Föll 150 meter.



Det har möttes jag av på aftonbladet.se

Vandringen som jag längtar så mycket efter.  Får helt enkelt vara lite försiktig. För jag SKA vandra hela natten för att få stå högst upp och se soluppgången!


Underbar dag.

Tog mig till banken och flyttade mina Bali-pengar till det svenska kortet. Träffade Erik för en fika och planering inför Bali. Fick syn på lite flygplats-vänner som vi gick en runda med i sentret. Gick till ett annat fik och fikade igen och snackade. Åh jag har så underbara vänner! så det gör inget att jag la 200 spänn på fika istället för att gå och skaffa mig en liten fejk-solbränna.

Promenerade hem till Frida med Erik och planerade ännu mer om Bali. Vi bara fnissade och kunde inte sitta still. Sen kom jag med förslaget att vi skulle laga tacos (vilken tur att Frida bor mitt i stan ovanför en affär). Tacos blev det och massa skratt.

Det är så här man ska tillbringa sina lediga dagar, har verkligen haft en underbar dag!

Imorgon på förmiddagen ska jag följa med Frida och vara stöd för en viktig intervju som hon ska på.

10 dagar kvar.


Bio med gänget.

Ikväll trycker vi in oss i två bilar och åker till Lillestrøm för att se Alice in Wonderland på bio. Johnny Depp är ju med så den kommer troligtvis vara hur bra som helst. Dessutom är Tim Burton skaparen av filmen.



Dagen på jobbet ska vi inte prata om. HERREGUD jag hatar påsken mer än julen! ska bli såååååå skönt att få åka på semester.



Jag och min galna idéer.





Så fort jag är ledig så sitter jag vid datorn och söker på sånt jag dagdrömmer om. Nu har jag lyckats leta fram massa om en av mina dagdrömmar. Varje gång blir jag helt lyrisk och hoppar upp och ner, helst vill jag åka iväg och göra det på en gång, allt på en gång. Bilderna är relaterade till det jag suttit och sökt om idag.


Taken.

Jag hade stängt av värmen och glömt sätta igång den i mitt sovrum, kaaaaaaaallt. Nu ska jag klä på mig och krypa ner under täcket och kika på en film som mamma berättade om. Den verkade bra men hemsk, så nu är hon nojig över när jag ska åka till Bali. Haha söt-mamma.

Här är i alla fall trailern till den filmen, TAKEN heter den:


Nya piercingsmycken.





Dessa har jag beställt till min industrialpiercing i örat. Kommer bli fin fint!


Ankomst.

Nu har jag varit på ankomstkursen i två dagar och älskar det! Det kommer bli så jäkla kul att få jobba där. Deras mysiga stämning till varandra där nere, som en liten familj. Mer "kontorsarbete" skulle man väl kunna säga. Rapporter som ska skrivas på tasigt bagage, försvunnet bagage, bagage som glömts bort av ägaren osv. Fixa rush-tags till bagage vi ska skicka vidare, hålla ordning på bagage i lagret och ringa passagerare om deras bagage osv. Eftersom nästan allt är på engelska och man skriver på engelska så får man träna på det också, det gillar jag.

Jag tror att det här kommer bli hur bra som helst även om det är vääääldigt mycket nytt som man måste lära sig.
Några tips till alla som flyger: ha ALLTID namnlapp på ditt bagage och snälla sätt fast bagagetagen ORDENTLIGT. Annars kan det bli så att vi får den spännande uppgiften att rota i ditt bagage.




Natti.

Tänkte säga god natt med en ny liten design. Tillfällig såklart (lika bra att säga så eftersom jag alltid byter). Imorgon börjar kursen för ankomst får hoppas på att det blir fun fun fun.


Tattoos.

Sitter och kikar på tatueringar, jag har så mycket ideér. Jag vill så gärna tatuera hela mig, men samtidigt så älskar jag att sola och då känns det bara onödigt att nåla in massa färg som ska blekna bort.

Kat har alltid varit en idol:




Så snygg och cool!

När jag kommer hem från Bali så ska jag gå till Camilla och beställa en tid för en tatuering i alla fall.


Snöstorm.

Ja, mer behövs väl inte sägas. Igår tog jag på mig vårjackan för första gången och idag får man klä på sig allt man har igen. Jag kommer mötas av försenade flyg, inställda flyg och arga passagerare när jag kommer till jobbet. Kul.

