Mina hjärtan.





Världens bästa människa med världens bästa röst fick mig att sätta i halsen och sedan skrika till. Han överraskade alla fans på Twitter med denna bild! WOOOOOOOOOOW. Snyggt som bara den Pierre!




Åh jag saknar er så det gör ont i hela kroppen. Lova att bli klara med albumet snart så ni kan pallra er hit. Puss.


Lovely.



Inspiration. Så där vill jag se ut. Lär nog ge mig ut i affärerna och leta efter någon liknande topp alla fall.

bild: stylebykling.tv4.se


SONY Pink.



11,000:- fattigare... kommer jag bli. Kanske kan bli en födelsedagspresent eller julklapp till mig själv?
Ska nog sälja min stationära då också.



Spelar The Sims på jobbet.

Den första timmen på jobbet spelade jag The Sims 2 som jag har på min mobil, Poppy blev kär i Ben och hon jobbar som kock. Haha så mycket hade jag att göra idag, två timmar efter det så hade jag en praktikant hos mig (som ska börja nästa veckan) sen kom Camilla och räddade mina sista timmar. Imorgon funderar jag på att ge mig ut på vägarna och slåss med älgarna efter jobbet, för att ta mig hem till dalarna. Kommer inte åka hem på minst en månad sen.

Nu ska jag föröska kläcka fram en ny design, höll på i flera timmar igår men det blev inte som jag ville så jag tog bort alla koder jag kämpat med...



Från Oslo till L.A till Hawaii.

Idag var det extremt lite passagerare, hade nästan ingenting att göra på hela mitt pass. But I love my job. Igår fick jag stå och hjälpa till vid maskinerna på KLM och Air France! Hjälpte ett par tjejer som först skulle till Los Angeles sedan vidare till Hawaii, två äldre par skulle till Cuba och några andra skulle till Kina. Åh jag bara längar tills jag också får jobba på den riktiga in-checkningen där! Blev verkligen motiverad till att spara massa pengar till olika resor nu när jag själv stod där och hjälpte folk som skulle hit och dit över hela världen.

Ge mig sol, turkost vatten och sand!





Vart tog respekten vägen?

Hade ju lite humörsvängningar i lördags (har fått svar varför och nu har jag ont i både rygg och mage)...MEN det är ingen ursäkt till varför jag reagerade så starkt på ett visst samtal. Fredrik hade förfest och vi var i köket och de spelade ölspelet. Det var några killar som diskuterade tjejer i ena hörnet av köket och jag kunde inte ignorera deras sätt att uttrycka sig! Förjävligt var det, jag blev riktigt arg och ångrar nu i efterhand att jag inte sa något! De var verkligen elaka i mun gällade oss tjejer, noll respekt, precis som att de kan göra vad de vill med oss och kalla oss vad de vill. Dessutom var de elaka gällade utseende, nej usch idioter säger jag bara.

Hur tragiskt är det inte när 20-21-åringar sitter och har såna här samtal och de tror att de är "coola" inför sina kompisar? När ska de växa upp? Tyvärr så har ALLA killar en sida där de måste vara "coola" när de är runt andra killar, vissa är värre än andra såklart.

Ni vinner inget på att försöka vara någon annan eller spela cool.



Passa er...

...för jag har hemska humörsvängingar just nu. Lite boxning skulle sitta fint så man fick ur sig skiten. Blääääääääääääää jag hatar när allt känns åt helvete och man bli irriterad på minsta lilla grej. Hur ska denna kvällen sluta? jag kommer befinna mig på en fest med massa folk och jag ska vara den duktiga och nyktra, kommer sitta och vara irriterad i ett hörn.

Sluta gnälla nu Sara!



Tillbaka till den lilla hålan i Swe.

Igår kom jag hem till lilla dalarna. Otroligt skönt måste jag säga, slappnar av helt och hållet här hemma. Idag satt jag stilla i tre timmar och tittade på när Elias blev tatuerad. Den blev hur nice som helst! måste nog boka tid åt mig själv ganska snart. Efter det träffade vi lite folk på stan och di tog en fika på kaffestugen såklart! Elias passade på att gära två hål till i öronen och jag blev sugen på att göra fler hål jag med. Hehe.

Nu fick jag ett sms att jag blir hämtad snart för att kika på lite film, så hej!



Happy birthday.



Om mindre än en månad kliver jag upp till 19 år, då vill jag ha allt på bilden tack! Men... jag tror att jag kommer få en tvättmaskin istället... jaja det behövs ju också här i Norgelandet.

Nu pumpar jag Story Of The Year på spotify och ska göra klart allt för om någon timme åker vi till Sverige över helgen!

Bilder från Göteborg.



Jag fick se årets första snö när jag kom över gränsen!



Sara <3 GBG



Bring Me The Horizon skivsignering, lite för mycket för min musiksmak men snygga är de!




Drop dead gorgeous!





