HOMESTEAD BREWERY

Förra söndagen var vi ett helt gäng på Homestead Brewery. Det var en blandning av födelsedagsfirande och vanliht söndagshäng. Homestead ligger i nord-östra Perth men det kändes precis som att vi var nere i Margaret River. Super härlig dag med god mat, dryck och musik.
Ser ni prickarna på åkern? Det är en massa kängurus.

YANCHEP LAGOON

I lördags ringde klockan 6am men det tog oss ca.45min att komma upp. Det var blå himmel och strålande sol, då visste vi att det skulle bli en fantastisk dag! Vi packade ihop våra saker och åkte norrut, köpte en kaffe var på vägen upp för att hjälpa oss att vakna till. Det var otroligt fint att snorkla där med massa fiskar i olika storlekar.
 
 
 

//FREO VIBES

Idag hämtade jag ut bilderna jag tog med en engångskamera. Tyvätt hade 5 bilder blivit förstörda... Men jag lägger upp de som blev ok. Jag älskar hur slitna bilderna ser ut! Kikar på massa kameror på eBay. VIll köpa en gammal kamera som jag kan köpa film till och framkalla. Ska hör mig för först om jag känner någon som fortfarande har en kamera från 80-90 talet som ligger och skräpar.
 

Noodle mania

Jag har fått en dille på nudlar. Platta, tjocka, smala. Förra helgen köpte jag alla möjliga nudlar från en av de asiatiska butikerna inne i Freo. Imorse insåg jag att jag hade glömt göra extra ris till min fantastiskt goda korvstroganoff, så jag tog med mig risnudlar till jobbet. Blandade alltihop och hej dundrans vilken god lunch det blev!

Till middag idag gjorde jag zucchininudlar med kycklig, spenat, chili och kryddor. Lyckades inte fång det på bild då vi var hungriga och åt upp alltihopa. 

Nu sitter jag i soffan oh dricker te. Jag har även gjort ett somrigt iste som jag ska ta med mig till jobbet imorgon. Imorgon ska jag även hämta ut en CD med bilderna jag tog med en engångskameror för några helger sedan. Det ska bli kul att se hur de blev.

Till helgen ska vi på ett litet äventyr, till en blue lagoon! Norr om Perth. Jag kan inte fatta att jag aldrig hört om denna plats tidigare. Tänkte snorkla där och ta så mycket bilder jag kan.

Adventure




Yoga life

Ny vecka, ny start. Man kan alltid start om. Efter att ha slarvat med träningen de två senaste månaderna, så var det dags att ta tag i det igen. Jag mår så mycket bättre och blir gladare av att träna. I dag efter jobbet satte jag mig inte i soffan dirket för att kolla på nyheterna.Jag gick till sovrummet och tog på mig mina nya träningkläder från lululemon och gav mig ut på en 4km power walk. Det behövs inte så mycket mer i den 30+ gradiga värmen. När jag kom hem kändes det som att jag sprungit 1 mil istället. Sen blev det 30min yoga på det. Jag kan inte sluta tjata om yoga, det är så himla kul, jobbigt och skönt på samma gång.
När det var dags att duscha provade jag ett nytt veganskt hårvårdsmärke. Billigt var det också i jämförelse med de jag använt tidigare. Mitt hår luktar och känns helt fantastiskt. Jag jobbar hårt för att spara ut mitt hår till den längden jag drömmer om, och ett tips är att bara använda helt naturliga medel.





MANGOSALLAD

Jag har inget superkul att bjuda på just nu. Känner att jag är nere i en rätt otrevlig livssvacka. För vem börjar gråta när man bränner kycklingen lite? eller om man glömmer kaffekoppen i bilen? På riktgit Sara. Get yourself together. Jag brukade tycka att jag var bäst på allt, och så vill jag känna igen. Det får bli mitt nyårslöfte! Jag behöver nog en släng av familjestyrka och det får jag ju snart i alla fall.
 
Men för att inte göra bloggen så deppig kan jag ju bjuda på en bild av min mangosallad med kycklig, som jag gjorde till middag. SVINGOTT! Jag tänker leva på mangosallad hela sommaren.

Och här är en bild på mina senaste inköp. Yogakläder från Lululemon. Är det något som får både kropp och själ att må bra så är det yoga!



THE WORLD

Denna dag började med ett besök på mitt favorit ställe: The Cool Room för frukost. Just idag hade de inte min go to rätt, som jag äter verje gång. Vilket gjorde att jag var tvungen att prova något annat. Det blev en vegetariska frukost som var helt INSANE. Så förbannat god! Nu har jag lovat mig själv att prova något nytt på menyn varje gång vi går dit.
 
Efter frukosten uträttade vi några ärenden. Jag hade sett en bok som jag väldigt gärna ville ha. Åkte till Garden City shopping center och jag höll seriöst på att få en panikattack... Det var helt sjukt mycket folk så jag sprang rakt igenom hela shopping centret för att få det överstökat så fort som möjligt. Det var alltså Lonely Planets 'The World' som jag ville ha. Det är en bok som sammanfattar alla länder i hela världen. Helt fantastisk läsning! Den var dessutom på rea så jag fick den för $10 billigare. 
 
Nu ska vi äta middag och kolla på andra Hobbit filmen. Blir en tidig kväll då vi ska gå upp 5am och åka på ett litet surfäventyr 1h söder om Perth. Jag ska försöka filma så mycket jag kan och klippa ihop det till en video.






 

NYÅR

Det blev en härlig nyår igår! Alla hade tagit med sig plockmat, vi lyssnade på musik, spelade beer pong och gick sedan ner till South Perth foreshore för att kika på fyrverkerierna. Sen satt vi uppe och pratade till 3 på natten! Jag kan inte minnas senast jag var uppe så länge. Sen vaknade vi kl.08.00 så idag har vi inte gjort många knop. Titta på film och ätit mat. Jag har gjort massa research och läst på om olika länder. det finns så många fantastiska platser där ute i världen som jag måste åka till. 








RSS 2.0