på fredag åker jag mot Göteborg, på lördag är det LONDON som gäller!


Mmmmmmhh pizza...

Jag är så sugen på pizza så jag vet inte vart jag ska ta vägen, har inte käkat det sen november. När jag sedan varit hemma efter det har jag inte hunnit eller så har jag blivit bjuden på annan god mat. Men nu är det illa, jag vill ha pizza nu! Säg inte att jag ska köpa pizza här i Norge, för det första så är den en meter tjock (usch) sen kostar den lika mycket som halva lönen ungefär (det är helt sjukt vad dyra de är).

Jag vet inte om jag får någon chans nästa vecka i är jag åker till Sverige för att flyga till London, i värsta fall får jag klämma en pizza på flygplasen klockan sju på morgonen... eller så får man hoppas att de har goda pizzor i London. Extra allt, extra mycket sås.



En ledig lördag.









Solning, åka plastpåse och grillning. En otroligt mysig lördag, även fast jag nu har så sjukt ont i ryggen efter att vi flög upp i ett gupp och jag landade fel (jag kan ju inte redan vara för gammal för sånt här?).


FT



pic: fashiontoast


Ett skratt förlänger livet.

Klockan är 00.15 och jag sitter och äter makaroner med någon färdig sås. Gott men kanske lite dum tid på dygnet.

Idag har jag mest varit dubbelvikt på jobbet med Emma, vi höll seriöst på att skratta ihjäl oss några gånger, såklart var det konstiga ljud vi gjorde eller dåliga skämt. Efter jobbet skulle jag skjutsa hem Emma men blev kvar där, där Erik och Maria satt och drack after work groggar.

Mellan våra skrattanfall på dagen så planerade vi att vi skulle åka till Grekland i sommar, så väl hemma hos Emma satt vi och kollade olika öar och hotell. Finns ju hur många som helst att välja på så vi får se vilken det blir!

Nu ska jag sova gott, FRI imorgon och vi är ett gäng som ska åka pulka (läs. åka på plastpåsar) och grilla korv och suga i oss lite sol.


Lønnslipp.

21.000 SEK det känns bra, det är jag värd.


Work and travel.

Jag önskar att man kunde resa hela livet. Jag vill göra så mycket, helst allt på en gång. Vet inte i vilket hörn jag ska börja. Australien har varit mitt nr.1 drömresmål, sen blev även Bali och Nya Zeeland det. Men jag måste ta mig till detta känguru-land snart.




Eclipse.



Ikväll efter jobbet blir det Twilight/New Moon-kväll. Har inte kikat på dem sen i december. Bilden ovan är en ny bild från tredje filmen Eclipse som kommer ut på bio i sommar! Underbart.


March on.



Dricker persian earl grey té som luktar sommar, sommar och vår är det som ekar i mitt huvud varje dag. Det snöar lite varje dag i det här landet, usch. Om ca en vecka åker jag till London, jag har bestämt mig för att ha vårjacka och lätta skor där. Har hittat en skinnjacka på gina tricot som jag måste prova sen får mina gamla slitan converse duga att traska runt i på Oxford street (hittar förhoppningsvis ett par nya där). Jag längtar så mycket att det göra ont i bröstet! åh.

Idag skulle lönen ha trillat in på kontot men ingen har fått någon lön? Otroligt irriterande, och jag hoppas verkligen att den befinner sig där imorgon...


Tillbaka.

Är tillbaka i ett kallt Norge efter en ganska stressig helg. Började med att jag åkte förbi Nordea i Torsby på vägen hem för att fixa ett konto där (ska byta till deras bank), på fredagen var det bara att gå upp tidigt och sätta sig på tåget till Stockholm med Isabelle, var på möte, jag gick och vaccinerade mig, tittade i alla affärer vi hann med men köpte nästan inget(!?), var bland annat inne i ACNEs butik och jag blev förälskad i allt där, fikade på ett mysigt café och diskuterade lite planer. hade världens sjukaste migrän på tåget tillbaka till dalarna, käkade lite tacos när jag kom hem och somnade sedan på en gång och sov 14 timmar. På lördagen var ajg ner på stan och fikade med trevligt sällskap, åt god mat med familjen, storhandlade på ica maxi, åkte iväg och kikade på film hos Danne, sedan ner förbi krogen och träffa på lite folk. Idag var det bara att kliva upp och åka till Norge.











Fri.

Mycket trevlig förfest igår, men att festa när man varit vaken i närmare 24 timmar är ingen höjdare och jag drog mig hemåt när de andra drog ut. Somnade på en gång och var pigg till jobbet idag, som var otroligt slappt! Jag och Emma fick ta flera raster och passade på att besöka taxfreen i ankomshallen.

Imorgon är jag fri (som det heter på norska) jag åker hem till dalarna i 4 dagar, men ingen vila då inte har massa som ska göras. Får träffa min älskade familj alla fall!

Blir säkert en bildbomb på söndag när jag är tillbaka.


Beercall #2.

Idag är det Beercall som gäller, saften ligger på kylning och jag lyssnar på party-musik. Ska dra hem till min kära vän Erik på middag sen rör vi oss till Veronica och folket, jag har en känsla av att kvällen kommer bli riktigt grym!




Min första utekväll i Jessheim och jag och Erik har väldigt roligt åt något? haha, jag minns alla fall att vi sprang ut och kissade hela tiden och tävlade om vem som var snabbast!


Lite fattigare lite snyggare?



Den som spar han har. Kom till Sara. Fast först efter mina resor i vår.



So beautiful.







Han är så sjukt snygg att jag blir som en hysterisk 13-åring av att titta på han. Oh my god.

Hehe okej jag ska ge mig (för idag) med bilder på Paul Wesley.


Gift dig med mig!


Stefan Salvatore (Paul Wesley)

Jag drömde om denna mannen inatt! Älskar att drömma om serier jag tycker om. Självklart var det jag som var hans "Elena". Det var också karaktärer från Twilight med såklart, underbar dröm alla fall. Jag vill drömma mer sånt!

Nu ska jag gå och gifta mig med Stefan.



RSS 2.0