Jag längtar mer än någonsin till det här:

Bara 18 dagar kvar nu. Håååååååååååll uuuuuuuuut.



NEW bikini.



Har kikat på den här bikinin ett tag på nelly.com men nu när jag var i Storsentret så fick jag syn på en skyltdocka som hade den på sig. Den är från Pieces och ligger nu och väntar på att få åka till Bali.

Nu ska jag laga massa mat och göra matlådor. Sen väntar en vääääääääääldigt god glass på mig.


Cuba.

Jag har fått ett till resemål som jag ska lägga till på min lista till hösten, Cuba. Jag vill åka till Havana på Cuba och lära mig dansa. Hur grymt skulle inte det vara? Bara för det så ska jag kolla på Dirty Dancing 2 nu.


Dirty Dancing 2 är inspelad i Havana på Cuba.



Dresses.


H&M

Jag tror att jag ska änvända mer klänningar i sommar än vad jag brukar. Synd att nästan allt är slut i H&Ms The Carden Collection, för där fanns det massa fint.


Shorts.


Monki

Dagen/kvällen på jobbet gick så fort! Nu sitter jag och lyssnar på party-musik så här innan jag ska sova. Inte bra, nu vill jag bara gå ut och dansa. Jag har ju inte varit ut sen Nyår. Vi planerar att börja med after work-kvällar f.o.m maj när vädret tillåter en att sitta ute. Hur bra låter inte det!

Okej nu ska jag försöka sova.


This is KLMs flight 1150 to...

Slapp dag. Det känns som att jag och Filippa mest pratade bort timmarna på jobbet. Skönt med såna dagar, det behöver man ibland. Nu är jag trött, ett paket ballerina tjockare men nöjd. God natt på er.


Ankomst.

Igår fick jag ett telefonsamtal med frågan om jag ville gå en kurs för att få jobba på ankomst. Jag tackade självklart ja så på måndag börjar den. Jag tror nog allt att Emma och Frida också ska gå den kursen, så det blir kanonkul!

Idag är det 22 dagar kvar tills jag lämnar Norge och Sverige för I-N-D-O-N-E-S-I-E-N och B-A-L-I! Det låter bra i mina öron och jag vill snart börja packa.


Shoes.

Kolla vilka finisar jag hittade på nelly.com


De är av märket MANGO och går lös på 699:-
Skulle sitta fint på mina fötter i sommar tycker jag.

Nu ska jag gå och tvätta håret sen är det dags att krypa till sängen. Annars så kan jag berätta att jag har ont i ansiktet efter mina bravader inatt. Har haft huvudvärk hela dagen också.


Våldsam när jag sover?

Imorse vaknade jag av att jag var kladdig i ansiktet, jag satte mig upp och och det rann från näsan, 'men gud vad jag snorar' tänke jag och gick ut till badrummet. I spegeln ser jag att jag lyckats kleta blod(!?) i hela ansiktet! Och då slår det mig att jag vaknade till i natt av att jag råkade slå huvudet i väggen!? Jag fick ont i näsan då men somande om på en gång. Antar att jag drömde något konstigt (som jag gjort de senaste dygnen).

Nu har jag huvudvärk som bara den, men kan inte göra annat än skratta åt mig själv. Hur lyckas man liksom?


03.30

Somnade 15min in på filmen igår så jag har sovit 11 timmar i sträck! Hur skönt som helst.

Jag gick nyss upp och skulle göra mig i ordning för jobbet. Jag brukar vara den som ska stå och vara glad mot passagerarna kl:04.15, men så tänkte jag att jag skulle kolla vilken tid jag slutar idag och då såg jag att jag börjar kl:13.30! Så nu sitter jag här mitt i natten pigg efter 11 timmars sömn, what to do?


Dear John...

Den glamorösa middagen (obs. nudlar!) har landat i magen. Nu ska jag göra ett försök att se klart filmen som jag somnade till igår. Är lika trött idag, men vi försöker i alla fall.

Dear John heter den. Har väntat på den i flera månader!


Levi's 501.

Tog rekord i att springa runt på stan i Oslo igår, cirka si-så-där åtta timmar lyckades jag med. Dagen avslutades på bästa möjliga vis, tre-rätters på Hard Rock Café med ingen mindre än en av mina farbröder! Har ätit upp mig för ett år framåt tror jag.