Jag är ju ett fan av Twilight så denna tröja var ett måste.
(där ser man även mina nya jacka från Stadium)



Klänningen, DEN klänningen. Den var gjord för mig och nyår 2009-20010.


 


Känn ingen sorg för mig Göteborg.

Jag är tillbaka i Norge. Göteborg var underbart även om det blev en väldigt kort vistelse, men jag åker nog ner snart igen! Är ett par tusen fattigare men är lite kläder rikare, plus en piercing. Var på en Bring Me The Horizons skivsignering, lyssnar inte på dem men de har grym stil! Saknar mitt lilla rockstjärne liv, måste börja gå på mer konserter och signeringar.

Åkte direkt från Göteborg till jobbet och jobbade till 22.30. Idag jobbar jag 14.00-22.30 så måste sätta fart och fixa matlåda och grejer. På torsdag åker jag hem! Åh vad jag längtar, jag kommer nog stänga in mig hos min pojkvän hela helgen.


Jag har lite spännande bilder som jag lägger upp ikväll!



Dagens dummaste.

Hade en kvinna som ville ha hjälp med att checka-in, problemet var att hon var på fel flygplats. Hon skulle flyga från Rygge inte Gardermoen.

Alltså...haha.



Lön = shopping...

...om du frågar mig.

Min lilla tripp till Göteborg kommer bestå av nödvändig (försöker jag övertala mig till) shopping. Jag måste ha en nya vinterjacka, min älskade dunjacka är två år gammal och börjar tappa formen. Jag måste även skaffa mig ett par riktiga vinterskor, jag vet hur kallt det kan bli hemma men även här i Norge har jag hört historier om hur kallt det kan bli på vintern.


Jacka från Everest, 1299:-
har även kollat på en annan jacka för 999:- får se vilken som känns bäst.


Skor från Shepherd i mocka och ull, 899:-
håller värmen även när det är -25 ute.

Det är väl de här två sakerna jag ska/borde köpa, men sen finns det ju alltid andra saker som skriker efter mina pengar... som de här:


Boots med klack som är varmfodrade, 899:- 
hur smart och snyggt som helst. GE MIG.


Behöver jag ens skriva något? GUDS GÅVA TILL MIG! 449:- kom till Sara.
Får se om de får följa med mig hem. (Tur att mamma inte läser det här, hehe)


Tröjan från Nike 399:- (REA) så...den kan jag ju inte bara låta vara? Hoppas den finns kvar i min storlek.


Pengarna rullar ut... men de rullar även in. Har precis mejlat om att jag kan jobba på Julafton! Herregud, vad har jag gett mig in på. Jobba på en flygplats på JULAFTON!!! Bagagebanden kommer sluta fungera, jag kommer förstöra julafton för att vissa genom att gnälla om övervikt, att de inte betalat för sitt specialbagage eller att de kommer för sent och inte kommer hinna med sitt flyg. Great. Blir bra betalt alla fall!




How I got the job.

Som sagt så fick jag en kommentar för säkert flera veckor sen, men som den lata människa jag är så har jag inte svarat på kommentaren än. Hon ville veta hur jag fick jobbet och så, so here we go:

Jag leta såklart först efter jobb i Sverige, började i våras att leta men gav upp i juni/juli. Eftersom jag varit sjuk nästan hela sommaren så ägnade jag mycket tid framför datorn och började... (ooh vilken bra låt det blev i playlist! Avril Lavigne - get over it! okej tillbaka till ämnet) googla på jobb i Norge, läste mig fram till olika sidor där man kunde söka jobb och hittade finn.no som är som platsbanken i Sverige. Eftersom jag visste folk som jobbade på Gardermoen så sökte jag på det och alla jobben kom upp där, just då låg den det här jobbet på in-chek uppe. Det var via Proffice (bamanningsfirma) och jag chansade bara och svarade på ansökan och skickade mitt CV. Efter någon vecka fick jag reda på att jag hade blivit utvald och var välkommen på intervjuv! var på intervjuven några veckor senare och fick sedan svar om att jag var välkommen att gå kursen för in-check som var på två veckor. Under kursen gör man 2 (eller om det var 3) prov som man måste klara, sen har man jobbet. Nu har jag jobbar i 1,5 månad och i början trodde jag det skulle vara omöjligt att lära sig alla koder som "+B/R +W/A 1/X/K/DY90017/BGO" osv. men man lär sig verkligen jättefort!

Jag har bara träffat trevliga människor här borta och alla är otroligt hjälpsamma, dessutom har jag fått underbara vänner som verkligen är guld värda! Så jag tycker att alla så våga ge sig ut, ut ur den lilla bubblan man varit i hela uppväxten. Det är otroligt lärorikt och spännande, man växer verkligen som person.


(längsta inlägget på länge! nu är jag för lat för att rätta alla fel men hoppas ni är nöjda med min lilla berättelse)



Hey!

