WE MOVE FORWARD

SVINVARMT var det ute idag. Rätt skönt att vara ute och cykla, men jag glömde solkrämen. Dagens motion är avklarad och jag fick med mig lite tråkiga saker som man måste köpa ibland.
BÄSTA strumporna i hela världen! sköna, lagomt tjocka, perfekt passform/design. Sen ser det ut som att jag har köpt trosor i barnstorlek, men det har jag inte!
 
Nu till bilden för mormor:
Visst var det den här färgen du ville ha mormor? 

A LOVE FOR BAGS

 
Det senaste som ha skapats med hjälp av kreativitets-hjärnan.
 
Idag kom en grej jag väntat på i 1 månad, ett skydd för min iphone. HUR FINT!? Nu väntar jag bara på en väska som verkligen tar sin tid att komma hit från Kina. Man kan aldrig ha för många väskor! Hehe.

INSPO


//AUSTRALIA DAY//

Här har ni mig redo för Australia Day!
Hade en riktigt rolig dag med ölprovning, BBQ och fyrverkerier. De älskar verkligen sitt land och visar det gärna. Eftersom det var long weekend och G var ledig idag så drog vi till IKEA för att spenderade det sista vi hade på ett presentkort. På rea hade de märket 'Bladvass' queen size lakan för bara $14! Super retro men jag gillar det. Blev lite ljus och ny tvättkorg sen spenderade jag resten på lösgodis och 2 påsar polarbröd.

BLONDE HAIR DON'T CARE

När jag var inne på General Pants idag så såg jag en tjej som jobbar där med VÄRLDENS FINASTE frilla! Jag älskar hennes hår. Skulle gå tillbaka dit och fråga om jag kunde fota det, men de hade så fullt upp då och jag ville inte störa. Försökte goolga mig fram till något liknande. Hon hade en rak cut och typ samma längd som på bilden i mitten, sen hade hon blond ombre över hela håret ungefär som på bilderna på kanterna. Jag vill verkligen bara kopiera det rakt av. Ska gå tillbaka någon annan dag och fråga om en bild. Annars gillar jag bilderna på kanterna väldigt mycket också.
Mitt hår har tråkig färg och det har blivit så långt att det bara "hänger" och ser livlöst ut.

A WEEK ON INSTAGRAM

Lite bilder från senaste veckan. Hur fina blev inte mina naglar!? Jag hade fått ett presentkort på en negelsalong när jag fyllde år.
 
Idag har jag sprungit ut och in i butiker för att få tag på jobb. Dock så ville alla att jag skulle skicak in min ansökan online, så det har jag gjort nu på eftermiddagen. Jag håller mig borta från restaurang/café, för de är ju bara luriga.
Imorgon är det AUSTRALIA DAY! Woho. BBQ och firande med vänner hela dagen.
 
Nu måste jag röja upp i lägenheten. Riktigt utmaning, nu när man har långa naglar och inte a van det.

TELL ME SOMETHING I CARE ABOUT

Här var det dött.
Ägnade helgen åt att sola och bada. Suga i mig ny energi för att ta tag i saker. Så himla tråkigt att folk utnyttjar en om man är snäll och hjälpsam, trust no one säger jag bara. Blir faktiskt äcklad av hur jag har blivit behandlat. Skulle helst välja skriva ur mig en hat-historia men det hjälper ju ingen. Skulle ju aldrig vilja sjunka till deras nivå. Jag tror att KARMA kommer lösa det här ändå.

ARMY JACKET

Två nya! Jackan har jag velat ha i ca.1 år men den såldes slut i hela europa förra våren. Tur att Australien är lite sena med allt, för då börjar jag gilla allt extra mycket tills det kommerr hit. Bikinin har jag köpt av min vän Anna. Hon brukade var en sponsrad simmare i Italien, och hon har fortfarande kontakt med företaget och får hur många bikinis hon vill. Därför säljer hon dem (helt nya såklart). Kvaliten är grym.
 