Lyckades släpa runt på en påse i alla dessa timmar (utan att glömma den någonstans) och här är innehållet:

Bustier 149:- (Lindex), Lååååång kofta 95:- (Second Hand), Levi's jeans 195:- (Second Hand)


Efter några klipp med saxen i jeansen så var de klara. Nu vill jag ha sommar!


Note to self;

Jessheim helsestasjon kl.9.30 -  vaccin, andra sprutan.

Efter det: Oslo! (jakten på de perfekta shortsen fortsätter)




"damn that mother chucker"

Idag fick jag lön (man blir så glad när det är så mycket mer än man förväntar sig), idag var solen framme igen, idag var jag glad, idag var allt bra.

Nu är jag aptrött men innan jag somnar ska jag kika på det nya avsnittet av Gossip Girl som har kommit ut!




1 månad.

Om en månad sitter jag på det sista planet och har bara några timmar kvar innan jag landar. På Bali. Jag håller på att leta bikinisar för fullt, tror att det blir en från Lindex men helst skulle jag vilja ha den om Elin Kling har men hittar den inte på h&m.



Sitter just nu och letar biljetter till min planerade jorden runt resa. Jag klarar inte av en hemsk vinter till så just nu planerar jag att fly till varmare platser i oktober, och planen är att vara borta i 6 månader. Som sagt skulle helst ta ett varv runt jorden och det är väl det jag planerar men vi får se hur långt pengarna räcker. Länderna som jag vill besöka då är (ingen speciell ordning): Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, Malaysia, Thailand, Kambodja, Vietnam, Hong Kong, Mexico, massa öar i karibien, Los Angeles. Hur bra låter inte det?

Hittade just en one-way-ticket till Australien för ynka sextusingen, får se vad som lyckas klickas hem i framtiden.


Mammor vet.



Har jag världens bästa mamma eller? JA! Pratade med henne över videosamtal på msn och precis när vi sagt hej då så knackade det på dörren. Pappan i familjen som jag hyr lägenheten av ville ge mig ett paket som kommit, och ja ni ser ju innehållet på bilden!(+ en bankdosa). Nu ska jag läsa om Bali och äta GOD choklad!

Tack mami!


Blue.



Perfekt. Kommer sitta som en smäck.


Vem.

Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt
Och gissa vad du glömde, den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls


- Melissa Horn

Beautiful day.

Tänkte bara säga att jag hade en grymt bra dag i Oslo med Frida! Jag fick syn på en butik som hette "kondomeriet" (tror jag?), Frida drog med mig in där och jag har aldrig sett så sjuka grejer i hela mitt liv haha. Sedan var vi nog in och ut i varje butik, ett stopp på det gyllene M:et för att orkar in och ut i fler affärer. Jag har aldrig varit så bra på att INTE shoppa! Jag brände runt 250:-, jag hjälpte mest Frida att hitta det hon ville ha och vad hon inte skulle köpa.

En stickad grå tröja från gina och ett par cykelshorts rikare blev jag. (Ja du läste rätt, cykelshort, ett par svarta från BIKBOK. De känns i alla fall som det ultimala plagget för mig. Man kan ha dem till ett långt linne, en för kort klänning osv).

Vi gick förbi ett h&m och där i skyltfönstret på en docka satt de perfekta jeansshortsen! 199:- riksdaler, perfekt. Springer nästan in i butiken, men tror ni de fanns eller!? Nej så slut som det kunde bli. Var in på alla olika h&m vi fick syn på men icke. JAG MÅSTE HA DEM. De finsn inte på hemsidan heller... buhu.

Bilder kommer väl imorgon för nu måste jag slänga mig i sängen klockan ringer ju vid 03.00.


Osloooo baby.

De är blå himmel och strålande sol, till och med så strålade att den har lyckats leta sig in i min lilla källarlägenhet! Hur underbart är inte det. Drar in till Oslo med Frida och välter lite kor (haha). Hoppas hitta lite fint på second hand, får ju inte missa att gå in på ZARA heller när jag ändå är i stan. Kameran åker med så får vi se vad som fastnar på bild.

Puss!


You're fucking fired!



Det här klippet är ju för underbart, haha (stackars Chuck han är alltid den som blir mobbad). Så kan det gå om men inte håller koll på sitt bagage på flygplatsen. Jag saknar dessa grabbar.


Dre-e-e-eam.

Ibland undrar jag om jag är sjuk i huvudet. Nattens dröm tar nog priset av sjukaste dröm. Jag blir rädd för mig själv när jag vaknar och tänker på vad jag drömt, haha.


Ready to go.

