Blueberry soup

Dricker Ekströms blåbärsoppa till frukost. HUR GOTT!?
Det är tur att det finns en svensk butik i Surfers Paradise som även säljer online. Nästa gång vi besäller ska jag köpa fiskbullar, ostkrokar och pärlsocker. Nu ska jag springa iväg och göra mig i ordning. Det är blå himel och solen skiner för fullt, så det blir en heldag av fotboll.

Ombyggnad

Enivs som jag är har jag gett mig på att göra om bloggen. Provar ett helt nytt tema som blogg.se kommit ut med. Fattar 0 av det och det tar därför himla lång tid att fixa till saker. Har suttit och letat hur länge som helst efter vart man ändrar den fula blåfärgen under kategorier osv. men nu ger jag upp. Får bli en annan dag. Måste ändra tiden på mina inlägg om det går också. Sen vill jag såklart ha en ny header men jag har fortfarande inte lärt mig det nya programmet att designa den i så det får också vänta.
God natt!

Mätt för hela veckan

Seriöst jag tror jag åt ihjäl mig på den grekiska buffén! G har total däckat i sängen bredvid mig, jag fick nästan inte krama han god natt då han sa att han skulle kräkas av minsta rörelse. Haha.
Har en känsla av att jag kommer vakna med en svag smak av tsatziki i munnen imorgon.
Imorgon står fotboll på schemat sen ska jag på middag med födelsedagsbarnet. Sen måste jag nog börja en detox och så ska jag fortsätta med mina promenader.

Internet!!!

Hej hej HALLÅ.
Nu har vi fått igång internet i lägenheten (ÄNTLIGEN!), så nu kommer jag börja blogg massa igen. Vi har hunnit med en hel del på min 2 veckor här. Förlovsningsfest som var otroligt lyckad, jag har fått en ny telefon en vit iphone 4s med gratis sms till hela världen (så jag kan skicka till er där hemma), jag har börjat gå långa promenader och ska börja träna mer så jag är redo för vår/sommaren. Ikväll ska vi på födelsedagsmiddag till en grekisk restaurang. Geoff fyller år imorgon så vi äter middag med hans familj idag, och imorgon har vi bokat bord på en jätte fin restaurang som som vi fått presentkort på. Nu ska jag iväg och dricka kaffe med G's morföräldrar.
Här är en bild från igår när jag gick hela vägen frå East Freo till Cottesloe. Lägger upp mer bilder senare idag!

Mornin'

I sondags gick vi runt pa marknaden och motte upp vanner for lunch pa 'Jus burgers'. Forsta gangen jag atit dar och gud sa gott det var! Efter det blev det 'Sail & anchor' for en sondagsol (eller cider). Det var sa himla vamrt och massa folk overallt. Efter det foljde jag med pojkarna nar de skulle leka av sig i skate parken.

Igar var det varldens finaste vader! Vi har son tur som far solen rakt in i sovrummet om vi bara drar upp rullgardinen. Vi akte till cafe 'Blend' for att mota Geoffs morforaldrar for lunch/fika. De ar sa harliga! Sen akte vi for att fixa lite infor partyt pa lordag.

Nu ska jag ata toast och agg och dricka kaffe. Sen blir det shopping centret for att kopa det sista nfor lordag!

Fotboll

Igar bjod Perth pa regn. Vi korde ca.30min soderut dar Geoff skulle spela fotboll. Riktig fotboll, ingen san dar mesig europeisk. Jag var sa himla trott men det var riktigt kul i alla fall. Kom pa mig sjalv med att jag pausat musiken pa min iphone och satt och lyssnade pa den underbara dialekten som alla pratar. Lite creep-varning pa mig. Mot slutet kom solen fram istallet och var riktigt skont i luften.
Nu har jag druckit kaffe och snart ska vi ivag pa lunch och traffa vanner! Riktigt fint vader ute idag.

Vi haller pa att fixa internet till lagenheten sa jag kan anvanda min egna dator, men det tar nog ett tag till. Da kan jag bjuda pa massa bilder!

