SHUT UP AND TAKE MY MONEY

Sverige bjuder på FINVÄDER. Jag är solbränd och njuter av den otroligt vackra naturen här i Dalarna.
Gud vad jag älskar det här stället. Jag känner hur min kropp fylls på med ny energi (även fast jag vaknar mellan kl.4-6 på mornarna).
Spenderade lite pengar på Lager 70 och Lager 157 idag. Jag är så nöjd! Skitsnygga jeans för 150:-. Världens kap. Nu väntar jag på middag, falukorv och mammas potatismos. Kan inte bli bättre!

THE DAY IS HERE

Sitter pa jobbet just nu och vantar pa att tiden ska ga lite snabbare. Har jobbat undan allt jag behover gar sa eftermiddagen kan nog bli lite seg.
Packningen ar nastan klar lite smatt som ska ner i vaskan. G ska laga sina basta hamburgare till mig efter jobbet, sen blir det dusch och skona flygvanliga-klader pa innan vi aker till flygplatsen!
 
Forsta flyget: 11 timmar och 20 min.
Andra flyget: 6 timmar och 35 min.
Usch vad jobbigt! Haha.
 
Lar ju vara trott efter jobbet som vanligt, sa jag hoppas pa att sova nastan hela forsta flygningen.
Qatar har alltid bra mat och bra filmer sa det kommer ga sitbra att flyg sa langt i alla fall.
SVERIGE HAR KOMMER JAG!

MASTER CHEF

Lagade en helt gudomlig korvstoganoff med blokålsris till middag. Innan det hann jag med en himla massa saker. Dammsuga, städa badrummet, sovrummet och köket. Hade egentligen ingen ork till det men nu är det gjort och jag slipper göra det i helgen!
Skönt att det var lugnt på jobbet idag, imorgon är det fredag sen helg. Då jag ska jag SOVA.
 
Kollade igenom min flygbiljetter på jobbet. Bytte säte på flyget mellan Perth-Doha. Jag hade valt rad 17 närmast fönstret då de två sätena bredvid var lediga (massa plats för mig!), men nu hade någon bokat dem och det känns bara jobbigt att behöva be 2 främmande människor att flytta på sig när jag behöver gå på toa. Istället blev det på rad 18, på kanten av mittenraden. Då har jag ett säte mellan mig och en person och jag kan springa på toa när jag vill. Det finns några rader med 3 helt ledig säten, ska kolla en sista gång på onsdagen och kanske byta till det (om det inte är för långt bak), då kan man ligga ner och sova! Gött.

WORK HARD PLAY HARD

Man blir trött av att göra 2 jobb samtidigt. Det har jag fått göra de senaste dagarna då en av oss i admin team har varit sjuk. Jag har varit så trött att jag har haft ont i kroppen när jag kommit hem på kvällarna. Sen har jag inte fått ordentlig sömn någon av nätterna pga mardrömmar.
Imorgon är det 1 vecka kvar tills jag lyfter mot Sverige! Har inte haft tid att "fatta det än", det kommer jag nog inte förens jag är på flygplatsen. Men gud så skönt det ska bli! Ska pussas och kramas med min familj tills de tröttnar på mig.
 
God natt!

I'm in love with the world

Igår gjorde jag en lista på alla länder jag vill åka till.
Det blev total 22 länder. Då är inte länder i Europa inkluderat.
Det finns så mycket fint ute i världen! Jag vill se, röra, klättra, hoppa, falla, dansa, skratta, bada, sola, njuta, äta, UPPLEVA.
 

MIU MIU/BALENCIAGA

Dessa två står högst upp på önskelistan just nu (igen)! Jag är beredd på att äta nudlar i ett par månader för dem.
Har velat ha väskan hela mitt liv typ. Den är ju PERFEKT. Skorna la jag upp en bild på för ett par månader sen, i rosa. Men så fick jag syn på de här i denim och de känns helt rätt!
Om jag håller i pengarna när jag är hemma i Sverige så är de här inte allt för långt borta.
 
