Längtar bort.

Det är helt olidligt vad jag längtar bort. Bort till fantastiska Asien. Det finns inga måsten och knappt några lagar, gör det du känner för, go wild and crazy. Man slipper bry sig hur man ser ut, lockigt saltvattenhår, shorts, linne och flip-flop är det man dansar i. Man kan svettas hejdlöst utan att behöva tänka på något smink som rinner iväg.

Man ligger på standen hela dagen och dricker vatten (kanske en öl om man vill lyxa till det) och äter chips, pratar med lokalbefolkningen och socialiserar sig med andra turister. Sedan går man hem och sätter sig i skuggan på sin hotellbalkong för att sedan gå in och sova några timmar. Efter det kliver man rakt upp från den svettiga sängen (eftersom man inte har råd med ett rum med AC utan har en rostig fläkt istället) och går till ett bra hål-i-väggen och köper middag för 15kr. På vägen hem stannar man hos lite försäljare och pratar och kanske köper något efter prutning. När man kommer hem ställer man sig i den iskalla duschen (man har inte råd med ett rum med varmvatten, dessutom är man så jäkla varm redan) utan duschdraperi och den värdelösa strålen för att spola av sig lite saltvatten från kroppen. Smörjer in solbrännan och inser att man är lika svettig som innan duschen. Så tar man på sig en kjol och linne för att sätta sig på balkongen och lyssna på natten med en bästa vän och en öl. På men flip-flopsen och så traskar man de kolsvarta gatorna, som bara blir upplysta av alla bilar och mopeder, tills man kommer fram till alla nattklubbar där man hamnar mitt i happy hour och står med två drinkar i händerna fram till 03.00 när man dansat sig genomsvettig. Då är det dags att vila upp sig några timmar innan klockan ringer 08.00 för hotellfrukost och en ny dag på stranden!

Snart är jag där igen.




Kommentarer
Postat av: Anita

Det låter underbart!!! Hoppas du får en jätte härlig höst på resande fot! Passa på innan nåt annat i livet gör det svårare...

2010-07-12 @ 19:39:00
URL: http://anuttus.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0