Jag är klart för jobbet, 1.5 timme innan jag börjar. Uniformen är på, jag har sminkat mig (har inte sminkat mig sen London), satt upp håret OCH jag har fixat matlåda (makaroner och köttfärsås). Det bästa av allt är att solen skiner för fullt! Jag funderar på att ta en sväng in till Oslo på lördag (någon som känner sig manad att följa med?) och leta lite i second hand butikerna. Måste få tag på ett par avklippta Levi's innan det blir shortväder ute.




Jeans (Acne), skor (h&m), Levi's shorts, Topp (h&m)


Under ombyggnad.

Som ni ser. Jag vet inte vad jag håller på med, har glömt hur man fixar med koderna så allt tar så lång tid. Men jag ska försöka få ordning på det.


London-shopping #1


Primark, Oxford Street


Primark, Oxford Street


Converse, Camden. Övriga skor, Primark, Oxford Street.


Primark, Oxford Street


Primark, Oxford Street


Primark, Oxford Street

Har varit lite seg med bilderna från London men jag har ju haft fullt upp sen jag kom hem. Här är lite av shoppingen i alla fall.


Hämtat bilen.

Har precis hämtat bilen och är väldigt många tusenlappar fattigare. Det blir nudlar och vatten hela månaden tror jag.

Så fruktansvärt otrevliga kontorsgubbar så jag blev faktistk arg på dem. Så arg att jag höll på att börja grina. Skaffa er ett annat jobb om ni är så missnöjda att ni är otrevliga mot era kunder. Usch.

Sen slänger de ur sig att jag måste betala för hyrbilen alla fall!? Vaaaaaaaaaaa faaaaaaaaaaaaaaan. Han på bärgningsbilen frågade om jag hade mobilitetsgaranti (tror jag det heter), men det hade jag ingen aning om så han skulle gå i och kolla det. Sen när han var tillbaka så gav han mig ett papper och sa att jag kunde gå in och låna en bil gratis i 3 dagar. De inne på volkswagen gav mig ett par nycklar och sa också att jag kunde ha den gratis i 3 dagar.

MEN då visar det sig nu, att de bara ha skrivit ett frågetecken efter mobilitetsgaranti! de har alltså inte kollat upp det, så snubben som jag pratar med nu ringer till verkstaden som vi har i Sverige och kollar och det visar sig att jag inte har mobilitetsgaranti. "Ja då måste du betala för hyrbilen också". Då trodde jag att jag skulle spricka.

När jag fick låna bilen skulle de ju ha sagt att de inte visste om jag hade mobilitetsgaranti och att det kommer att kosta om jag inte har det, för då hade jag inte lånat bilen! Jag hade ett busskort och hade klarat mig fint utan lånebilen.

Det var bara att ringa ett samtal för att flytta pengar, dra kortet, sen fick jag snyfta lite för mig själv när jag körade därifrån.


Bästa dagen - 23/2 2010.

Jag bjuder på några bilder från världens bästa konsert:


Ett av förbanden: Street Drum Corps sjukt bra killar!


Sen kom mina gudar och jag fick tårar i ögonen.






Jared tyckte att alla skulle ta 3 steg framåt (istället för bakåt som vi hoppades på)


Världens bästa.


Shannon satt väldigt dumt placerat på scenen, men sen kom han fram och jag fick se han lite.


Tomo och Shannon kör L490.


De som ville fick komma upp på scenen tills de sa stop, och hade jag inte haft min stora väska så vet ni att jag hade stått där uppe! De avslutade med 'kings and queens' när allt var som bäst, publiken gav allt, och man ska ju sluta när det är som bäst.

Vi ses i sommar 30 Seconds To mars!



not today.

För mycket på en gång idag igen. Jag var så besviken och arg att jag började gråta igen. Efter att ha suttit och stirrat i väggen i lite mer än 5 timmar kom en bärgningsbil till slut. Jag var tvungen att följa med till verkstaden och på radion hör jag Britney Spears - Lucky "and they say she's so lucky" kunde inte göra annat att småflina åt hur dåligt det har gått för mig den senaste tiden. Men 10min senare stod jag med en annan bilnyckel i handen, en liten volkswagen golf, den är tyst, mjuk och har radio(!!!) underbart. Med tusen olika knappar att trycka på för att ställa in olika saker. Jag får ha den gratis i 3 dagar. Jag är nöjd!

Men jag kommer sakna våran lilla Fisan medans...


RSS 2.0