I love bröd

I natt har jag drömt att jag var på Ica Maxis brödavdelning. Himmelriket. Drömmen. Alla dessa val av bröd.
Ingen kan nog förtstå hur det är möjligt att en helt natt drömma om bröd. I Australien finns det inte flera hyllor av olika brödsorter. Man får nöja sig med rostbröd.
 
Jag ska äta så många olika sorters bröd som jag bara kan när jag kommer hem till Sverige. 65 days to go...
 

Inner arm tattoo

Idag slängde jag äntligen iväg ett mejl till Temple Of Art i Falun. Med bild och beskrivning hoppades jag på att de skulle ha en ledig tid i Juni. Fick ett glatt mejl tillbaka och vi ska ha mejlkontakt och i April ska vi bestämma ett datum och tid!!! Herregud, äntligen ska jag göra en till tatuering. En bild som har legat sparad i mina olika datorer sen jag var 15 år. Den ska sitta på innsidan av min högra överarm. Typ det smärtsammaste stället att tatuera sig men det är bara att härda ut. Det kommer bli så snyggt!
 

21.05

Dags för en ny jobbvecka imorgon. Nästan bara två månader kvar nu! Kämpa på.
 
Helgen har i alla fall varit bra bra. Den blev lite längre eftersom jag i fredags vaknade upp med feber och migrän... har inte haft feber på hur länge som hest, men det kändes som att jag skulle dö. Svettades och frös om vart annat, min hud var lika varm som en stekpanna. Så i fredags låg jag bara i soffan hela dagen, i lördags vilade jag halva dagen sen blev jag för uttråkad och sydde och tvättade lite, sen bakade jag muffins. Idag har jag haft lite ont i huvuet men mår ändå ok. Eftersom jag inte lämnat lägenehten på 2 dagar så tog G med mig ut på frukost-date imorse. Vi provade ett nytt ställe i South Freo, helt ok mat och väldigt god kaffe. När vi kom hem så höst-städade vi lägenheten. Det behövdes verkligen och nu är det gjort, skönt.
 
Jag gjorde ett lite spa för mig själv ikväll så nu ser jag pigg och fräsch ut. Målade naglarna svarta och med ett matt topplack. SÅ SNYGGT!
 

Travel through life

Varför kan man inte bara få resa och göra roliga saker i livet? Tänk om man slapp jobba inte behövde uppleva jobbiga situationer. Det låter som att man skulle ha en livs-assistent? En som sköter allt jobbigt och du gör det roliga. If only... I would be the first to have one!
 
Jag har fått en kraftig släng av komma-hem-från-semester-ångest. Det är som att ett odjur har vaknat till liv, den har legat i dvala där inne i kroppen men nu har det full fart. Jag kan inte ens sova ordentligt. Jag älsar ju att resa, det är allt jag vill göra i livet. Resa jorden runt flera gånger om. Det är ju helt åt helvete att sitta instäng på ett kontor hela dagarna! Usch och fy. Tur att jag har en biljetter och 3 månader i Europa att låta rese-djuret i mig leva rövare. Jag räknar varje dag. Idag är det 70 dagar kvar. Fredagen den 30 Maj, som jag läntar. Tidig morgon lördagen den 31 Maj kommer vara ännu bättre. Då sätter jag mina fötter på svensk mark, går raka vägen till Pressbyrån på Arlanda och köper 5 kanelbullar till frukost.
 
Hang on...Om ni (mina få läsare) börjar sponsra mig! 500Kr i veckan så kommer jag att ha råd att bara leva och resa runt i världen!  I utbyte så lovar jag mängder av roliga bilder och texter om mina äventyr. Det låter väl bra? Låter som en helt briljent idé tycker jag.
 

Bali mode









Vill inte riktigt ta in vardagslivet. Lever kvar i mitt Bali mode ett tag till. Vi hade det så himla bra där!

Fun in the sun


Jag är redo för lite fun in the sun. Jay fyllde år tidigare i veckan och nu ska hela gänget mötas upp på Leftbank där han kommer ha sina birthday drinks. Kul kul! Vädret är perfekt också, inte dödsvarmt som igår när det var 38 grader.

Tidigare idag så cyklade jag in till Freo och kikade i lite butiker och kom hem med lit smått och gott. Bland annat nya flip-flops då jag nött ut mina så jag nästan går på marken. 

Movie: Captain Phillips

Igårkväll låg vi i soffan, drack saft och åt chokladbollar medans vi kollade på - utan tevkan - en av de bästa filmerna anågonsin: Captain Phillips.
Kort handling: Filmen bygger på den verkliga händelsen om Kapten Richard Phillips, som togs som gisslan av 
somaliska pirater i Indiska Oceanen under MV Maersk Alabama kapningen 2009.
 
Tom Hanks är en sån fantastisk skådeseplare. Han tränade sin röst att låta precis som den riktiga Mr. Phillips och känslorna han förmedlar i filmen gjorde att jag var tvungen att kämpa med att hålla tillbaka tårarna. Så jäkla grym! Jag rekommenderar ALLA att se denna. Jag kunde knappt sitt still i soffan då det var så spännande.
 