Jag får så mycket kommentarer och mejl att svara på så jag hinner inte blogga. Men så är det väl att vara kändis, I know you love me!


haha, nej förlåt jag ska ge mig. Jag har bara inte någon inspiration till att blogga och  så jobbar en helt del så jag hinner inte med, dessutom är jag trött på min design (redan?!) så då tappar jag lusten ännu mer. Men nu ska vi se, vad har hänt sen jag senast skrev något...

... jag har fått mitt norska bankkort!
... jag har fått min lön! woho
... jag har bokat en resa till Göteborg!
... jag ska boka tid för piercing i Göteborg!
... jag åt dålig mat och blev en liten kräk-unge i två dagar!
... jag har haft familjen på besök och de hade mängder med mat med sig till mig så jag har ägnat stor del av min lediga tid till att ÄTA!
... jag har stått på knä i duschen med en hink och handtvättat mina skjortor till jobbet! (ingen som har en tvättmaskin till salu?)
... jag planerar att ta en sväng till London någon helg!


Nu ska jag vara duktigt och faktiskt svara på en kommentar som jag fick för flera veckor sen (jag skulle aldrig kunna bli en seriös bloggare, är för lat för det). Jag ska även klura på en ny design!



Oj

Jag har glömt bort bloggen ett par dagar, sorry. Jobbar på här borta, min fina vardag blev dock rubbad av häftiga kräkningar och annat krångel, men det börjar bli bra igen. Imorgon kommer första norge-lönen! spännade som bara den ska det bli. Dessutom verkar det som att jag glömt bort att bor man själv måste man komma ihåg att handla själv också, ska äta lite kvällsmat men hade inget bröd kvar? haha, funderade på att göra lite gröt men hade ingen mjölk. Resultatet blev: té med smak av lemon, jordgubbskräm och några smulor chips.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl season 3!


Är det fest eller?

Igår hade jag så otroligt kul att jag inte ens kan beskriva det med ord. Tack alla underbar vänner! Jag mår så bra här i Norgelandet p.g.a er, ni är guld värda.



Började stillsamt och bra, träffade mycket nytt folk.



Men ganska snart började jag och Nicole fula oss med kameran.









Finaste Tonje i mitten.



Teis och Nicole, ni är så jäkla bra mina vänner!



Teis, Nicole, jag och Thomas. Jäklar vad vi fyra röjde på Hydranten!





Jag och Erik tävlade om vem som var snabbast på att kissa, jag vann på något underligt vis. HAHA.





En av de sista bilderna, sen hoppade jag, Teis, Nicole och Thomas in i en taxi till Hydranten. Vi dansade fram till 02.30 så sjukt kul hade vi! Helt klart något som ska göras snart igen!

Nu ska jag sova för jag jobbar splittpass i morgon: 05.30-18.00

I see you in the club!



Ikväll är det fest som gäller, ska bli så kul! Har gjort pannkakor till middag (som tog slut på mindre än 5 min) för att ladda upp inför en lång kväll/natt. Ska duscha och fixa mig nu (vet inte vad jag ska ha på mig än!) sen börjar kvällen med Nicole och Emma. Jag ska dansa så mycket att jag inte kan gå imorgon! haha.

Visste ni att det är 18-årsgräns (på allt under 16% eller något sånt) på att köpa alkohol i Norge? Jag fick veta det idag, otroligt skönt ju.

Nu måste jag sätta fart! Kameran åker med ikväll så det lär nog komma upp en hel del bilder imorgon.



Berg- och dalbana.

Upp och ner, ner och upp. Aldrig ska man få vara nöjd. Ibland har man tur och hamnar i mitten och där ligger man en kort stund innan det slår till. Jag gillar det inte alls. När jag väl är "där uppe" och allt är hur bra som helst vet jag att det snart kommer gå dåligt och jag förbereder mig på att ta smällen, hårt. För på mig blir det alltid en hård jävla smäll.

Här i Norge är berg- och dalbanan helt vild, varannan minut växlar den. Fast jag har det bra för det mesta. Mår otroligt bra över att få skönta mig själv, laga min egna mat, pyssla om min lägenhet och sen har jag ett kul jobb med massa trevliga kollegor!

Men såklart finns det alltid en liten knut i magen, saknaden efter alla där hemma. Tryggheten hemma i den lilla hålan, familj och vänner. Den lilla knuten brukar vara bra på att slå till ganska ofta.

Just nu saknar jag min pojkvän mest i hela världen <3



Kallt och mörkt.

Klockan är för mycket och jag ska ta ett skutt till sängen. Det är sjukt kallt ute och kolsvart, pang så kom hösten på riktigt.



Världens bästa röst.
Världens bästa band.
Mina hjärtan håller på med sitt nya album och det är snart 1 år sedan jag såg dem live senast. Nästa gång de åker på turné tänker jag se dem i London också.

Ikväll somnar jag till deras underbar musik, godnatt.



RSS 2.0