Annars så mår jag helt ok idag. Fick ett sms från min "chef" igårkväll så jag är ledig idag. Orkar inte gå in på detaljer men jag hatar när folk inte kan var ärliga utan låtsas som allt är bra och sen hugger en i ryggen. Men saker löser sig alltid!
Nu har jag precis druckit kaffe och planerar för en BBQ-lunch på stranden på lördag.

SJUK

Vinterkräksjukan mitt i sommaren? eller matförgiftning? Jag hänger på toaletten stupikvarten. Var på Anna och Adams förlovningsfest i söndags och började må skit senare på kvällen. Sen har det hållit i sig. Jag funderar på om det var den hemmagjorda sushin de bjöd på eller något annat jag stoppade i mig. Gick och jobbade i går i alla fall (tokigt i pengar som man är), men det är nog den värsta jag gjort. Uscha. Blir nog hemma idag.
 
Okej nu har jag sökt runt lite på google. Jag skulle gissa på att jag har en allergiskt reaktion på alla miljoner myggbett jag fick under söndagskvällen. Några av symtomen som jag har är: alla myggbett kliar och är upphöjda, jag mår illa och kräks och känner mig yr. Ska nog gå ner till apoteket och prata med dem och se om det finns något jag kan ta för det.

DON'T YOU WORRY CHILD

Inte min bästa dag idag. En sån där dag man vill gråta lite och tycka synd om sig själv. Blir lite jobbigt när man vill vara bäst på allt de första dagarna på ett nytt jobb. Inte blir det bättre när ens arbetsgivare verkar ha samma krav på dig. Buuuh. Köpte mig ett nytt nagellack och choklad så får hoppas att det piggar upp mig. Vi tar nya tag imorgon! 
 
En lite uppdate på alla naturkatastrofer som härjar i landet. Andra halvan av Australien håller på att brinna upp och här i norra WA kom den här cyklonen av sand och annat skit in igår. Cool bild i alla fall.

THUNDERSTORM

Min lunch när jag slutat. Pink smoothie och bagel, mumma!
 
Imorse slog plötsligt the thunderstorm till som skulle ha kommit på dagen igår. Kl.06.00 vaknade jag av dunder och brak, satte mig upp i sängen och när jag vaknat till ur tröttmössan kom jag på att fönstret i gästrummet var öppet(!!!!!). Stor pöl av vatten på mitt sybord/skrivbord, alla tyger blöta och såklart hade det regnat på min dator också...Panik-torkade allt och datorn klarade sig fint i alla fall. Somnade om någon timme till och som tur var slutade det regna när jag skulle cykla till jobbet. Svettigaste cykelturen på länge. Molnen stängde in fukten och det var 36 grader i luften. Sen är det ca.45 grader i köket på jobbet så jag får alltid torka av mig själv efter att ha hjälpt till där inne. Tror alla stängde in sig i ACn idag för det var väldigt tyst och lugnt hela dagen. När jag slutade var det blå himel och strålande sol och jag fick återigen smaka på den svettigaste cyeklturen hem. Det satt fint med en kall dusch. 
Sen har jag städat här hemma, vikt tvätt och plcokat undan. Virkade den perfekta bikinitoppen, och jag är himla nöjd. Har försökt ge mig på bikinitrosor men jag får i riktigt till det.
Virkad bikinitopp i turkost och vinrött!

NEW YEAR NEW START

Klyschig rubrik men sant. Nytt år och då är det lika bra att sparka igång det på bästa sätt. Jag har haft fullt upp och därav tystnaden här. Jag har skaffat mig ett jobb på ett grymt familjeägt café i Freo, som heter Simple Nosh. Lånade bilderna på deras facebook. Känns RIKTIGT bra, även om det bara är part-time till och börja med. Kul att jobba på ett café som skiljer sig lite från de andra och har en mer avslappnad känsla. Slippa uniform och klä sig i sina egna kläder och om man vill ha någon dag ledigt så löser man det lätt. De ska skriva in mig på en Baristakurs helt gratis (jag som hade tänkt betala fler $100 för det tidigare) så snart kommer jag förhoppningsvis göra grymt kaffe! Hej hå 2013 nu kör vi.

RSS 2.0