From China



Jag gillar när herrarna på jobbet kommer tillbaka med presenter från sina buisness trips. Tog de här bilderna precis nu. Sitter och smuttar på mitt Green tea ur min fina mugg. Båda är presenter från Kina. Man tackar!

Idag är det fredag och ikväll ska jag stänga nere mitt Facebook konto. Hur skönt som helst, samtidigt som jag är nervös. Man är ju så beroende av det att det är löjligt. 
Den här veckan började jag läsa bok på tåget/bussen istället för att ta fram mobilen och surfa på Facebook. Det är så mycket bättre! Vill inte sluta läsa.

Min storebrorbror och jag

Hahaha alltså jag dör! HIttade de här bilder på Albin och mig. Gud vad jag saknar han!
Det kommer bli en bra sommar.
 

BALI

Om en vecka är jag på Bali, min älskade lilla ö. Som jag längtar!
 

Att tala är silver, att tiga är guld

Jag har bestämt mig för att "stänga ner" min Facebook, på Fredag den 7 Mars händer det. Jag har tänkt göra det sen jag kom hem från Fiji, men droppen kom idag. Jag är bara så förbannat less på Facebook. Det är bara skit! Folk skriver bara skit, det är massa påtvingad reklam och spel men ändå så blir man besatt av att kolla den där ansiktsboken på telefonen hela tiden. Men nu är det slut, jag vill inte ha med det att göra på ett par månader i alla fall.
 
Man blir bara deppig av att läsa alla "statusar" där folk klagar på livet. De har inget jobb, de kämpar som nyblivna småbarnsföräldrar, de har jobbiga ex-pojkvänner, de håller på att renoverar, den där jävla snön är tillbaka osv.
Att skriva en lång historia där de hänger ut sig själva och andra på Facebook kommer ju inte hjälpa dem till ett bättre liv kan jag ju säga. Res dig upp från soffjävel och ta tag i dig själv.
 
Sen är ju Facebook en ren stalker-sida. Att folk sitter och skriver "Grattis på födelsedagen! :)", bara för att det står på Facebook när du fyller år är ju bara sjukt. Helt jävla sjukt. Att folk har full koll på om någon är "Singel" "I ett förhållande" eller "Förlovad" osv. Det skrämmer mig. Det är läskigt vad alla vet om alla. Snokar runt och pratar skit om människor och deras liv istället för att sköta sitt eget!?
 
Imorse fick jag ett mejl från G där en av hans vänner "anklagade" mig över att ha köpte en väska för $2500 (ca.16.000 Sek). För det hade han minsann sett på min eBay!
Alltså ursäkta mig, men det här är typ det löjligaste skiten jag blivit "anklaga" för i hela mitt liv. Först av allt, varför i helvete bryr han sig om vad jag gör med MINA PENGAR!?
Nu är det så här att jag har inte köpt någon väska för 16-lax, men om jag nu hade gjort det vad spelar det för roll!? Det är mina pengar och jag lägger dem på vad jag vill. Jag kanske ha sparat i flera månader till den där väskan? Det kanske är en något jag vill ha istället för att köpa ett hus/lägenhet och lägga alla mina pengar på ett lån?
 
Jag uppfattar mig själv som en trevlig och snäll person och kan därför inte se vart allt detta snack kommer ifrån. Jag får hela tiden höra att folk säger saker om mig som inte är sanna. Ett annat exempel är att jag tydligen vill ha barn jag "bara säger att jag inte vill ha det även fast jag vill". Det är tydligen svårt att lyssna på mig när jag säger NEJ, Jag vill absolut inte ha barn på flera år. Jag gillar inte ens barn i dagsläget, jag skulle aldrig orka, jag blir irriterad så fort det är gnälliga barn i affären eller på bussen, jag drömmer mardrömmar om att jag har barn och vaknar upp helt kallsvettig.
Jag skaffar barn när jag vill. Ni kan sluta tjata. Jag är ju bara 23 år!
 
Samma gällande giftemål. Det har folk tjatat om sen jag satte min fot här igen i Juni 2012. Det är så söndertjatat att jag inte ser något roligt i det längre. 
 
Låt mig sköta mitt liv som jag vill och sköt erat egna liv istället.
 
Så nu har jag lättat på mitt härta ordentligt här i bloggen. Bjuder jag en bild på dagens shopping. Herregud jag spenderar mina egna pengar, ring polisen!
 
 
 

Loooong weekend








Da var denna looooong weekend over. Har fatt ganska mycket gjort. Akte till IKEA i lardags och botade min hemlangtan, i sondags traffade jag tva svenska tjejer i Cottesloe, igar rensade och stadade jag lagenheten. Lyckades bryta min ta ocksa nar jag stadade badrummet. Den ar helt bla och gor sa himla ont! Haltar fram.

RSS 2.0