Perth

Tankte bara saga till att jag ar framme i Perth! Kom fram igar tidigt och ar sa sjukt jetlagged. Efter en dusch och underbart kaffe sa akte vi till stranden och kollade in vagorna och surfarna. Det var en storm som drog forbi har for nagra dagar sedan och havet har svalt halva stranden och det ligger stora grenar fran gummitraden overallt. Efter det tog vi en svang till shopping centret och jag kopte hartork och plattang. Till lunch blev det sushi! Levde typ pa det har nere, men hemma at jag det bara 1 gana (inte lika gott).
Eftersom jag inte hade sovit nagot pa flyget mellan Hong Kong och Perth sa borjade jag bli sa trott att jag hade ont i hela kroppen. La mig i soffan for att kolla pa film och hann prata lite med mamma sen somnade jag strax efter 14.00. Blev vackt kl.19 men var helt borta och orkade inte ata middag utan somnade om direkt och vaknade kl.00.30 inatt...Har varit vaken sen dess haha. Kommer sakert somna i eftermiddag igen. Tar val ett par dagar att vanja sig.

Hong Kong

Tänkte ge er lite livstecken! JAG ÄR FRAMME I HONG KONG!
Kändes som längsta flygresan i mitt liv. 11h och jag sov kanske 3h. Brukar ha lätt att sova men jag satt i mitten av mittenraden...hua. Men nu är jag här, det är 30+ och jag har fräschat till mig lite inför nästa flygning. Fick svullna ben efter den här långa flygningen så nu ska jag ta min lilla vagn med handbagage och kika i butikerna som finns här!
Har 4h kvar tills nästa flyg som tar 8h. Har sån otroligt fin utsikt här! Det finns relaxing sängar precis vid fönstrena så man kan se ut över bukten eller på andra sidan höghusen och bergen. Jag är så taggad på att åka till Hong Kong och uppleva hela staden nästa gång!

Imorgon


packar packar packar

Ägnade nästan hela dagen till att packa mina väskor. Tro det eller ej, men jag lyckades med 2 stora väskor som är 30kg tillsammans, 1 liten rullväska som handbagage och 1 datorväska. Fick lämna en helt del grejer tills någon bestämmer sig för att komma ner på besök. Känns bra att allt är färdigt i alla fall.
Nu är jag redo!

3 dagar

Dagarna rullar på här i vackra dalarna. 3 dagar kvar nu!
Har hunnit med att träffa lillasyster för fika och shopping. Idag åkte mamma och jag iväg på motorcykeln och mötte min farbor med familj för lunch.
Har nog aldrig sett så många stora, vackra och välbevarade gamla hus som jag gjort idag. Dessutom hade var och varannat hus utomhuspool och stora inglasade mysiga verandor. Typiskt svenskt sommarväder fick vi, sol blandat med regnskurar här och där.
Nu ska jag äta glass!

some nights

Känner mig som ett hemskt pms-monster. Något fel på min nacke är det också, vilket gör att jag får ont i huvudet.
Det var i alla fall finväder idag och jag kunde gå i shorts ner på stan. Sen när jag kom en lekte jag lite med mitt smink för att tänka på annat. Älskar smink! Hur kul är det inte!? Jag blir helt avslappnad, försvinner in i en annan värld när jag pysslar med det.

young blood

Man hittar alltid bäst kläder på herravdelningen på H&M. En grå hoodie + blått slappt linne blev mina igår i Borlänge.
Fick visa legg när jag skulle köpa red bull på ica där... Blev lite arg. Haha.
Speciellt när tjejen i kassan såg ut som att hon var 16 år.
wtf.

inte på topp

Hejhejhej,
Är inte på på topp alls efter 2,5 dagar i regn och stormvindar på en motorcykel. huäh.
Känner mig helt snurrig och kan inte fokusera riktigt. Ont i huvvä och mår illa gör jag också. Kul att träffa mormor och kusin var det i alla fall!
Nu hoppas jag sömn gör under för min kropp. Imorgon måste jag ringa samtal, sen har jag tvättid mellan 11- 13 (hata tvättstuga? hur jobbigt är inte det), sen åka till Borlänge och jollra runt på kupolen med mig själv. Sen plocka upp mamsen utanför Borlänge.
En sak kan jag säga: körkort är det bästa jag har! älskar friheten.
Måste rusta upp desigenn och bloggen inför min flytt, så det blir lite roligare.
Nu ska virrpannan sova!

mother's day

Här är halsbandet jag gav till mamma. 3 hjärtan som representerar hennes 3 barn.
Puss på världens bästa mamma!
∞♥

RSS 2.0