Vad annat har jag gjort idag än att bara kika på materiella ting, jo det är Morsdag här. Vi fikade och gick ut för en drink senare på kvällen. Gjorde 20min massage på Geoffs hund Sid. Älskar den galna vovven! Energin tar aldrig slut men när man klappar eller masserar han så blir han som i trans. Han blev räddad av RSPCA när han var valp och jag vet inte vad han vart utsatt för tidigare (han kan inte åka bil, tål inte högt ljud och kissar på sig om han blir orolig/stressad) men han är verkar älska livet nu i alla fall.
 
Nu ska jag flytta mig från soffan till sängen. Ny jobbvecka imorgon!

DENIM

Älskar alla 3 paren! ska haffa några jeans från H&M när jag är hemma. Har för tillfället bara ett par svarta....
 
Veckan gick skitfort! Swoooosh. På fredag skulle vi på after work och fira Hanna lite, men det slutade med att vi hoppade mellan olika barer och hann med att dansa lite också. Kom hem vid 11.30pm. Hade skitkul verkligen! Vi är ett sånt skönt gäng. Alla är från olika delar av världen (tror ni inte att jag lyckas träffa på ett par Norrmän ocskå!? Haha blir aldrig av med det landet).
Idag vakanade jag av mig själv vid 10 och det var stålande sol ute! Öppnade dörren och möttes av ISKALLA vindar. Orkar inte med vinter.
Klädde på mig massa kläder och följe med G för att kika på när han spelade fotboll. Gött med lite friskluft. Sen har jag slappat här hemma. 
Räknar dagarna till jag är hemma! WOOHOO.
 

NO I DON'T WANT WINTER

tumblr
 
Det ska regna i flera dagar den här veckan... Jag vill inte ha vinter! Har redan tröttnat. Vill ha sommar och sol och solbränna! Jag hoppas att Sverige bjuder på sitt bästa sommarväder när jag är hemma i slutet av maj.
Det var fullt ös på jobbet idag. Tok-stressade den sista halvtimmen, för att hinna med bussen som sedan gick sönder halvägs hem! Fick stå och vänat på en annan buss, och det hann bli mörkt innan jag kom hem. 
Åt en go sallad till middag och ska dricka lite varmchoklad innan det är sovdags.

CHICKS IN KICKS

Skopljak @ Instagram 
Stilig brud! Nu vill jag också skaffa mig vita sneakers. Skitsnyggt ju!
 
Om ni undrar hur håret blev så funkade det inte alls. Färgen fastnade inte. Funderar på att slänga i en riktigt färg imorgon, bli helt ljusblond igen. Ska iväg och fira en väns fädelsedag inne i stan imrogon så hade varit kul att va snygg i håret.

NOT A GREAT START

'Casual Friday' är bäst, vi har  det på jobbet varje fredag. Friklädsel alltså.
 
Skönt med helg tänkte jag när jag vaknade utvilad och utan alarm idag. Gjorde bananpannkakor med hallosylt till frukost och när jag läste min mejl på telefonen så såg jag att jag hade fått ett från australian immigration. Första gången jag har hört något från dem på 10 månader! Jag hade hoppats på något positivt och bra men icke. De kräver ett utdrag från polisregistret från Norge och tydligen så har jag skickat in fel utdrag från det australienska registret (fasten alla sa att det var rätt först).... vilket JÄVLA HELVETE de är att ha och göra med dem! Flytta aldrig till ett annat land sger jag bara. Nu har jag betalat för ett nytt utrag här i Autralien och ska fixa det från Norge på måndag, då jag har tillgång till scanner och printer på jobbet.
 
Inte det bästa sättet att starta lördagen på, men what to do. Nu ska jag färga håret. Jag har köpt en hårfärg som tar 8 tvättar att få ur. Jag kan vara lite spontan med mitt hår, och vi får se hur den här färgen blir. Ska ta en före och efter bild.
Skulle ha följt med G på hans fotbollsmatch eftersom det är 'ladies day' = drinkar + mat för oss ladies. Men jag blev så arg/ledsen/irriterad på mejlet jag fick så jag höll på att börja gråta. Känner inte för att vara social så ska städa och slappa här hemma.

RSS 2.0